Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen canım. aşırı istiyorum. son günler daha zor geçiyor. ne yöntemi denediler.

az kalmıs bende heyecanlandım canım sımdı sonucları cok merak edıyorm bı kaç yumurtanız gelıstı asılama oncesınde benım en gelısmıs yumurtalarım 20.3 mm ve 17,5 mm di
benim de 2 yumurtam vardı. 17 ve 20 mm. İnşallah tutmuştur. İlk aşılamamda 3 yumurtam vardı ama tutmadı. Gerçi onda aşılama geç oldu bence. Yumurta belirtilerine göre cumartesi çatlamıştı pazartesi aşılama olmuştu. Ama ikinci de çatlama hemen aşılama oldu. Bakalım tuttu mu

ayy ınsallah canım tutumustur. az evvel burda bı mesajda okudum pcos mus 2 klomen tedavısı negatıf ve ılk asılama tutmus sımdı hamıleymıs hemde kasımda asılama yaptırmıs nasıl umut oldu bır bılsen darısı basımıza

Kızlar konuyu gördüm ve birgün hamile kalırsam yazıcam demiştim ben bu ay aşılama yaptırdım 3 yumurta vardı ama eşimin sperm değerleri çok kötüydü yıkama işleminden sonra yalnızca 2 milyon kalmıştı buna rağmen gebelik oluştu ve şöyle oldu ben 12.gün beta 25 olarak ölçtürdüm sonra aynı gün adet oldum 4 gün boyunca ama adet bitsede belirtiler bitmedi bugün şüphelerim üzerine beta baktım ve 2500 çıktı keseyi de gördük 5+2 deyiz yani imkansız gibi birşey oldu Allah isteyince olur herşey ilk aşılamam Dı asla umutsuz olmayın sizleri seviyorum Allah herkese nasip etsin

Ayy inşallah bizde senin gibi yazarız Nasıl yani üstüne mi görmüşsün adetinin allahım hamileymişsiniz inşallah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder rabbim bizlerede bol bol dua edermisin

Ayy inşallah bizde senin gibi yazarız Nasıl yani üstüne mi görmüşsün adetinin allahım hamileymişsiniz inşallah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder rabbim bizlerede bol bol dua edermisin
Evet canım üstüne görmüşüm bende inanamadım hatta doktorum etrafına anlat ilginç şeyler yaşadın diye espri yaptı :)

Ederim tabi Allah kimin gönlünde dünya nimeti olan evlada hasretlikle yaşıyorsa Rabbim en hayırlısından versin ilk böyle dua ettim herkese

Kızlar bide nolur inançla ümidinizle Meryem suresi okuyum hergün YouTube dan açın dinlerken okuyun kalpten isteyin ben bunun da faydasını olduğunu düşünüyorum Rabbim den çok dilemiştim
Kısmetse yarından itibaren okurum canım şuan ağrılarım var sanki içim çıkmış gibi değişi bir ağrı var

Umarım olur benim sürekli kimyasal gebelik oluyor 4 kere oldu bakalım aşılamada olumlu sonuç alırız alamazsak artık tüp bebek tedavisine başlıcaz ama gerek kalmaz inşallah

merhaba peş peşe düşüklerde genetik testi yapılıyormuş bilginiz var mı siz yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…