Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim aşılamnın 10. Günü ve benim azar azar ama çok az kahve rengi sonra hafif pembe silince leke geldi doktoru aradım korkma dedi yat bacakalrını dik dedi eğer leke coğalmaya başlarsa hemen beni ara dedi ama sanki içimden his adet olcakmışım gibi ama erken daha iğneden doluyı 15 gün sonra gelirse çarşamba günü ama normal adet günümde gelirse 22 ekim hafta pazar nolur yardım edin

Galiba adet oluyorum bu ayda kısmet değilmiş artık bundan sonra direk tüp bebeğe geçmek istiyorum kısmetse yarın doktorum çapırdı gel diye ama sıfır umıt orda negatifi görcez

Galiba adet oluyorum bu ayda kısmet değilmiş artık bundan sonra direk tüp bebeğe geçmek istiyorum kısmetse yarın doktorum çapırdı gel diye ama sıfır umıt orda negatifi görcez
Sağlık olsun canım yapacak bişey yok. Bizler elimizden geleni yapıyoruz nasip değilse hiç birşey çare değil nasipse eğer hiçbirşey engel değil. Bende bugün tekrarladım testi 9.92 den 5.74 e düşmüş değerim. Doktor değer düşmüş dedi. Kimyasal gebelik oldu dedi. Henüz adet olmadım ama olurum yarın öbürgün sanırım. Biz tekrar aşılama denemeyi düşünüyoruz. Hayırlısı hakkımızda

Iyi akşamlar kizlar birşey soracaktım belki benim durumda olanlar vardır ama düşük olup asilama yapan varmı?

Hadi ya üzüldüm canım ama napcan dediğin gibi biz elimizden gelenin fazlasını yaptık valla ben aşılama istemiyorum tekrardan tüp bebek istiyorum ama eşim çok yoruldun artık üzülüyorsun azcık kendini topla kendini iyi hisset o zaman başlarız dedide yarın konuşucaz doktorla bakalım ne dicek

Kişinin sorununa göre değişir canım o ben 2. aşılamada hamile kaldım zaten 6dan sonra tüp bebek öneriyorlar.İnşallah çok zorlanmadan hamile kalırsın.

Evet canım benim ilk aşılamamdı ama bu süreç insanı çok yoruyor gerçekten. Hayırlısıyla versin inşallah Rabbim

Evet canım benim ilk aşılamamdı ama bu süreç insanı çok yoruyor gerçekten. Hayırlısıyla versin inşallah Rabbim
Şimdik doktordan geldim tutmadı negatif doktor dinlen dedi 1 veya 2 ay bide kan pıhtılaşması için tahlil verdim onun sonucuda 1 ay sonra cıkıcakmış ondan sonra tüp bebeğe başlıcaz kısmetse bakalım

Kızlar benim tutmadı malesef aşılama doktorda ara verelim sen çok yıprandın dedi kan pıhtılaşma testi istedim oda 1 ay sürcekmiş ondan sonra tekrar görüşeceğiz bakalım ben biraz uzak kalmak istiyorum dinleneyim

Aşılama yaptırmadan önce kadında nelere bakılıyor? Ve kimlerde kesin sonuç alınıyor?

Hayirdir insallah neden oyle dedin
O kadar zor geçti ki, hiç okumamıştım internetten korkmamak için belki insanlar olumsuz şeyler yazmıştır diye. Doktorum da çok kolay bi işlem deyince rahatladım ama çok zorlandı doktorum benim rahim ağzı kapalıymış. Başka doktorlar çağrıldı ben ağlaya ağlaya bi hal oldum. Tabi bu benimle alakalı bi durum rahim ağzında sıkıntı olmasaydı hemencecik bitecekti belki. Ama bi daha asssla yaptırmam direk tüp bebeğe yöneleceğim zaten doktorum da öyle dedi inşallah gerek kalmaz çektiğim acıya ağrıya değmiştir :) 1 gün gecikti adetim ama hiç belli olmuyor benim mevzular bi kaç gün daha bekliyorum

Yaa benim se kapaliydi ama o kadar cok agrimadi sadece adet agrisi gibi bir agri olmustu. Zateb benimde tutmadi 2. De bu ay adet olmayi bekliyorum tup bebege basliyycaz .insallah hayirli haberler verirsin yaa

Yaa benim se kapaliydi ama o kadar cok agrimadi sadece adet agrisi gibi bir agri olmustu. Zateb benimde tutmadi 2. De bu ay adet olmayi bekliyorum tup bebege basliyycaz .insallah hayirli haberler verirsin yaa
Ben başta çok dayandım sonra doktoruma hocam çok mu nazlıyım diye sordum o da haayıır iyi bile sabrettin deyince bi ağlamaya başladım dayanamıyorum çok acıyo diye neyse geçti gitti inşallah veririz o güzel haberleri :)

Ben de asilama olduktan sonra esimi gorunce cok aglamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…