- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
Çok tesekkur ederm canm cevabın için belki akıntı dan yola çıkarım dedim ama dediğin doğru bnde fitil kullanıom oda etkilio olabilşrCanim asilamanin 2.gununden itibaren sabah aksam progestan fitil kullaniyorum ben oda akinti yapiyor o yuzden akinti hakkinda bisey diyemem. Yerlesme kanamasi yasamadim. Asilamanin 12.gunu silik positif gordum.
Aminnn hepimiz sağlıkla alalım inşallahYa ne kadar güzel maşallh ya ❤❤❤❤ay nasıl mutlu oldum rabbim sağlıkla Kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel bişi yaaa.Ay içimden dedim keşke bizde beraber olsaydık eşimle. Doktorum isteğine bağlı dedi ama ağrım vardı olmadı beraberlik. Kaçırdık 3üz 4 üzeri ozman
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaTebrik ederim canim aşilamanin tutugunda çogul olduğunu duymustum
Canım benim beyaz akıntım oldu çok fazla ama yerleşme lekesi olmadı kaşık ağrılarım çok fazla oldu her an adet olacakmışım gibiKızlar aşılaması tutanlar rica ediyorum cevap versin aşılamadan sonra sonucu görene kadar günlük gelen akıntınız sarımsı yoksa beyazmsı şeffaf mı geliodu?? Ve kaçıncı gün yerleşme lekesi dedikleri kahverengi leke geldi
Amin canm inşallh 3üz hamişsin maşallh nolur dua et bizlereTeşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına
Benim hep sarımsı gelıo yaCanım benim beyaz akıntım oldu çok fazla ama yerleşme lekesi olmadı kaşık ağrılarım çok fazla oldu her an adet olacakmışım gibi
Valla bizde bekledik yorulduk çok kez girdim çıktım yorum okudum kendime benzer problemler bulmaya çalıştım şimdi herkesi çok daha iyi anlıyorum gördükçe herkese dua ediyorum Allah isteyen herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAmin canm inşallh 3üz hamişsin maşallh nolur dua et bizlere
Bilmiyorum açıkçası ama herkeste farklı olabilir bende progestan kullanıyorum belki ondan beyazdırBenim hep sarımsı gelıo ya
Anladım canmBilmiyorum açıkçası ama herkeste farklı olabilir bende progestan kullanıyorum belki ondan beyazdır
Sebepsiz bizimkisi. 3 kere hamile kaldim 2si bos 1 erken doguminşallah hamilesindir asilama yaptirma karari alirken yumurtlama sorunun varmiydi yoksa esinim sperm sorunu varmıydı yada sebebsizmiudi
Yaaa hiç sorma bende hep bunu düşünüyorumHakkinizda hayirlisi insllh ümidini kaybetme daha çok erken belkide kendimizi üzüyoruz ama zamani geldiginde bosuna üzülüyorduk deriz bilemeyiz hersey nasip Allah buyuk obdan ümit kesilmez...yaw başkasini teselli etmek cok kolay keske aynisina kendimi de inandirsam
Canım enfeksiyon olmasın? Ya da senin fitilin rengi belki biraz sarımsıdırBenim hep sarımsı gelıo ya
İlk idrarla yapmadığın için olabilir, testten de olabilir. Sabah tekrarla bence testi canım.Az once dayanamayip test yaptim suan kafam karman corman. Negatif cikti. Asilamanin 12.gunu pozitif cikan test az once negatif cikti. Acaba ilk idrarlami yapmaliydim. Yoksa ignenenin etkisimiydi onceki? Ama 12. Gun kalmaz ignenin etkisi okadar sanirim.. Bekleyip ilk idrarla tekrarlicam
Bu arada erken gebelik testiyle mi yaptın?Az once dayanamayip test yaptim suan kafam karman corman. Negatif cikti. Asilamanin 12.gunu pozitif cikan test az once negatif cikti. Acaba ilk idrarlami yapmaliydim. Yoksa ignenenin etkisimiydi onceki? Ama 12. Gun kalmaz ignenin etkisi okadar sanirim.. Bekleyip ilk idrarla tekrarlicam
Amin Hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah hep beraberİnşeAllah canım
Güzel haberlerini bekliyorum
Bende o gün kan testi için gidicem
Rabbim boş çevirmesin bizi
Guya oyle yaziyor ama bazilari normal cikiyor bilmiyorumBu arada erken gebelik testiyle mi yaptın?
Erken gebelik testlerinde negatif çıkıp, normal testlerde pozitif çıkan çok insan oldu canım. Erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Bence canını sıkma. Ovulasyon testi varsa elinde onunla da deneGuya oyle yaziyor ama bazilari normal cikiyor bilmiyorum
Hic yok ya.. Aklimi karistiran 12.gun positif cikmasi sonra negatif olmasi.. Ignenin etkisi kalmamistir heralde yada aksam yaptigim icin belki cikmadi. Elimde 1 tane daha var sabah tekrarlicam artik hayirlisi ne yapimErken gebelik testlerinde negatif çıkıp, normal testlerde pozitif çıkan çok insan oldu canım. Erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Bence canını sıkma. Ovulasyon testi varsa elinde onunla da dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?