aşılama

çok şükür rabbim nasip etsin inşallah ben normal de dün olmam gerekiyordu olmadim bu gün de bi şey yok ama çok ağır var evet test yaptım çıkmadı pazartesi kadar bekliyim zaten kontrole gidicem adet olursam da buda da elhamdülillah diyip oturucam başka çare yok benim bu gün 12 günüm aşılama günü hariç rabbim nasip etsin hepimize inşallah

Sanırım senle aynıydık sanki 8 mayıstı değil mi aşılaman. Benim de aşılama günü hariç 12. Zaten kandan idrara geçmesi de zaman alıyor kuzum. Önemli olan adetimiz gelmesin inşallah . Benim bi uygulama bugünü, diğeri de pazartesiye gösteriyor adet için. Genelde bugünü tahmin eden doğru çıkıyor. İğne olunca da biraz gecikebiliyor tabi.... Ben de hiç belirti yok sende var mı birşey canım? Sadece göğüslerim dolgun adet olcakmışım gibi, tövbe tövbe çağırmak gibi olmasın

Kızlar ben bugün yine test yaptım silik çıktı yine ama iki gün öncesine göre daha silik çıktı çatlatma iğnesi dahil 13. Günüm bugün aşılamanında 11. Günü

Sizce iğneninmi etkisi geçiyodur ki
Evet canım iğnenin etkisi geçiyor. Bundan sonra koyulaşmaya başlarsa hamilesin demektir. Erken gebelik değil de kaset test yapsan daha sağlıklı sonuç alırsın canım.

inşallah ya rabbim yardim etsin hepimize nasip etsin inşallah benim çatlama iğnesi yapılmadı ya dedim çıkar ama çıkmadı

Evet canım iğnenin etkisi geçiyor. Bundan sonra koyulaşmaya başlarsa hamilesin demektir. Erken gebelik değil de kaset test yapsan daha sağlıklı sonuç alırsın canım.
merhaba nasılsınız durumunuzu nasıl ben bu gün lekelenme gördüm hastaneye gittim ama bakalım ne olacak sizi merak ettim var mı sıkıntı

merhaba nasılsınız durumunuzu nasıl ben bu gün lekelenme gördüm hastaneye gittim ama bakalım ne olacak sizi merak ettim var mı sıkıntı
Canım negatif testim . Umarım sen de vardır. Hastanede ne dediler canım? Kan mı versin?

rabbim hayırlısını versin evet kan verdim bekliyorum bu sabah lekelenme olunca gittim 2 saatte çıkar dediler sen evde mi yaptın
Evet canım kaset test ve erken gebelik yaptım. Allah yardımcımız olsun bebeğin seninledir umarım

maalesef negatif
Of ya şimdi bi kaç topik daha okudum geçmiş tarihli. Aşılamadan 14 gün sonra kanda çıkar yazmışlar. O hesaba göre bizimki erken gibi kalıyor. Umut fakirin ekmeği. Adetimi gelmediği sürece umut var. Dua ediyorum

inşallah rabbim nasip etsin inşallah ben kanda verdiğim için umudum kalmadığını biliyorum ama rabbim size nasip etsin inşallah

inşallah rabbim nasip etsin inşallah ben kanda verdiğim için umudum kalmadığını biliyorum ama rabbim size nasip etsin inşallah
Ne hissedeceğimi şaşırdım. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Umarım ikimizin de pozitife döner

Ya ben bı sabah yine test yaptım yine çıktı ay ı şekilde ne eskisinden çok silinmiş nede biraz daha fazla aynı şekilde çıktı yine çatlatma iğnesi vurulduğum gün dahil 13. Gün aşılamada 11. Ay delirmemek elde değil bu seferde ağrılarım böbreklerme vurdu

inşallah vardır rabbim nasip etsin inşallah

Hayırlısıysa inşallah ya sizce erken mi daha salı yada çarşamba vermem gerekiyo normalde yarında yapsam erken mi olur acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…