- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
Eşimin ilk iyiydi. Sonra keçiboynuzu kürü kullandık değeri çok düşürdü. Sen sadece özünü mü verdin. Korkuyorum eşime bişey vermeye.Insallah rabbim cefamizin sonunda sefamizi da nasil eder bizlereesin icin keciboynuzu ozu kullanmani tavsiye ederim benim de dusuktu esimin ameliyat oldu ama keciboynuzu ozu de kullandirmistik simdi iyi cok sukur
Soğan kurunu hic yapmadim yapmayi dusunuyorum ama .Eşimin ilk iyiydi. Sonra keçiboynuzu kürü kullandık değeri çok düşürdü. Sen sadece özünü mü verdin. Korkuyorum eşime bişey vermeye.bende sorun yok ama tedavi adet düzeni mi boZdu. Sen soğan kürü yaptın mı?
Aynı gonal f gibi. Benim 2.aşılamam ikisini de kendim yaptım. Göbekten mi dediler. Ben göbekten yaptım. Bazıları koldan da diyebiliyormuşÇatlatma iğnesini kendimiz mi vuracağız canım ya. Gonal f neyse de o iğneden tırsıyorum ben
Ben acil de yaptırmıştımAcilde yapıyorlar mı biliyor musunuz, yapıyorlarsa bende öyle düşünüyorum
Soğan kürüne başladım ben ama iki gündür başımda ağrıyor. Etkisi mi bilmiyorum.Soğan kurunu hic yapmadim yapmayi dusunuyorum ama .
Esime keciboynuzu ozu nden sonra caksir koku suyu icirdim ama oda cok kotu tadi
Doktor istersen gel bize yada acile git dedi canım bende acili gideceğim kocam ben yapamam onu o farklındediÇatlatma iğnesini kendimiz mi vuracağız canım ya. Gonal f neyse de o iğneden tırsıyorum ben
Yan etkisi de olabilir ya korkuyorum acikcasi boyle seyler denemekten bi yeri duzeltmeye calisirken organlarimi da bozmaktan cok korkuyorumSoğan kürüne başladım ben ama iki gündür başımda ağrıyor. Etkisi mi bilmiyorum.
Ben de korkuyorum. İncir kürü zararlıymış ama soğan kürü çok sıkıntı değil sanırımYan etkisi de olabilir ya korkuyorum acikcasi boyle seyler denemekten bi yeri duzeltmeye calisirken organlarimi da bozmaktan cok korkuyorum
Sogan suyu cok faydaliymis tabi ama ben nedense cesarer edemiyorum yaBen de korkuyorum. İncir kürü zararlıymış ama soğan kürü çok sıkıntı değil sanırım
Yarın kontrolüm var herhalde yarın söyler nereden vurulacağını. Ama ben nereden olursa yapamam gibi gonal f gibi değil sanki iğne ucu o yüzden yaAynı gonal f gibi. Benim 2.aşılamam ikisini de kendim yaptım. Göbekten mi dediler. Ben göbekten yaptım. Bazıları koldan da diyebiliyormuş
Ovitrelle ise gonal f ile aynı incelikten hiç acıtmıyor. Bugün hafta oldu. Test günüm gelecek çarşamba.Yarın kontrolüm var herhalde yarın söyler nereden vurulacağını. Ama ben nereden olursa yapamam gibi gonal f gibi değil sanki iğne ucu o yüzden yaaşılama sonucu belli oldu mu sizin kaçıncı gün?
Evet ovitrelle inşallah yapabilirim. Allah hayırlısı ile olumlu sonuç almamızı nasip etsin inşallahOvitrelle ise gonal f ile aynı incelikten hiç acıtmıyor. Bugün hafta oldu. Test günüm gelecek çarşamba.
Amin inşallah.Evet ovitrelle inşallah yapabilirim. Allah hayırlısı ile olumlu sonuç almamızı nasip etsin inşallah
Dün gece acile gittim canım yaptırmak için çatlatma iğnesini aslında evdede yapılabilirmiş ama biraz yaktı iğne onun dışında aynı yumurtalama iğnesi gibiEvet ovitrelle inşallah yapabilirim. Allah hayırlısı ile olumlu sonuç almamızı nasip etsin inşallah
Bugün benimde vuruncam lazım ama acile gideceğim sanırım. Çünkü bilen birisi yapsın istiyorum canım bende karın yada koldan fark etmez dedi benim doktor sen nereden vurundun?Dün gece acile gittim canım yaptırmak için çatlatma iğnesini aslında evdede yapılabilirmiş ama biraz yaktı iğne onun dışında aynı yumurtalama iğnesi gibi
Göbekten vurul dedi daha etkili olur dedi canım yarında öğlen gibi aşılamam olucak inşallahBugün benimde vuruncam lazım ama acile gideceğim sanırım. Çünkü bilen birisi yapsın istiyorum canım bende karın yada koldan fark etmez dedi benim doktor sen nereden vurundun?
bende 28 kasımda aşılama oldum şimdi beklemedeyım insallah tutarAy bizim aşılamamız seninle denk gelicek galiba benimde cumartesi rendavum var iğne bitiyo cumartesi inşallah bu ay bizim için çok güzel olur
Yaa ayni gün yapılmış aşılamamızbende 28 kasımda aşılama oldum şimdi beklemedeyım insallah tutar
amınn canım insallahYaa ayni gün yapılmış aşılamamızrabbim inşallah umutlarımızı boşa çıksrmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?