aşılama

belirti ayaklarim belim kasıklarım ağrıyor bazen migdem bulaniyor ama ilginç bir şey 8 gunde 1 buçuk kilo aldim en çok ta tansiyon düşüklüğü yasiyom
Canım ya benim ikinci iğnem. İlkinde birşey olmamıştı. Bu ikincide inan bir haftada 2-3 kilo aldım. İnanılmaz iştahım açıldı. İğneden heralde.

bana iğne yapılmadı 3 tane yumurta vardi kendiliğinden çatladı
E niye kilo alıyoruz biz. İnşallah bebiştir canım. Ben de iğneden kilo alan daha bulamadım, seni buldum sanmıştım ama sen de iğne olmamışsın. Hakkımızda hayırlısı inşallah

E niye kilo alıyoruz biz. İnşallah bebiştir canım. Ben de iğneden kilo alan daha bulamadım, seni buldum sanmıştım ama sen de iğne olmamışsın. Hakkımızda hayırlısı inşallah
amin yarabbim hepimize nasip etsin inşallah bu gün dayanamayıp kan verdim doktorum kızdı 14 gun bekle dedi çıkmadı moralim bozuldu

amin yarabbim hepimize nasip etsin inşallah bu gün dayanamayıp kan verdim doktorum kızdı 14 gun bekle dedi çıkmadı moralim bozuldu
Kız çok acele etmişsin maşallah daha kana düşmez. 10. Günde beeelki düşüyor. 14 gün ideal kuzum. Sabredelim bakalım. Ben pazar idrar testi yapacağım. Adetim gelmez ise tabi

ferma dışında bana bi şey verilmedi bitane fitil verildi onu da esim kulanma kulanma talimatinda uygun olmadığını söyledi esim izin vermedi kulanmama yanliz aklıma takıldı ilk gunden mi hesaplıyoruz acaba
Aşılama dan sonra saymaya basliyon bana duphaston verdi başka vermedi

Kız çok acele etmişsin maşallah daha kana düşmez. 10. Günde beeelki düşüyor. 14 gün ideal kuzum. Sabredelim bakalım. Ben pazar idrar testi yapacağım. Adetim gelmez ise tabi
hiç sormayın benim 1 yil önce 3 aylık hamileligimden kürtaj dan dolayı olmuyor ve çok üzülüyorum esimi de kendimlle yipratttim diyebilirim çok zor bir süreç gün yaklaştıkça tedirginlik başlıyor aslinda

Merhaba arkadaşlar bende topiğinize dahil olmak istedim sebepsiz inferlite ile şuan gebe kalamıyorum aslında 1 sene önce ilk denememizde kaldım fakat 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum daha sonrasında hamile kalamadım bu ay ilk kez femara artı otville ile aşılama denedi doktorum benim için ağrılıydı baya ilk 3/4 gün şişkinlik ve ağrı oldu sonra geçti şimdi de sağ ve sol kasık ve rahmin ortasında iğne batması oluyor sadece ayın 7’ sinde aşılama oldum dün test yaptım meraktan fakat negatif çıktı bugün 10. Gün merakla haftasonunu bekliyorum dayanabilirsem test yapmamaya çalışacağım ama pek bir belirtim hatta hiç belirtim yok

Canım benim bi arkadaşım daha kürtaj oldu. O da senin gibi olmayacak kürtaj oldum bıraktım artık derken tatile gittiler orda hem de yumurtlama günüm değildi der. Öyle hamile kaldı. İnşallah sana da süpriz olur canım

Canım benim bi arkadaşım daha kürtaj oldu. O da senin gibi olmayacak kürtaj oldum bıraktım artık derken tatile gittiler orda hem de yumurtlama günüm değildi der. Öyle hamile kaldı. İnşallah sana da süpriz olur canım

Canım hoşgeldin. Umarım güzel sonuçlarını alırsın. Ben de 8inde aşılama oldum. Daha erken canım test için. Umarım bebeğin seninledir.

rahîm filmini cektiniz mi rabbim hepimize nasip etsin inşallah

inşallah bu gün âdet belirtilerim basladi lütfen dua edin
Zaten adet belirtisi ile çok benzermiş kuzum. İnşallah bebişim habercisidir. Benim henüz adet hissiyatım yok. Ama geçen ayda "aa hiç adet olacak gibi değilim, hiç ağrım yok" derken birden bire gelmişti. O sebeple bu işler hiç belli olmuyor kuzum

rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım benim

rahîm filmini cektiniz mi rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Evet kuzum kürtajdan 2 ay sonra çekildi doktorum sonrasında bir problem olmasın hem kontrol edelim dedi sağolsun anestezili çekildim temiz çıktı bugün test yaptım silik çıktı dayanamayıp kan verdim sağ kaşığım çok ağrıyor iğne batmaları da devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…