Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba peş peşe düşüklerde genetik testi yapılıyormuş bilginiz var mı siz yaptırdınız mı?
Evet canım bütün tahliller testler yapıldı ama hiç bir olumsuz sonuc yok canım bizde nedenini bilmiyoruz ama sanırsam doktor 2 aydır yumurtalarımı büyütmek için önce hap aşılama içinde iğne verdi galiba yumurtalarım büyümü diye düşünüyorum

hiçbirşeye gerek kalmadan sürpriz yapıp gelir inşallah bebişler

Merhaba arkadaşlar
Benim eşimde 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama maalesef herhangi iyileşme görülmedi.Bende herhangi sağlık problemi yok adetim yumurtalarım vs. Bizde aşılama tedavisine başladık 5 gündür iğneleri vuruluyorum bugün kontrole gittik 11 mm olmuş yumurtam. Daha önce benzer sorun yaşayıp hamile kalanınız varmı

Merhaba arkadaşlar bende pko var ilk aşılamamı oldum 30 kasımda. 28 kasım akşamı çatlatma iğnemi vuruldum. İnşallah tutar sağlıkla sıhhatle gelir bebişlerimiz 1 haftası bitti kaldı 1 hafta. Ama benin yumurtalıklarımda hep hafifte olsa sancı var gaz var ve yumurtalık kısmım hep gergin. Sizde de böyle mi?

Merhaba canım benimde 3 günüm bugün inşallah testlerimizde pozitiflerimizi görürüz Benimde aynı gaz sancı var

Merhaba canım benimde 3 günüm bugün inşallah testlerimizde pozitiflerimizi görürüz Benimde aynı gaz sancı var
İnşallah ya beklemek zor evet ama daha zoru o beklemenin ardından negatif sonuçla karşılaşmak sanırım. Rabbim hayırlısıya mucizemizi versin inşallah artık

canım hayırlı olsun burda aynı tarıhte asılama yaptıran cok arkadasımız var bende 28 kasımda yaptırdım . bızbırımıze haber verıp destek olalalım

canım hayırlı olsun burda aynı tarıhte asılama yaptıran cok arkadasımız var bende 28 kasımda yaptırdım . bızbırımıze haber verıp destek olalalım
Hepimiz inşallah hayırlısıyla bebiş haberi veririz. Tabiki bilgilendirelim birbirimizi

canım benım de gecen hafta ayı belırtıler vardı fakat bu hafta bı belırtı hıssedemıyorum bır haylı uzuldum belırtıler kaybolunca

canım benım de gecen hafta ayı belırtıler vardı fakat bu hafta bı belırtı hıssedemıyorum bır haylı uzuldum belırtıler kaybolunca
Bende de bugün yok bahsettiğim belirtiler. Hayırlısı olsun ne diyelim. Zaman geçmiyor bir türlü bugün 10.gün aşılamada.

Bende de bugün yok bahsettiğim belirtiler. Hayırlısı olsun ne diyelim. Zaman geçmiyor bir türlü bugün 10.gün aşılamada.
hayırlısı olsun ınsallah canım bır cok kısı gebelık haberı aldı az evvel baktım darısı basımıza

Canım nasıl oldun test falan yaptın mı var mı bi haber benimde bugün 6. Gün sol kasığımda batma yanma ara ara ağrı oluyor

Canım nasıl oldun test falan yaptın mı var mı bi haber benimde bugün 6. Gün sol kasığımda batma yanma ara ara ağrı oluyor
Bugün evde bir adwt normal gebelik tesyi vardı dayanamayıp yaptım ve tek çizgi çıktı. Öyle bırakıp dışarı çıktım. 2 saat sonra geldiğimde hayalet bir ikinci çizgi belirmişti baya silik ama gözle farkediliyor. Bilemiyoruö cuma günü tahlil günüm kan tahlili yapacağım direk. Hayırlısı artık ne diyelim

Eklentiler

• 20191211_224507.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 35
Saat 3 te kan vermeye gidiyorum arkadaşlar dua edin lütfen
Arkadaşlar aşılamanın 13.günü bugün kan tahlilim 9.92 çıktı. Doktor değerin biraz düşük çıkmış dedi pazartesi tekrarlayacağız testi duruma göre belli olacak. Böyle olan oldumu acaba aranızda.

Hadi inşaallah canım yükselir değerin Mutlaka haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…