ayni gün yapmışızÇok heyecanlı ya günler geçmek bilmiyor. Umarım herşey yolunda gider. Benim aşılama dahil tam 8. Günüm
Canım ya benim ikinci iğnem. İlkinde birşey olmamıştı. Bu ikincide inan bir haftada 2-3 kilo aldım. İnanılmaz iştahım açıldı. İğneden heralde.belirti ayaklarim belim kasıklarım ağrıyor bazen migdem bulaniyor ama ilginç bir şey 8 gunde 1 buçuk kilo aldim en çok ta tansiyon düşüklüğü yasiyom
bana iğne yapılmadı 3 tane yumurta vardi kendiliğinden çatladıCanım ya benim ikinci iğnem. İlkinde birşey olmamıştı. Bu ikincide inan bir haftada 2-3 kilo aldım. İnanılmaz iştahım açıldı. İğneden heralde.
E niye kilo alıyoruz biz. İnşallah bebiştir canım. Ben de iğneden kilo alan daha bulamadım, seni buldum sanmıştım ama sen de iğne olmamışsın. Hakkımızda hayırlısı inşallahbana iğne yapılmadı 3 tane yumurta vardi kendiliğinden çatladı
Umarım sağlıkla kavuşursun canım.bana iğne yapılmadı 3 tane yumurta vardi kendiliğinden çatladı
inşallah hepimize nasip etsin rabbimUmarım sağlıkla kavuşursun canım.
amin yarabbim hepimize nasip etsin inşallah bu gün dayanamayıp kan verdim doktorum kızdı 14 gun bekle dedi çıkmadı moralim bozulduE niye kilo alıyoruz biz. İnşallah bebiştir canım. Ben de iğneden kilo alan daha bulamadım, seni buldum sanmıştım ama sen de iğne olmamışsın. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Kız çok acele etmişsin maşallahamin yarabbim hepimize nasip etsin inşallah bu gün dayanamayıp kan verdim doktorum kızdı 14 gun bekle dedi çıkmadı moralim bozuldu
Aşılama dan sonra saymaya basliyon bana duphaston verdi başka vermediferma dışında bana bi şey verilmedi bitane fitil verildi onu da esim kulanma kulanma talimatinda uygun olmadığını söyledi esim izin vermedi kulanmama yanliz aklıma takıldı ilk gunden mi hesaplıyoruz acaba
Gerçekten geçmiyor ya beklemek çok zorÇok heyecanlı ya günler geçmek bilmiyor. Umarım herşey yolunda gider. Benim aşılama dahil tam 8. Günüm
hiç sormayın benim 1 yil önce 3 aylık hamileligimden kürtaj dan dolayı olmuyor ve çok üzülüyorum esimi de kendimlle yipratttim diyebilirim çok zor bir süreç gün yaklaştıkça tedirginlik başlıyor aslindaKız çok acele etmişsin maşallahdaha kana düşmez. 10. Günde beeelki düşüyor. 14 gün ideal kuzum. Sabredelim bakalım. Ben pazar idrar testi yapacağım. Adetim gelmez ise tabi
Canım benim bi arkadaşım daha kürtaj oldu. O da senin gibi olmayacak kürtaj oldum bıraktım artık derken tatile gittiler orda hem de yumurtlama günüm değildi der. Öyle hamile kaldı. İnşallah sana da süpriz olur canımhiç sormayın benim 1 yil önce 3 aylık hamileligimden kürtaj dan dolayı olmuyor ve çok üzülüyorum esimi de kendimlle yipratttim diyebilirim çok zor bir süreç gün yaklaştıkça tedirginlik başlıyor aslinda
Canım benim bi arkadaşım daha kürtaj oldu. O da senin gibi olmayacak kürtaj oldum bıraktım artık derken tatile gittiler orda hem de yumurtlama günüm değildi der. Öyle hamile kaldı. İnşallah sana da süpriz olur canımhiç sormayın benim 1 yil önce 3 aylık hamileligimden kürtaj dan dolayı olmuyor ve çok üzülüyorum esimi de kendimlle yipratttim diyebilirim çok zor bir süreç gün yaklaştıkça tedirginlik başlıyor aslinda
Canım hoşgeldin. Umarım güzel sonuçlarını alırsın. Ben de 8inde aşılama oldum. Daha erken canım test için. Umarım bebeğin seninledir.Merhaba arkadaşlar bende topiğinize dahil olmak istedim sebepsiz inferlite ile şuan gebe kalamıyorum aslında 1 sene önce ilk denememizde kaldım fakat 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum daha sonrasında hamile kalamadım bu ay ilk kez femara artı otville ile aşılama denedi doktorum benim için ağrılıydı baya ilk 3/4 gün şişkinlik ve ağrı oldu sonra geçti şimdi de sağ ve sol kasık ve rahmin ortasında iğne batması oluyor sadece ayın 7’ sinde aşılama oldum dün test yaptım meraktan fakat negatif çıktı bugün 10. Gün merakla haftasonunu bekliyorum dayanabilirsem test yapmamaya çalışacağım ama pek bir belirtim hatta hiç belirtim yok
inşallah bu gün âdet belirtilerim basladi lütfen dua edinCanım benim bi arkadaşım daha kürtaj oldu. O da senin gibi olmayacak kürtaj oldum bıraktım artık derken tatile gittiler orda hem de yumurtlama günüm değildi der. Öyle hamile kaldı. İnşallah sana da süpriz olur canım
rahîm filmini cektiniz mi rabbim hepimize nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar bende topiğinize dahil olmak istedim sebepsiz inferlite ile şuan gebe kalamıyorum aslında 1 sene önce ilk denememizde kaldım fakat 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum daha sonrasında hamile kalamadım bu ay ilk kez femara artı otville ile aşılama denedi doktorum benim için ağrılıydı baya ilk 3/4 gün şişkinlik ve ağrı oldu sonra geçti şimdi de sağ ve sol kasık ve rahmin ortasında iğne batması oluyor sadece ayın 7’ sinde aşılama oldum dün test yaptım meraktan fakat negatif çıktı bugün 10. Gün merakla haftasonunu bekliyorum dayanabilirsem test yapmamaya çalışacağım ama pek bir belirtim hatta hiç belirtim yok
Zaten adet belirtisi ile çok benzermiş kuzum. İnşallah bebişim habercisidir. Benim henüz adet hissiyatım yok. Ama geçen ayda "aa hiç adet olacak gibi değilim, hiç ağrım yok" derken birden bire gelmişti. O sebeple bu işler hiç belli olmuyor kuzuminşallah bu gün âdet belirtilerim basladi lütfen dua edin
rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım benimZaten adet belirtisi ile çok benzermiş kuzum. İnşallah bebişim habercisidir. Benim henüz adet hissiyatım yok. Ama geçen ayda "aa hiç adet olacak gibi değilim, hiç ağrım yok" derken birden bire gelmişti. O sebeple bu işler hiç belli olmuyor kuzum
Evet kuzum kürtajdan 2 ay sonra çekildi doktorum sonrasında bir problem olmasın hem kontrol edelim dedi sağolsun anestezili çekildim temiz çıktı bugün test yaptım silik çıktı dayanamayıp kan verdim sağ kaşığım çok ağrıyor iğne batmaları da devam ediyorrahîm filmini cektiniz mi rabbim hepimize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?