canm mutlaka yan etkisi oluyo o iğnelerin dinleme fazla kendini bişeylerle ugraşBayanlar ben puregon iğnesi vuruluyorum her aksam 125 ... Dün akşam başladım bun inanılmaz halsizim onamı bağlı acaba . Ilk aşılamada 100 vuruluyordu . O zamanda bi halsizlik bi bunalım havası vardı şimdide böyle . Başımda ağrıyor sizde ne gibi etkileri var yada ben mi uyduruyorum ki ya ...
Sağol cnm . Kalkıp bişilerle uğraşmak istiyorum ama gücüm yok ya... Neyse bi duşa girip toparlanmam lazım ...
canm mutlaka yan etkisi oluyo o iğnelerin dinleme fazla kendini bişeylerle ugraş
vücut da yoruluyor tabi ki zamanla bu tedaviler bünyeye olumsuz etki her anlamda.. kendini rahatlatmaya calıs
inşallah alırız güzel haberlerini burdan
Canım zaten iltahap varsa doktor söylüyor ve iltihab geçmeden yapmaz sanırım ya ... Bilemedim şimdi ...Kızlar ben ve yine deli sorularımikinci aşılamadan önce hani süt maydonoz buharına oturuyolar ya ondan yapsan mı acaba bi zararı olur mu ? İçimizdeki iltihap varsa kurtulurduk ???...
Halsizlik ve uyku bende de yaptı bide benim çok midem bulaniyordu ama normal bence bu durumlar neticede direk hormon yüklemesi
Iltihap olunca yapmiyolar canım doktor onu fark ederKızlar ben ve yine deli sorularımikinci aşılamadan önce hani süt maydonoz buharına oturuyolar ya ondan yapsan mı acaba bi zararı olur mu ? İçimizdeki iltihap varsa kurtulurduk ???...
Iyi dusun pozitif ol da yumurtalar daha rahat daha kolay buyusun :)Evet Göğüs altından kasık kısmıda dahil bi boşluk var gibi sonra bi taş var gibi neyse hayırlısı ya...
Canm iğnelerini sen mi yapıyosn hastanede mi yaptırıyosnBayanlar ben puregon iğnesi vuruluyorum her aksam 125 ... Dün akşam başladım bun inanılmaz halsizim onamı bağlı acaba . Ilk aşılamada 100 vuruluyordu . O zamanda bi halsizlik bi bunalım havası vardı şimdide böyle . Başımda ağrıyor sizde ne gibi etkileri var yada ben mi uyduruyorum ki ya ...
Canm iğnelerini sen mi yapıyosn hastanede mi yaptırıyosn
ben kendim yapıyodm agrı yaptı bi kaç defa ondan da olabilir yerini tam ayarlamak lazım
Yan etkileridir mutlaka rahat ol canm inşşallh sonucu güzel olurEvde eşim yapıyor cnm . Tüp bebek merkezinde ona anlattılar nasıl ve nereye yapılması gerektiğini ... Bilemedim cnm
Hadi inşallah canm hayırlısıyla güzel haberler verirsinBen çatlatma ignemi oldum simdi bekliyorum 1 nisan gelsin diye
Ankarada mı yaptırıyosn canm nerde olucak aşılamanEvde eşim yapıyor cnm . Tüp bebek merkezinde ona anlattılar nasıl ve nereye yapılması gerektiğini ... Bilemedim cnm
Çok şükür yok zaten de bu yöntemlede hamile kalan çok vardır bi faydası :)Canım zaten iltahap varsa doktor söylüyor ve iltihab geçmeden yapmaz sanırım ya ... Bilemedim şimdi ...
Hadiii o zaman hiç girmeyim o işlereBen süt buharı da yaptımüşütmemek lazım arkadaşm ama terlediğn için sıcak buhardan biraz zor
bend iltihap vardı ama işe yaramadı bolcaü üşüttüm
böyle bi sorunun yoksa hiç yapma canm
ama yemene dikkat et derim incir ye bol bol yumurta olusumunda etkili havuc suyu iç ve bol bol dinlen rahatla
Yaaa inşallah ilk defa çatlatma yapıyoruz ve karnim çok ağrıyor yani hem kasiklarim hem karnimHadi inşallah canm hayırlısıyla güzel haberler verirsin
Mutlaka vardır canım ben hep denemeye useniyo rum sanırımÇok şükür yok zaten de bu yöntemlede hamile kalan çok vardır bi faydası :)
İltihap yok zaten canım öyle hamile kalanlar varmış öyle aklıma gelmişti ama mzuhal yapmış üşütürsün dedi vazgeçtimCanım zaten iltahap varsa doktor söylüyor ve iltihab geçmeden yapmaz sanırım ya ... Bilemedim şimdi ...
Iltihap olunca yapmiyolar canım doktor onu fark eder
Aynen vazgeçtim zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?