Canım erken daha iğnenin etkisi 14. Güne kadar devam edebiliyor. Hiç aklını karıştırma. İlla test yapacağım dersen de şöyle yap. Her gün test yaparak çizgin koyulaşıyor mu onu bak. Çizgin koyulaşırsa hamilesin demektir. Ben hiç o strese girmek istemediğim için 14. Gün yapıcam testi. Siz ne kadar süredir bebiş istiyorsunuz? Bizim bir yılı geçince aşılama olmaya başladım. Bu ikinci aşılamam. Sebepsiz bizimkiEvet canım oldum ovilette iğnesi bir gün bekledim diğer gün aşılama yaptı ya ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı acaba iğneden dolayımıdır ki
Ben 9 aylık evliyim evlendiğimden beri korunmadık hiç zamana bırakalım dedik sonra doktora gittim yumurtalık rezervin biraz düşük bunun dışında önemli bişey yok dedi aşılama istersen yaparım şansımızı arttırır dedi iğneyi verdi vurulduktan sonrada aşılamayı yaptı bir gün sonra progeston ilacı verdi o bitincede duphaston verdi şuan onu içiyorum ilac için yarın son gün daha sonrasında beklemeye devam doktoru aradım şimdi 6 gün daha bekle dediCanım erken daha iğnenin etkisi 14. Güne kadar devam edebiliyor. Hiç aklını karıştırma. İlla test yapacağım dersen de şöyle yap. Her gün test yaparak çizgin koyulaşıyor mu onu bak. Çizgin koyulaşırsa hamilesin demektir. Ben hiç o strese girmek istemediğim için 14. Gün yapıcam testi. Siz ne kadar süredir bebiş istiyorsunuz? Bizim bir yılı geçince aşılama olmaya başladım. Bu ikinci aşılamam. Sebepsiz bizimki
Anladım canım aynen bekle daha. Belki o ilaçlar da etki ediyordur. Ben progesteron veya başka bi ilaç kullanmadım. Cumartesi adet günüm. Pazar test yapacağım nasip olursaBen 9 aylık evliyim evlendiğimden beri korunmadık hiç zamana bırakalım dedik sonra doktora gittim yumurtalık rezervin biraz düşük bunun dışında önemli bişey yok dedi aşılama istersen yaparım şansımızı arttırır dedi iğneyi verdi vurulduktan sonrada aşılamayı yaptı bir gün sonra progeston ilacı verdi o bitincede duphaston verdi şuan onu içiyorum ilac için yarın son gün daha sonrasında beklemeye devam doktoru aradım şimdi 6 gün daha bekle dedi
Hadi inşallah vardırAnladım canım aynen bekle daha. Belki o ilaçlar da etki ediyordur. Ben progesteron veya başka bi ilaç kullanmadım. Cumartesi adet günüm. Pazar test yapacağım nasip olursa
Yok canım dikkate alma 9. Gün çok erkenHadi inşallah vardırben bu testi dikkate almalımıyım sence bilemiyorum hala kafamda düşünceler
Doktor 6 gün daha bekle dedi bakalım ebklemediyim en zoru beklemek yaYok canım dikkate alma 9. Gün çok erken
benim aşılamaya beraber 11 günüm idrar testi yaptım negatif çok ağrım varAşılama dahil 9.günüm benimde hala kasık ağrım var sağ tarafımda sanki et ezilmesi gibi ağrıyo az bi yürüyüm daha fazla ağrıyo acaba dedim aşılama yapılırkenmi kastım kendimide ağrıyo diye düşüküyorum ama kaç gün oldu hala geçmedi göğüslerimde şiş ve acıyo dokunamıyorum
yaptım maalesef negatif tutmadı herhaldeCanım ne yaptın test yaptınmı bugün
Sonradan pozitif olanda oluyomuş ümidini kaybetme benim sağ kasığım çok fena iğneler batıyo gibi bacağıma vurdu bugünde iyice kasılıyo devamlı kalçamada vurdu iğneden olsa 9-10 gün hala böyle etki yaparmı acabayaptım maalesef negatif tutmadı herhalde
