Aşkım tatile de gittik psikolojik olarak kötü etkilendim biraz takıntılı bir yapım var eşim çok destekçi oldu 1 ay il il gezdik ama ne fayda hsg sonrası üç ay kesin olur dediler yine olmadı nasip tabi ama insan özellikle biz kadınlar çok yıpranıyoruzCanım benim bi arkadaşım daha kürtaj oldu. O da senin gibi olmayacak kürtaj oldum bıraktım artık derken tatile gittiler orda hem de yumurtlama günüm değildi der. Öyle hamile kaldı. İnşallah sana da süpriz olur canım
Keşke hemen çıksa sonucun. Hayırlısıyla. İnşalah hamilesindirEvet kuzum kürtajdan 2 ay sonra çekildi doktorum sonrasında bir problem olmasın hem kontrol edelim dedi sağolsun anestezili çekildim temiz çıktı bugün test yaptım silik çıktı dayanamayıp kan verdim sağ kaşığım çok ağrıyor iğne batmaları da devam ediyor
rabbim nasip etsin inşallah ama çok erken çatlama iğnesi yapildiysa etkisindendir ama dilerim rabbim den hepimize nasip etsin o duyguyu benim kurtaj nedeni ile sol tüpüm daralmış ve yapisklik olmuş dedi doktorum çok zor ama rabbim merhamet etsin nasip etsin veren odur ol der olu veririEvet kuzum kürtajdan 2 ay sonra çekildi doktorum sonrasında bir problem olmasın hem kontrol edelim dedi sağolsun anestezili çekildim temiz çıktı bugün test yaptım silik çıktı dayanamayıp kan verdim sağ kaşığım çok ağrıyor iğne batmaları da devam ediyor
maalesef öyle oluyor insan istiyor ya rabbim taktir edince bize de verecektirAşkım tatile de gittik psikolojik olarak kötü etkilendim biraz takıntılı bir yapım var eşim çok destekçi oldu 1 ay il il gezdik ama ne fayda hsg sonrası üç ay kesin olur dediler yine olmadı nasip tabi ama insan özellikle biz kadınlar çok yıpranıyoruz
Canım bugün nasılsın? Benim sivilce çıktı ve göğüs ağrım dolgunluğum başladı. Adete üç gün kaldı. Moralim bozuldumaalesef öyle oluyor insan istiyor ya rabbim taktir edince bize de verecektir
bende ne hissedecegimi bilmiyorum aslında ateş basması göğüs kisminda yanma benim 1 günüm kaldı test yaptım negatif çıktı sadece göz altında çöktü ve gerçekten korkular artıyor hiç bir şey oyalamani o tedirgini geçirmiyor ilk gunle beraber 10 günümCanım bugün nasılsın? Benim sivilce çıktı ve göğüs ağrım dolgunluğum başladı. Adete üç gün kaldı. Moralim bozuldu
Adetine mi bir gün kaldı canım? 10. Günde idrara düşmez canım daha. 12. Günde inşllah pozitifi görürsün kuzum. Geçmiyor geçmiyor zaman. Allah hayırlısıyla bizi bebişlerimize kavuştursun.bende ne hissedecegimi bilmiyorum aslında ateş basması göğüs kisminda yanma benim 1 günüm kaldı test yaptım negatif çıktı sadece göz altında çöktü ve gerçekten korkular artıyor hiç bir şey oyalamani o tedirgini geçirmiyor ilk gunle beraber 10 günüm
evet ya rabbim nasip etsin inşallah hepimize evet 19 adet günüm tansiyon düşüklüğü çıktı bende şimdi doktorun asistanı ile görüştüm normal dedi âdet günü bekle dedi çok zor bobreklerim ağrıyor yemin ederim ya bazen oturup halime ağlıyorum rabbim sen merhamet et bizeAdetine mi bir gün kaldı canım? 10. Günde idrara düşmez canım daha. 12. Günde inşllah pozitifi görürsün kuzum. Geçmiyor geçmiyor zaman. Allah hayırlısıyla bizi bebişlerimize kavuştursun.
Ah canım ya. Zor zor çok zor bi süreç. Eskiden zor demeyeyim. Zorlaştırmayayım diyordum ama süreç yıpratıyor insanı.evet ya rabbim nasip etsin inşallah hepimize evet 19 adet günüm tansiyon düşüklüğü çıktı bende şimdi doktorun asistanı ile görüştüm normal dedi âdet günü bekle dedi çok zor bobreklerim ağrıyor yemin ederim ya bazen oturup halime ağlıyorum rabbim sen merhamet et bizeinşallah hepmizin bebeği sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kesinlikle katılıyorum sizeAh canım ya. Zor zor çok zor bi süreç. Eskiden zor demeyeyim. Zorlaştırmayayım diyordum ama süreç yıpratıyor insanı.
Benimde klomenle 3 yumurta oluyordu ama kalitesiz bence klomen ileSonucunuz belli oldumu peki ? Birde letu ve klomenden aynı verimi ni aldınız ben 2 ay Letu kullandım 12. Gün 1 tane yumurtam büyüdü ama klomende 3-4 taneydi
Canım test yaptınmı naptın belirtilerin devam ediyomuCanım ya benim ikinci iğnem. İlkinde birşey olmamıştı. Bu ikincide inan bir haftada 2-3 kilo aldım. İnanılmaz iştahım açıldı. İğneden heralde.
Yok canımm gecikirsem pazar yapacağım ben.Canım test yaptınmı naptın belirtilerin devam ediyomu
Canım benim aşılama dahil 11. Günüm... Senin Dokuz güne geçerdi canım o ağrılar. Bence aşılamadan kaynaklı değildir. Belki bebiş yerleşiyordur. İğne oldun mu canım? Ben iğne olduğum için daha iğnenin etkisi devam ediyordur bende. o sebeple test yapmıyorum. Gecikmeyi bekliyorum.Aşılama dahil 9.günüm benimde hala kasık ağrım var sağ tarafımda sanki et ezilmesi gibi ağrıyo az bi yürüyüm daha fazla ağrıyo acaba dedim aşılama yapılırkenmi kastım kendimide ağrıyo diye düşüküyorum ama kaç gün oldu hala geçmedi göğüslerimde şiş ve acıyo dokunamıyorum
Evet canım oldum ovilette iğnesi bir gün bekledim diğer gün aşılama yaptı ya ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı acaba iğneden dolayımıdır kiCanım benim aşılama dahil 11. Günüm... Senin Dokuz güne geçerdi canım o ağrılar. Bence aşılamadan kaynaklı değildir. Belki bebiş yerleşiyordur. İğne oldun mu canım? Ben iğne olduğum için daha iğnenin etkisi devam ediyordur bende. o sebeple test yapmıyorum. Gecikmeyi bekliyorum.
Benim reglime daha 10 gün varCanım benim aşılama dahil 11. Günüm... Senin Dokuz güne geçerdi canım o ağrılar. Bence aşılamadan kaynaklı değildir. Belki bebiş yerleşiyordur. İğne oldun mu canım? Ben iğne olduğum için daha iğnenin etkisi devam ediyordur bende. o sebeple test yapmıyorum. Gecikmeyi bekliyorum.
Canım ne yaptın test yaptınmı bugünbende ne hissedecegimi bilmiyorum aslında ateş basması göğüs kisminda yanma benim 1 günüm kaldı test yaptım negatif çıktı sadece göz altında çöktü ve gerçekten korkular artıyor hiç bir şey oyalamani o tedirgini geçirmiyor ilk gunle beraber 10 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?