- 1 Mart 2015
- 49
- 7
- 13
- 36
ne tahlili istedi canmTahlil istedi bugun yaptim bekliyorum
Sorun yok deniliyo canm sebepsizSlm cnm tedaviyi soruyosun sanirim yine ilac tedavisi asilsmayi tekrar dusunmuyorum en azindsm simdilik cnm sende sorun ne neden tutmuyo yani insallah en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize
Merhaba arkadaşm benim de 3 basarısız aşılamam var 2 si iğneli tüp bebek için 2 iğneli sartmıs yaptırdm sonuncusunu dapost: 39827929 .!.:Zuhal çim ben Varım canım ben de 3 aşılama geçirdim bu ayın son haftası gibi tüp bebek denemek istiyoruz kısmetse sen ne zaman başlıyorsun
Merhaba arkadasm inşallah sende kavusursn bebeğine geçirdiğin sıkıntıları unutursnArkadaslar bende 3yillik evliyim evligim de bir yil korundum korunmayi birakinca 3.ay da gebe kaldim malesef 2.5 aylikken kalp atışları durdu ve kürtaj oldum.sonrasinda 8-9 ay kadar ara verdik.1 yıldır da gebe kalamadim en sonunda hsg çektirdim tupler açık dedi doktor gelecek ay adetin 1 2 veya 3. günü gel tedaviye baslayacaz. Nasıl bir tedavi acaba asilama mi yapılacak birde adetin ilk günlerinde gel dedi alttan muayene eder mi. Asilamanin aşamaları nasıl cevaplayan olursa sevinirim
Çok duygulandm arkadaşm ALLAH razı olsn tüm isteyenlere versin Allhm sana bana ve bütün evlat hasreti cekenlereMzuhal.. Senin için dua edeceğim inşallah tez zamanda Rabbim sana bana ve tüm isteyenlere verir.. O kadar bunaliyor ki insan neden benim olmuyor her bebek hamile haberi aldığında yaşadığını his.. Her ay beklemek ve husran.. Burada okadar çok ayni duyguları yaşadığımız insan var ki.. Ve dışardan insanlar bizim gibi olmayanlar bizi anlayamazlar ki anlamıyorlar da .. Dualarimda hep olacaksın..
merhaba canm drun neden aşılama önermedi tedaviye başladın mı hiç ilk önce aşılamayla başlamıyor tedaviye aşılamayı kabul etmeyebilirmerhaba arkadaşlar 15 aydır bebiş düşünüyoruz olmuyor artık bu seferki doktora gidişimde aşılama önerisinde bulunucam aranızda yaptıranlar varsa önerirmi etkili bir yöntemmi acaba yardımcı olurmusunuz ?
2012 de evlendikt ağustos da 3 sene doluyor isteÇok duygulandm arkadaşm ALLAH razı olsn tüm isteyenlere versin Allhm sana bana ve bütün evlat hasreti cekenlere
okadar güzel anlatmışsın ki hislerini aynısını bende yasıyrm daha gecen yengemin hamile olduğunu öğrendim ve 3. onun
onlar için sevinsem de aslında içimden bişeyler kopuyo sanki üzüntümden
dularda olmak cok güzel ben de senin için dualarıma yer vericem canm
anladgm kadarıyla sen de benim gibi bekleyenlerdensin ne zamandır istiuosn canm cok oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?