Canım nasıl durumun adet falan olmadın demiTeşekkür ederim. İnşallah yükselir ve gelir mucizemiz
Sağlık olsun canım yapacak bişey yok. Bizler elimizden geleni yapıyoruz nasip değilse hiç birşey çare değil nasipse eğer hiçbirşey engel değil. Bende bugün tekrarladım testi 9.92 den 5.74 e düşmüş değerim. Doktor değer düşmüş dedi. Kimyasal gebelik oldu dedi. Henüz adet olmadım ama olurum yarın öbürgün sanırım. Biz tekrar aşılama denemeyi düşünüyoruz. Hayırlısı hakkımızdaGaliba adet oluyorum bu ayda kısmet değilmiş artık bundan sonra direk tüp bebeğe geçmek istiyorum kısmetse yarın doktorum çapırdı gel diye ama sıfır umıt orda negatifi görcez
Hadi ya üzüldüm canım ama napcan dediğin gibi biz elimizden gelenin fazlasını yaptık valla ben aşılama istemiyorum tekrardan tüp bebek istiyorum ama eşim çok yoruldun artık üzülüyorsun azcık kendini topla kendini iyi hisset o zaman başlarız dedide yarın konuşucaz doktorla bakalım ne dicekSağlık olsun canım yapacak bişey yok. Bizler elimizden geleni yapıyoruz nasip değilse hiç birşey çare değil nasipse eğer hiçbirşey engel değil. Bende bugün tekrarladım testi 9.92 den 5.74 e düşmüş değerim. Doktor değer düşmüş dedi. Kimyasal gebelik oldu dedi. Henüz adet olmadım ama olurum yarın öbürgün sanırım. Biz tekrar aşılama denemeyi düşünüyoruz. Hayırlısı hakkımızda
Acilde yapıyorlar ben bir kere yaptırdımAcilde yapıyorlar mı biliyor musunuz, yapıyorlarsa bende öyle düşünüyorum
Kişinin sorununa göre değişir canım o ben 2. aşılamada hamile kaldım zaten 6dan sonra tüp bebek öneriyorlar.İnşallah çok zorlanmadan hamile kalırsın.Merhaba bu ay içinde aşılama uygulanacak şuan yumurta büyütme iğnesi kullanıyorum cumartesi doktora gidicem yumurtalarıma bakıcak nasıl durumu diye aşılama zor mu can yakıyomu birde aşılama yaptıranlar sizin tuttumu hemen
Evet canım benim ilk aşılamamdı ama bu süreç insanı çok yoruyor gerçekten. Hayırlısıyla versin inşallah RabbimHadi ya üzüldüm canım ama napcan dediğin gibi biz elimizden gelenin fazlasını yaptık valla ben aşılama istemiyorum tekrardan tüp bebek istiyorum ama eşim çok yoruldun artık üzülüyorsun azcık kendini topla kendini iyi hisset o zaman başlarız dedide yarın konuşucaz doktorla bakalım ne dicek
Şimdik doktordan geldim tutmadı negatif doktor dinlen dedi 1 veya 2 ay bide kan pıhtılaşması için tahlil verdim onun sonucuda 1 ay sonra cıkıcakmış ondan sonra tüp bebeğe başlıcaz kısmetse bakalımEvet canım benim ilk aşılamamdı ama bu süreç insanı çok yoruyor gerçekten. Hayırlısıyla versin inşallah Rabbim
Ahh ah keşke benim de böyle olsaydıHayirli sonuclar alirsin insallah :)
Asilama hic zor bir islem degil acisiz bir tedavi yontemi kormayin bu konuda
Benim 2. Asilamam
Sizde sorun neydi
Hayirdir insallah neden oyle dedinAhh ah keşke benim de böyle olsaydı
O kadar zor geçti ki, hiç okumamıştım internetten korkmamak için belki insanlar olumsuz şeyler yazmıştır diye. Doktorum da çok kolay bi işlem deyince rahatladım ama çok zorlandı doktorum benim rahim ağzı kapalıymış. Başka doktorlar çağrıldı ben ağlaya ağlaya bi hal oldum. Tabi bu benimle alakalı bi durum rahim ağzında sıkıntı olmasaydı hemencecik bitecekti belki. Ama bi daha asssla yaptırmam direk tüp bebeğe yöneleceğim zaten doktorum da öyle dedi inşallah gerek kalmaz çektiğim acıya ağrıya değmiştir :) 1 gün gecikti adetim ama hiç belli olmuyor benim mevzular bi kaç gün daha bekliyorumHayirdir insallah neden oyle dedin
Yaa benim se kapaliydi ama o kadar cok agrimadi sadece adet agrisi gibi bir agri olmustu. Zateb benimde tutmadi 2. De bu ay adet olmayi bekliyorum tup bebege basliyycaz .insallah hayirli haberler verirsin yaaO kadar zor geçti ki, hiç okumamıştım internetten korkmamak için belki insanlar olumsuz şeyler yazmıştır diye. Doktorum da çok kolay bi işlem deyince rahatladım ama çok zorlandı doktorum benim rahim ağzı kapalıymış. Başka doktorlar çağrıldı ben ağlaya ağlaya bi hal oldum. Tabi bu benimle alakalı bi durum rahim ağzında sıkıntı olmasaydı hemencecik bitecekti belki. Ama bi daha asssla yaptırmam direk tüp bebeğe yöneleceğim zaten doktorum da öyle dedi inşallah gerek kalmaz çektiğim acıya ağrıya değmiştir :) 1 gün gecikti adetim ama hiç belli olmuyor benim mevzular bi kaç gün daha bekliyorum
Ben başta çok dayandım sonra doktoruma hocam çok mu nazlıyım diye sordum o da haayıır iyi bile sabrettin deyince bi ağlamaya başladım dayanamıyorum çok acıyo diyeYaa benim se kapaliydi ama o kadar cok agrimadi sadece adet agrisi gibi bir agri olmustu. Zateb benimde tutmadi 2. De bu ay adet olmayi bekliyorum tup bebege basliyycaz .insallah hayirli haberler verirsin yaa❤
Ben de asilama olduktan sonra esimi gorunce cok aglamistimBen başta çok dayandım sonra doktoruma hocam çok mu nazlıyım diye sordum o da haayıır iyi bile sabrettin deyince bi ağlamaya başladım dayanamıyorum çok acıyo diyeneyse geçti gitti inşallah veririz o güzel haberleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?