Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tm korkmak degil aslinda tutuckmi tutmiyckmi arstiriyorm baynlar aknti oldunu cok agrilari oldunu anlatmislar.rahim filmi cektirdm cok agrili oldu oda oylemi oluck diye korkuyorum
Tesekur ederim icimi rahatlattiniz peko da var bende ilk gittigim doktor destek almadan hamile kalamazsin dedi ama sonra bi kimyasal gebelik gecirdim bende esimde doktora gittik hic sorun cikmadi oeko olmasina ragmen doktorum hic biseyn yok dedi tullerimde acik fulya tup bebek merkezine gitmek istiyorum sizn onere biliceginiz bir yer varmi
Hayır ben direk tüp bebek yaptırdım 1 negatif 1 pozıtıf oldu ama onu da kaybettık 1 ay onceSagolun siz asilama yaptirdinizmi
Cok gecmis olsn mu diym basinmi sagolsn diyim bilmiyorum bende dusk yaptim kucktu ama olsn oda yavrumdu canimin bir parcasiydi cok zor Allah hepimize sabir bu sinavlardn gecmek icn guc versin
veririm tabi merak etme ama hasta olacak gibi sancilarim var daha 3 gun var hasta olmama insallah pozitifi bizde goruruz :)Insallah pozitifi gorursn banada haber verirmisn bamile haberini duymayi cok isterim benim icnde umut olur
benimde 3 seneyi gecti evliligim 2 senedir olmuyo
hic hamilelik gecirmedim malesef insallah yarin guzel haberlerle donerim sana canim
1.gün -> kasıklarda hafif ağrı ve karında şişkinlikSag tarafinda batmalar falan oluyormu gebelik belirtileri adete cok benzer