aşılama

Aşkım tatile de gittik psikolojik olarak kötü etkilendim biraz takıntılı bir yapım var eşim çok destekçi oldu 1 ay il il gezdik ama ne fayda hsg sonrası üç ay kesin olur dediler yine olmadı nasip tabi ama insan özellikle biz kadınlar çok yıpranıyoruz

Keşke hemen çıksa sonucun. Hayırlısıyla. İnşalah hamilesindir

rabbim nasip etsin inşallah ama çok erken çatlama iğnesi yapildiysa etkisindendir ama dilerim rabbim den hepimize nasip etsin o duyguyu benim kurtaj nedeni ile sol tüpüm daralmış ve yapisklik olmuş dedi doktorum çok zor ama rabbim merhamet etsin nasip etsin veren odur ol der olu veriri

maalesef öyle oluyor insan istiyor ya rabbim taktir edince bize de verecektir

Canım bugün nasılsın? Benim sivilce çıktı ve göğüs ağrım dolgunluğum başladı. Adete üç gün kaldı. Moralim bozuldu
bende ne hissedecegimi bilmiyorum aslında ateş basması göğüs kisminda yanma benim 1 günüm kaldı test yaptım negatif çıktı sadece göz altında çöktü ve gerçekten korkular artıyor hiç bir şey oyalamani o tedirgini geçirmiyor ilk gunle beraber 10 günüm

Adetine mi bir gün kaldı canım? 10. Günde idrara düşmez canım daha. 12. Günde inşllah pozitifi görürsün kuzum. Geçmiyor geçmiyor zaman. Allah hayırlısıyla bizi bebişlerimize kavuştursun.

Adetine mi bir gün kaldı canım? 10. Günde idrara düşmez canım daha. 12. Günde inşllah pozitifi görürsün kuzum. Geçmiyor geçmiyor zaman. Allah hayırlısıyla bizi bebişlerimize kavuştursun.
evet ya rabbim nasip etsin inşallah hepimize evet 19 adet günüm tansiyon düşüklüğü çıktı bende şimdi doktorun asistanı ile görüştüm normal dedi âdet günü bekle dedi çok zor bobreklerim ağrıyor yemin ederim ya bazen oturup halime ağlıyorum rabbim sen merhamet et bize inşallah hepmizin bebeği sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ah canım ya. Zor zor çok zor bi süreç. Eskiden zor demeyeyim. Zorlaştırmayayım diyordum ama süreç yıpratıyor insanı.

Sonucunuz belli oldumu peki ? Birde letu ve klomenden aynı verimi ni aldınız ben 2 ay Letu kullandım 12. Gün 1 tane yumurtam büyüdü ama klomende 3-4 taneydi
Benimde klomenle 3 yumurta oluyordu ama kalitesiz bence klomen ile

Aşılama dahil 9.günüm benimde hala kasık ağrım var sağ tarafımda sanki et ezilmesi gibi ağrıyo az bi yürüyüm daha fazla ağrıyo acaba dedim aşılama yapılırkenmi kastım kendimide ağrıyo diye düşüküyorum ama kaç gün oldu hala geçmedi göğüslerimde şiş ve acıyo dokunamıyorum

Canım benim aşılama dahil 11. Günüm... Senin Dokuz güne geçerdi canım o ağrılar. Bence aşılamadan kaynaklı değildir. Belki bebiş yerleşiyordur. İğne oldun mu canım? Ben iğne olduğum için daha iğnenin etkisi devam ediyordur bende. o sebeple test yapmıyorum. Gecikmeyi bekliyorum.

Evet canım oldum ovilette iğnesi bir gün bekledim diğer gün aşılama yaptı ya ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı acaba iğneden dolayımıdır ki

Eklentiler

• 5B95002C-B22B-4AF9-A993-06BE5011ADB2.webp
    113,9 KB · Görüntüleme: 37
Benim reglime daha 10 gün var

Canım ne yaptın test yaptınmı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…