bende aynıyım hiç bir bilgim yok vallahi ilk aşılamam çünkü ve yarın adet günüm normalde ama ağrı çok rabbim size nasip etsin inşallah bana belki etmez ama size etsin inşallahSonradan pozitif olanda oluyomuş ümidini kaybetme benim sağ kasığım çok fena iğneler batıyo gibi bacağıma vurdu bugünde iyice kasılıyo devamlı kalçamada vurdu iğneden olsa 9-10 gün hala böyle etki yaparmı acaba
Testini aşılama dahil kaçıncı gün yaptığında tek çizgi görmüştün ümidini kaybetme rabbim dopru zamanını versin inşallah hepimize ama moral bozma ümitsizliğe kapılma bi bakmışsım hiç beklemediğin bi anda hamişsinbende aynıyım hiç bir bilgim yok vallahi ilk aşılamam çünkü ve yarın adet günüm normalde ama ağrı çok rabbim size nasip etsin inşallah bana belki etmez ama size etsin inşallahbunca test yaptım bi kere sadece hayalet çizgi gördüm sonra bir daha görmedim olsaydı çıkardı
hayalet cizginin çıktığı gunum 7 sinde şüphesiz veren de odur alanda odur ama hayal kırıklığı çok kötü bir şeyTestini aşılama dahil kaçıncı gün yaptığında tek çizgi görmüştün ümidini kaybetme rabbim dopru zamanını versin inşallah hepimize ama moral bozma ümitsizliğe kapılma bi bakmışsım hiç beklemediğin bi anda hamişsin
Olsun önemli olan sağlıklı olmak sağlıklıysanız tekrar denersiniz ümitsizlik vesvese bence vesveseye kapılmayınhayalet cizginin çıktığı gunum 7 sinde şüphesiz veren de odur alanda odur ama hayal kırıklığı çok kötü bir şey
Hayır hayır canım erken daha. 11. Gün çok erken. Kana daha anca düşüyor. İdrara daha geç düşüyor. Moralini bozma. Benim de bugün 11. Günüm. Cumartesi adet günüm. Bekliyorum. Adet ağrısı çekip adet görmeyip hamile kalan da çok var. Öyle Başlıklar bile var burda bakabilirsin. Moral bozmayalım inşallah.bende aynıyım hiç bir bilgim yok vallahi ilk aşılamam çünkü ve yarın adet günüm normalde ama ağrı çok rabbim size nasip etsin inşallah bana belki etmez ama size etsin inşallahbunca test yaptım bi kere sadece hayalet çizgi gördüm sonra bir daha görmedim olsaydı çıkardı
İnşallah canım peki şimdi idrar testlerinde pozitif görünüyo ya kandada mı hcg yüksek çıkar iğne sadece idarırı mı etkiliyo yoksa kandada mı yüksek çıkartır acabaHayır hayır canım erken daha. 11. Gün çok erken. Kana daha anca düşüyor. İdrara daha geç düşüyor. Moralini bozma. Benim de bugün 11. Günüm. Cumartesi adet günüm. Bekliyorum. Adet ağrısı çekip adet görmeyip hamile kalan da çok var. Öyle Başlıklar bile var burda bakabilirsin. Moral bozmayalım inşallah.
Kanda da yüksek çıkar canım. İğnede HCG varİnşallah canım peki şimdi idrar testlerinde pozitif görünüyo ya kandada mı hcg yüksek çıkar iğne sadece idarırı mı etkiliyo yoksa kandada mı yüksek çıkartır acaba
O zaman beklemeye devam canım vakalım ne olcakKanda da yüksek çıkar canım. İğnede HCG var
inşallah dediniz gibi olur hepimizin umudu gercek olur rabbim nasip etsin hepimizeHayır hayır canım erken daha. 11. Gün çok erken. Kana daha anca düşüyor. İdrara daha geç düşüyor. Moralini bozma. Benim de bugün 11. Günüm. Cumartesi adet günüm. Bekliyorum. Adet ağrısı çekip adet görmeyip hamile kalan da çok var. Öyle Başlıklar bile var burda bakabilirsin. Moral bozmayalım inşallah.
merhaba nasılsınız durumunuzu ne merak ettimKanda da yüksek çıkar canım. İğnede HCG var
Canım bugün adet günüm. İğne dahil 14. Günüm. Normalde adetim sabahtan gelir ama şimdilik gelen giden yok çok şükür. Yarın sabah da gelmezse, yarın test yapacağım. Sen de son durum ne canım. Tekrar test yaptın mı hiç?merhaba nasılsınız durumunuzu ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?