- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
aşılamada döllenme yani sperm ve yumurtanın birleşmesi saatler içinde gerçekleşir. Bu birleşme kadının tüplerinde gerçekleşir ve döllenmiş yumurta bölünerek rahime doğru taşınır. Yaklaşık 4-6 gün içinde rahime yerleşir. Ve arkasından gebelik başlar. Bu dönem öncesinde folik asit kullanmak yeterlidir ayrıca özel bir diyet uygulamaya gerek olmazAmin inşaallah Allah hepimizin yardımcısı olsun beklemek zor bir süreç.progesteron olarak hap şeklinde olanı kullanıyorum şu anda kasıklarım da ağrı bundan olabilir mi ?
Değerleri bilmiyorum canım bir sürü test yaptırdık ama hangi değer nedir hiç bilmiyorumMerhabalar kizlar benimde esimde sorun var asilama icin degerler nasil olmali sperm sayi hiz falan acaba yardimci olur musunuz rica etsem
Sakın korkma dua et bol gergin olmamaya çalış nasıl ki muayene oluyorsun bu da öyle bişiO kadar çok korkuyorum ki acıcak diye vazgeçme aşamasına kadar geldim ama pes etmicem allahım yardımcımız olsun
O kadar heyecanlıyım ki ne olcak nasıl olcak kafam çok dolu inşallah güzelce geçer birde hastane yatıyormusunuz eve geldikten sonra hep mi yatmak lazımSakın korkma dua et bol gergin olmamaya çalış nasıl ki muayene oluyorsun bu da öyle bişi
aşılaması sonrası muayene koltuğu hafif dik konuma getirildi yarım saat beklettiler sonrası gidiyorsun ben çalıştığım icin dinlen denildiO kadar heyecanlıyım ki ne olcak nasıl olcak kafam çok dolu inşallah güzelce geçer birde hastane yatıyormusunuz eve geldikten sonra hep mi yatmak lazım
Evde uzandım bol bol dinlendim :)aşılaması sonrası muayene koltuğu hafif dik konuma getirildi yarım saat beklettiler sonrası gidiyorsun ben çalıştığım icin dinlen denildi
Bakalım güzel geçer benimde yarın belli olucak hormon tahlilinden sonraEvde uzandım bol bol dinlendim :)
Gemen moralini bozma yüksek tutki iyi olsun kendini öyle kötü adapte etme sakın canım her şey çok güzel olucak de düşünmemeye çalış direk sağlık ocağında ken versen bile olur daha garanti olur hatta canımKızlar merhaba bende 18 kasımda aşılama oldum adet günüm dündü ama olmadım progesteron jel kullandığım için test yapmadım yarın bitiyor ilacım o kadar yoğun kasık agrım vardı ki anlatamam kasiklarimda yanma sindirim sistemi sorunları gaz kabızlık vs. vardı ama bugün ağrılarım dinmiş durumda çok moralim bozuldu yarın test yapicam inşallah herkesin tutar ...
Haber ver ama bizede inşallah pozitifi görürüsünBirazdan idrar testi yapicam canim adetim gecikmeye devam ederse saglik ocagina gidicem
Amin inşallah hepimiz görürüz pozitifi eşim test almaya gitti gelince hemen yapıp yazicam kızlarHaber ver ama bizede inşallah pozitifi görürüsün
Hadi bakalım valla merakla bekliyorum seniAmin inşallah hepimiz görürüz pozitifi eşim test almaya gitti gelince hemen yapıp yazicam kızlar
Yaptın mı canım tahliliBirazdan idrar testi yapicam canim adetim gecikmeye devam ederse saglik ocagina gidicem
İlk aşılama ve ikinci aşılama arasında kaç ay varInsallah tutar bu sefer Raabbim aratmasinekstradan progesteron kullaniyor musun jel ya da hap . Benim de 2. Asilamam
1 ay ara verdik ondan sonraki ay olduİlk aşılama ve ikinci aşılama arasında kaç ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?