- 26 Mart 2018
- 28.477
- 128.090
- 598
Ben de 28 kasımda oldum. Adet olacağım sanırım. Adet ağrılarım var. Başım çok ağrıyor bugünbende 28 kasımda aşılama oldum şimdi beklemedeyım insallah tutar
Benim de 28 KasımYaa ayni gün yapılmış aşılamamızrabbim inşallah umutlarımızı boşa çıksrmaz
Daha erken degıl mı canım adet ıcınBen de 28 kasımda oldum. Adet olacağım sanırım. Adet ağrılarım var. Başım çok ağrıyor bugün
İlk aşılama da 11. Günde adet oldum canım. Yine aynı gibiDaha erken degıl mı canım adet ıcın❤
İnşalllah canımbende 28 kasımda aşılama oldum şimdi beklemedeyım insallah tutar
Bu aşılamada tutan pek yok mu ya herkes hüsrana mı uğruyo kiİlk aşılama da 11. Günde adet oldum canım. Yine aynı gibi
Genelde öyle sanki. Bu tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz bizBu aşılamada tutan pek yok mu ya herkes hüsrana mı uğruyo ki
Genelde öyle sanki. Bu tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz biz
[/QUOTEhep karşıma tutmayan insanlar çıkıyo bende umudu kestim nerdeyse bakalım inşallah tutar da gerek kalmaz benimde tüp bebeğe eğer tutmazsa bende direk tüp bebeğe geçicem artık
Benimde bugün kasıklarımda bir ağrı var çözemedim nedenini inşallah adet olmamİlk aşılama da 11. Günde adet oldum canım. Yine aynı gibi
Hamilelikte de kasık ağrıyormuş galiba. Bu arada benim aşılama 27 kasımmış. 1 gün yanlış hatırlamışımBenimde bugün kasıklarımda bir ağrı var çözemedim nedenini inşallah adet olmam
Bundan önce femerave klomenle denedik onlarda da kasıl ağrım olmuştu sonra da adet olmuştum o yüzden sevinemiyorumHamilelikte de kasık ağrıyormuş galiba. Bu arada benim aşılama 27 kasımmış. 1 gün yanlış hatırlamışım
Bu kasık ağrısı dedikleri adetle aynı mı acep? Yoksa daha farklı mı?Bundan önce femerave klomenle denedik onlarda da kasıl ağrım olmuştu sonra da adet olmuştum o yüzden sevinemiyorumolsun bir günün lafı olmaz aramızda hayırlı sonuç alırsınız inşallah
Bilmiyorum kiii benim adetimde normalde hiç ağrım olmazdı iki aydır ilaçlardan sonra adet öncesi kasık ağrısı oluştuBu kasık ağrısı dedikleri adetle aynı mı acep? Yoksa daha farklı mı?
günaydın kızlar :) bende hergun daha cok umutsuzlauga kapılıyorum ama ıste her yolu her ıhtımalı denemedık dememek ıcın yaptırdım. bıde ıkı doktorda aşılama sorununuza çözüm olacak uygun bır yontem dedı ondan dolayı beklentı yuksektı bızde rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallahGenelde öyle sanki. Bu tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz biz
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah Allah yardımcınız olsun. Dün gece göbekten vuruldum canım ve ctesi aşılamam benimde. İnşallah güzel sonuçlar alırızGöbekten vurul dedi daha etkili olur dedi canım yarında öğlen gibi aşılamam olucak inşallah
az kalmıs bende heyecanlandım canım sımdı sonucları cok merak edıyorm bı kaç yumurtanız gelıstı asılama oncesınde benım en gelısmıs yumurtalarım 20.3 mm ve 17,5 mm diHamilelikte de kasık ağrıyormuş galiba. Bu arada benim aşılama 27 kasımmış. 1 gün yanlış hatırlamışım
korkma canım hayırlı haber alacaksın sen ınsallah korkma sakın ınsallah teste ıkıncı cızgıyı gorurusun bebebk ısteyenlerın hayr duasıda boyle oluyormus demekBenimde bugün kasıklarımda bir ağrı var çözemedim nedenini inşallah adet olmam
Sabah kalktığımda öyle bir ağrım vardı ki iki büklüm kaldım kasıklarımdan vajinama doğru bir kramp giriyor ki sorma gitsin ve midem bulandı kustum kendimi inanılmaz kötü hissediyorum ve çok korkuyorum inşallah ikimizde birbirimize hayırlı haberleri verebilirizkorkma canım hayırlı haber alacaksın sen ınsallah korkma sakın ınsallah teste ıkıncı cızgıyı gorurusun bebebk ısteyenlerın hayr duasıda boyle oluyormus demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?