- 26 Mart 2018
- 28.477
- 128.090
- 598
aynen canım. aşırı istiyorum. son günler daha zor geçiyor. ne yöntemi denediler.günaydın kızlar :) bende hergun daha cok umutsuzlauga kapılıyorum ama ıste her yolu her ıhtımalı denemedık dememek ıcın yaptırdım. bıde ıkı doktorda aşılama sorununuza çözüm olacak uygun bır yontem dedı ondan dolayı beklentı yuksektı bızde rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah
benim de 2 yumurtam vardı. 17 ve 20 mm. İnşallah tutmuştur. İlk aşılamamda 3 yumurtam vardı ama tutmadı. Gerçi onda aşılama geç oldu bence. Yumurta belirtilerine göre cumartesi çatlamıştı pazartesi aşılama olmuştu. Ama ikinci de çatlama hemen aşılama oldu. Bakalım tuttu muaz kalmıs bende heyecanlandım canım sımdı sonucları cok merak edıyorm bı kaç yumurtanız gelıstı asılama oncesınde benım en gelısmıs yumurtalarım 20.3 mm ve 17,5 mm di
insallah canımmSabah kalktığımda öyle bir ağrım vardı ki iki büklüm kaldım kasıklarımdan vajinama doğru bir kramp giriyor ki sorma gitsin ve midem bulandı kustum kendimi inanılmaz kötü hissediyorum ve çok korkuyorum inşallah ikimizde birbirimize hayırlı haberleri verebiliriz
ayy ınsallah canım tutumustur. az evvel burda bı mesajda okudum pcos mus 2 klomen tedavısı negatıf ve ılk asılama tutmus sımdı hamıleymıs hemde kasımda asılama yaptırmıs nasıl umut oldu bır bılsen darısı basımızabenim de 2 yumurtam vardı. 17 ve 20 mm. İnşallah tutmuştur. İlk aşılamamda 3 yumurtam vardı ama tutmadı. Gerçi onda aşılama geç oldu bence. Yumurta belirtilerine göre cumartesi çatlamıştı pazartesi aşılama olmuştu. Ama ikinci de çatlama hemen aşılama oldu. Bakalım tuttu mu
canım ıkı klomen ve catlatma ıgnesı denedık sonuc alamadık. menegon ıgne kullandım asılama yapıldı sımdı progestan hap kullanıyorum bıde folık asıtaynen canım. aşırı istiyorum. son günler daha zor geçiyor. ne yöntemi denediler.
ben de folik asit ve crinone jel kullanıyorum. Çip yöntemiyle de aşılama varmış. Dedim o mu yoksa?canım ıkı klomen ve catlatma ıgnesı denedık sonuc alamadık. menegon ıgne kullandım asılama yapıldı sımdı progestan hap kullanıyorum bıde folık asıt
yok canım çipli asılama yaptırmadım. zaten tutmazsa tup bebege gecerım . cunku aslamayı ozelde yaptırıyorum ona yapacagım masrafı tup bebebge verırım en azından sansı daha yuksekben de folik asit ve crinone jel kullanıyorum. Çip yöntemiyle de aşılama varmış. Dedim o mu yoksa?
aynen daha makul olur. Ben de resmi olarak da tüp bebek hakkı kazanmış oluyorumyok canım çipli asılama yaptırmadım. zaten tutmazsa tup bebege gecerım . cunku aslamayı ozelde yaptırıyorum ona yapacagım masrafı tup bebebge verırım en azından sansı daha yuksek
insallah gerek kalmaz canımaynen daha makul olur. Ben de resmi olarak da tüp bebek hakkı kazanmış oluyorum
Şimdi aşılamadan geldim benim çipli aşılama oldu canım inşallah tutarben de folik asit ve crinone jel kullanıyorum. Çip yöntemiyle de aşılama varmış. Dedim o mu yoksa?
Hadi hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırsınŞimdi aşılamadan geldim benim çipli aşılama oldu canım inşallah tutar
Aminn inşallahHadi hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırsın
Ayy inşallah bizde senin gibi yazarızKızlar konuyu gördüm ve birgün hamile kalırsam yazıcam demiştim ben bu ay aşılama yaptırdım 3 yumurta vardı ama eşimin sperm değerleri çok kötüydü yıkama işleminden sonra yalnızca 2 milyon kalmıştı buna rağmen gebelik oluştu ve şöyle oldu ben 12.gün beta 25 olarak ölçtürdüm sonra aynı gün adet oldum 4 gün boyunca ama adet bitsede belirtiler bitmedi bugün şüphelerim üzerine beta baktım ve 2500 çıktı keseyi de gördük 5+2 deyiz yani imkansız gibi birşey oldu Allah isteyince olur herşey ilk aşılamam Dı asla umutsuz olmayın sizleri seviyorum Allah herkese nasip etsin
Evet canım üstüne görmüşüm bende inanamadım hatta doktorum etrafına anlat ilginç şeyler yaşadın diye espri yaptı :)Ayy inşallah bizde senin gibi yazarızNasıl yani üstüne mi görmüşsün adetinin allahım hamileymişsiniz inşallah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder rabbim bizlerede bol bol dua edermisin
Ederim tabi Allah kimin gönlünde dünya nimeti olan evlada hasretlikle yaşıyorsa Rabbim en hayırlısından versin ilk böyle dua ettim herkeseAyy inşallah bizde senin gibi yazarızNasıl yani üstüne mi görmüşsün adetinin allahım hamileymişsiniz inşallah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder rabbim bizlerede bol bol dua edermisin
Kısmetse yarından itibaren okurum canım şuan ağrılarım var sanki içim çıkmış gibi değişi bir ağrı varKızlar bide nolur inançla ümidinizle Meryem suresi okuyum hergün YouTube dan açın dinlerken okuyun kalpten isteyin ben bunun da faydasını olduğunu düşünüyorum Rabbim den çok dilemiştim
Hayırlısı olsun :) dikkat et kendineŞimdi aşılamadan geldim benim çipli aşılama oldu canım inşallah tutar
Umarım olurbenim sürekli kimyasal gebelik oluyor 4 kere oldu bakalım aşılamada olumlu sonuç alırız alamazsak artık tüp bebek tedavisine başlıcaz ama gerek kalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?