Aşılama Asilama yaptirip olumlu sonuc alanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tm korkmak degil aslinda tutuckmi tutmiyckmi arstiriyorm baynlar aknti oldunu cok agrilari oldunu anlatmislar.rahim filmi cektirdm cok agrili oldu oda oylemi oluck diye korkuyorum

Tm korkmak degil aslinda tutuckmi tutmiyckmi arstiriyorm baynlar aknti oldunu cok agrilari oldunu anlatmislar.rahim filmi cektirdm cok agrili oldu oda oylemi oluck diye korkuyorum

Tüp bebek tedavisi yasayan biri olarak soyle anlatayım size oncelıkle butun korkuları endıselerı bır kenara bırakmaya calısın dogal yolla da olsa asılama ya da tüp tedavi de olsa stres endıse buyuk engel
İyi bir doktor bulun doktorunuza guven onemli o sizi zaten yonlendirecektir,gereken tahlıller yapılır farklı bır sorun yok ise asılama yapılır ınsallah ki tutar herkesin istegi dilegi bu olur
Rahım fılmı cektırmedım ama tüp tedavi sırasında hissettigim(yumurta toplama ıslemınden sonra ) regl agrısından öte bişey olmadı oyle akıntı da normal olabılır
Hayırlısı ne ıse o olsn bol şans :)

Tesekur ederim icimi rahatlattiniz peko da var bende ilk gittigim doktor destek almadan hamile kalamazsin dedi ama sonra bi kimyasal gebelik gecirdim bende esimde doktora gittik hic sorun cikmadi oeko olmasina ragmen doktorum hic biseyn yok dedi tullerimde acik fulya tup bebek merkezine gitmek istiyorum sizn onere biliceginiz bir yer varmi

Tesekur ederim icimi rahatlattiniz peko da var bende ilk gittigim doktor destek almadan hamile kalamazsin dedi ama sonra bi kimyasal gebelik gecirdim bende esimde doktora gittik hic sorun cikmadi oeko olmasina ragmen doktorum hic biseyn yok dedi tullerimde acik fulya tup bebek merkezine gitmek istiyorum sizn onere biliceginiz bir yer varmi

Rica ederim :) rahat olun ki yolunda gitsin her sey olucagı varsa zaten olucak .Bir kac doktora mutlaka gıdilmeli tek doktorla hareket etmemek gerek sonucta hem maddi hem manevi sekılde uzun bır yol
Ben memorıal cem demirele gidıyorum ama memnunıyet kısıye gore degısır cok memnun olan var hıc olmayan da var sizin beklentiniz elektriginiz bunlar onemli
ben bütün hastalıklarımda memorıal hastanesini kullanıyorum tüp bebek ekıbıne komple guvenıyorum ama kısıye gore cok degısır durum gıdıp yuzyuze gorusmek sart mutlaka

Cok gecmis olsn mu diym basinmi sagolsn diyim bilmiyorum bende dusk yaptim kucktu ama olsn oda yavrumdu canimin bir parcasiydi cok zor Allah hepimize sabir bu sinavlardn gecmek icn guc versin

Cok gecmis olsn mu diym basinmi sagolsn diyim bilmiyorum bende dusk yaptim kucktu ama olsn oda yavrumdu canimin bir parcasiydi cok zor Allah hepimize sabir bu sinavlardn gecmek icn guc versin

Aminnn
4,5 aylıktı benim bebegim kısmetı bu kadarmıs
Siz sakin olun olurmu gercekten olacagı varsa olur kendinizi rahatlatın
Benim ilk transferimde 12 gün dikkat ettim genelde dinlendim evde sonuc negatıf
2. Denemede kardesımın düğün zamanıydı bussuru ıs vardı sabah evden cıkıyodum gecenın körüne kadar dısardaydım cok yoruluyodum ama ama o 2. Denemeye cok ınanmıstım sonuc pozıtıf oldu
Sonrası buyuk sansızlıktı orası ayrı bir konu

merhaba
ben asilama yaptirdim yarin 16. gunum kan vermeye gitcem sabah
bende pikoluyum 20 yasindayim
asilama rahim filmi gibi agrili bir islem degil bu kadar korkmaniza gerek yok bu benim 2. asilamam 1. tutmadi
yani diyecegim o ki asilama rahim filminin yaninda hic bisey
5 dakikalik bir islem
esinden ornek alip labaratuarda yikayip
katater ( şırınga ) yardimiyla sana veriyolar o kadar korkulacak birsey degil emin olun

Insallah pozitifi gorursn banada haber verirmisn bamile haberini duymayi cok isterim benim icnde umut olur

beni etkilemiyo adetim duzenli simdilik ilerde ne olur onu bilemem kilom da 55 ile 59 arasinda oynar surekli

Benim bir kilo almambile adetimi geciktiriyor surekli diyet yapmak zorunda kaliyorum hemen kilo alirim buda cok rahatsiz edici bende 20 yasindayim 3 seneyi gecti evleneli bir kimyasal gebelik gecirdm dogal yoldn hamile kaldim sizde oldu gebelik falan

benimde 3 seneyi gecti evliligim 2 senedir olmuyo
hic hamilelik gecirmedim malesef insallah yarin guzel haberlerle donerim sana canim

benimde 3 seneyi gecti evliligim 2 senedir olmuyo
hic hamilelik gecirmedim malesef insallah yarin guzel haberlerle donerim sana canim
Sag tarafinda batmalar falan oluyormu gebelik belirtileri adete cok benzer
1.gün -> kasıklarda hafif ağrı ve karında şişkinlik
2.gün -> yine kasıklarda çok hafif ağrılar
3.gün -> herhangi bir belirti yok
4.gün -> herhangi bir belirti yok
5.gün -> hasta olacakmisim gibi agrilar
6.gün -> herhangi bir belirti yok
7.gün -> silik idrar testi
8.gün -> herhangi bir belirti yok
9.gün -> sağ kasıkda tuhaf hisler ve batma
10.gün -> gece sol kasıkda ağrı
11.gün -> sabah bulanti