Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim asilamanin 2.gununden itibaren sabah aksam progestan fitil kullaniyorum ben oda akinti yapiyor o yuzden akinti hakkinda bisey diyemem. Yerlesme kanamasi yasamadim. Asilamanin 12.gunu silik positif gordum.
Çok tesekkur ederm canm cevabın için belki akıntı dan yola çıkarım dedim ama dediğin doğru bnde fitil kullanıom oda etkilio olabilşr

Aminnn hepimiz sağlıkla alalım inşallah benimde rahmim eğriymiş olmadı gerekenden aşırı fazla ağrım oldu ama dayancam dedim yaptık oldu

Canım benim beyaz akıntım oldu çok fazla ama yerleşme lekesi olmadı kaşık ağrılarım çok fazla oldu her an adet olacakmışım gibi

Amin canm inşallh 3üz hamişsin maşallh nolur dua et bizlere
Valla bizde bekledik yorulduk çok kez girdim çıktım yorum okudum kendime benzer problemler bulmaya çalıştım şimdi herkesi çok daha iyi anlıyorum gördükçe herkese dua ediyorum Allah isteyen herkese doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Az once dayanamayip test yaptim suan kafam karman corman. Negatif cikti. Asilamanin 12.gunu pozitif cikan test az once negatif cikti. Acaba ilk idrarlami yapmaliydim. Yoksa ignenenin etkisimiydi onceki? Ama 12. Gun kalmaz ignenin etkisi okadar sanirim.. Bekleyip ilk idrarla tekrarlicam

Yaaa hiç sorma bende hep bunu düşünüyorum

İlk idrarla yapmadığın için olabilir, testten de olabilir. Sabah tekrarla bence testi canım.

Bu arada erken gebelik testiyle mi yaptın?

Guya oyle yaziyor ama bazilari normal cikiyor bilmiyorum
Erken gebelik testlerinde negatif çıkıp, normal testlerde pozitif çıkan çok insan oldu canım. Erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Bence canını sıkma. Ovulasyon testi varsa elinde onunla da dene

Erken gebelik testlerinde negatif çıkıp, normal testlerde pozitif çıkan çok insan oldu canım. Erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Bence canını sıkma. Ovulasyon testi varsa elinde onunla da dene
Hic yok ya.. Aklimi karistiran 12.gun positif cikmasi sonra negatif olmasi.. Ignenin etkisi kalmamistir heralde yada aksam yaptigim icin belki cikmadi. Elimde 1 tane daha var sabah tekrarlicam artik hayirlisi ne yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…