çok şükür rabbim nasip etsin inşallah ben normal de dün olmam gerekiyordu olmadim bu gün de bi şey yok ama çok ağır var evet test yaptım çıkmadı pazartesi kadar bekliyim zaten kontrole gidicem adet olursam da buda da elhamdülillah diyip oturucam başka çare yok benim bu gün 12 günüm aşılama günü hariç rabbim nasip etsin hepimize inşallahCanım bugün adet günüm. İğne dahil 14. Günüm. Normalde adetim sabahtan gelir ama şimdilik gelen giden yok çok şükür. Yarın sabah da gelmezse, yarın test yapacağım. Sen de son durum ne canım. Tekrar test yaptın mı hiç?
Sanırım senle aynıydık sanki 8 mayıstı değil mi aşılaman. Benim de aşılama günü hariç 12. Zaten kandan idrara geçmesi de zaman alıyor kuzum. Önemli olan adetimiz gelmesin inşallah . Benim bi uygulama bugünü, diğeri de pazartesiye gösteriyor adet için. Genelde bugünü tahmin eden doğru çıkıyor. İğne olunca da biraz gecikebiliyor tabi.... Ben de hiç belirti yok sende var mı birşey canım? Sadece göğüslerim dolgun adet olcakmışım gibi, tövbe tövbe çağırmak gibi olmasınçok şükür rabbim nasip etsin inşallah ben normal de dün olmam gerekiyordu olmadim bu gün de bi şey yok ama çok ağır var evet test yaptım çıkmadı pazartesi kadar bekliyim zaten kontrole gidicem adet olursam da buda da elhamdülillah diyip oturucam başka çare yok benim bu gün 12 günüm aşılama günü hariç rabbim nasip etsin hepimize inşallah
Evet canım iğnenin etkisi geçiyor. Bundan sonra koyulaşmaya başlarsa hamilesin demektir. Erken gebelik değil de kaset test yapsan daha sağlıklı sonuç alırsın canım.Sizce iğneninmi etkisi geçiyodur ki
benim de böyle çıktı ama sonra kayboldu gecen sene Ağustos ayında inşallah koyulaşır
inşallah ya rabbim yardim etsin hepimize nasip etsin inşallahSanırım senle aynıydık sanki 8 mayıstı değil mi aşılaman. Benim de aşılama günü hariç 12. Zaten kandan idrara geçmesi de zaman alıyor kuzum. Önemli olan adetimiz gelmesin inşallah . Benim bi uygulama bugünü, diğeri de pazartesiye gösteriyor adet için. Genelde bugünü tahmin eden doğru çıkıyor. İğne olunca da biraz gecikebiliyor tabi.... Ben de hiç belirti yok sende var mı birşey canım? Sadece göğüslerim dolgun adet olcakmışım gibi, tövbe tövbe çağırmak gibi olmasın
merhaba nasılsınız durumunuzu nasıl ben bu gün lekelenme gördüm hastaneye gittim ama bakalım ne olacak sizi merak ettim var mı sıkıntıEvet canım iğnenin etkisi geçiyor. Bundan sonra koyulaşmaya başlarsa hamilesin demektir. Erken gebelik değil de kaset test yapsan daha sağlıklı sonuç alırsın canım.
Canım negatif testimmerhaba nasılsınız durumunuzu nasıl ben bu gün lekelenme gördüm hastaneye gittim ama bakalım ne olacak sizi merak ettim var mı sıkıntı
rabbim hayırlısını versin evet kan verdim bekliyorum bu sabah lekelenme olunca gittim 2 saatte çıkar dediler sen evde mi yaptınCanım negatif testim. Umarım sen de vardır. Hastanede ne dediler canım? Kan mı versin?
Evet canım kaset test ve erken gebelik yaptım. Allah yardımcımız olsunrabbim hayırlısını versin evet kan verdim bekliyorum bu sabah lekelenme olunca gittim 2 saatte çıkar dediler sen evde mi yaptın
kan ver bence yanilta biliyor kanama falan var mı normal adet olsan dahi kan ver beli olmuyor üzülmeyin allah kerimdirEvet canım kaset test ve erken gebelik yaptım. Allah yardımcımız olsunbebeğin seninledir umarım
maalesef negatifEvet canım kaset test ve erken gebelik yaptım. Allah yardımcımız olsunbebeğin seninledir umarım
Of yamaalesef negatif
inşallah rabbim nasip etsin inşallah ben kanda verdiğim için umudum kalmadığını biliyorum ama rabbim size nasip etsin inşallahOf yaşimdi bi kaç topik daha okudum geçmiş tarihli. Aşılamadan 14 gün sonra kanda çıkar yazmışlar. O hesaba göre bizimki erken gibi kalıyor. Umut fakirin ekmeği. Adetimi gelmediği sürece umut var. Dua ediyorum
inşallah rabbim nasip etsin inşallah ben kanda verdiğim için umudum kalmadığını biliyorum ama rabbim size nasip etsin inşallah
inşallah vardır rabbim nasip etsin inşallahYa ben bı sabah yine test yaptım yine çıktı ay ı şekilde ne eskisinden çok silinmiş nede biraz daha fazla aynı şekilde çıktı yine çatlatma iğnesi vurulduğum gün dahil 13. Gün aşılamada 11. Ay delirmemek elde değil bu seferde ağrılarım böbreklerme vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?