- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
Valla bendeYaaa inşallah ilk defa çatlatma yapıyoruz ve karnim çok ağrıyor yani hem kasiklarim hem karnimnormal mi bu onu bilmiyorum
Normal canım çatlıyolar yat dinlen
Mutlaka vardır canım ben hep denemeye useniyo rum sanırım
Cok haklısın canm sogan diyince zaten bi düşünüyo insan valla bu bebek özlemiyle neler yaptım anlatsam uzar da uzar..Ayyy soğan suyu mu yani büyük konuşmak istemiyorum ama bence korkunç bişeyya inşallah bu ay bize bebeklerimizi getirir
Cok dogru içmeme demiştim bende ama içtim nelere alısıyo insan sogan suynu bile içiriyo bu dertEvet çok zor sogan kürü.bende ilk günlerde çok zorlandım midem bulanıyor geri çıkacak gibi oluyordu ama sonraları midede alisiyor ben nefesimi tutup içiyordum kokusunu almayayim diye.
yapamam dediğin neleri yapıyorsun zaman geçtikçe
Hadi bakalm hayırlı güzel haberlerle gelHosbuldum canım tedavi klomenle başladı bugün 3 gün.2 günüm daha var sonra kontrole gidecem bakalım ne durumdaysam.sen beklemede misin Bu ara
Cnm hayırlısı olsun . Umarım tutar. Ama sen şimdi artık bence bunları Düşünme bence . Kafanı rahatlattığında mucize seni bulabilir...Cok endişelyim o kadar cabanın üstüne tutmazsa bi de tamamen bırakırım kendimi tüp bebek zorlu bi sürec bulunduğum sehirde de yapılmıyo ankaraya gidiş geliş yapıcaz zorlu günler bizi bekliyo
Kullanır kullanmaz mi kesildi canım ben adetin 2. Günü başlamıştım ve bi sıkıntı yasamamistim bence senin bu ayki adetin kısa surmisturKızlar gecen ay ben adetimin 3. Gunü haftasonuna denk gelince 5. Günü'nde gittim ve puregon a 5. Günde başladım . Adetim zaten bitmişti. Bu sefer 3. Gunü başladım adetim kesildi acaba normal mi ?
Canım endiselenme mek elde değil tabi ama bu süreçlerin sonunda Rabbim bize mukafatimizi verecek inşallah hem ne kadar endiselenirsek süreç o kadar zorlaşıyor bence. .. kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemenizCok endişelyim o kadar cabanın üstüne tutmazsa bi de tamamen bırakırım kendimi tüp bebek zorlu bi sürec bulunduğum sehirde de yapılmıyo ankaraya gidiş geliş yapıcaz zorlu günler bizi bekliyo
Belki de gecen ayki ilaçlardan dolayı kısa sürmüş olabilir iğneyi vurulduktan sonra hiç gelmedi.Kullanır kullanmaz mi kesildi canım ben adetin 2. Günü başlamıştım ve bi sıkıntı yasamamistim bence senin bu ayki adetin kısa surmistur
Oda olabilir tabi sen içi ni ferah tut adetinin kesilmesi içerde ki buyumekte olan yumurtalara bişey yapmazBelki de gecen ayki ilaçlardan dolayı kısa sürmüş olabilir iğneyi vurulduktan sonra hiç gelmedi.
5 senemiz biticek canm ilk evlendiğimde ilk ay normal hamile kaldm ama dıs gebelik oldu ameliyat oldmCanım endiselenme mek elde değil tabi ama bu süreçlerin sonunda Rabbim bize mukafatimizi verecek inşallah hem ne kadar endiselenirsek süreç o kadar zorlaşıyor bence. .. kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemeniz
İğneler yapabiliyo arkadaşm bence dr ara bi sor yine de için rahat etsinBelki de gecen ayki ilaçlardan dolayı kısa sürmüş olabilir iğneyi vurulduktan sonra hiç gelmedi.
Aynı eşim gibi söyledin o da bana hep düşünme kafanı bi rahatlat tüp bebeğe bile gerek kalmıycak diyoCnm hayırlısı olsun . Umarım tutar. Ama sen şimdi artık bence bunları Düşünme bence . Kafanı rahatlattığında mucize seni bulabilir...
Canım zor zamanlar gecirmissin ama neyseki kalıcı problemler oluşturmamis bu süreçler Allah gönlünce versin :)5 senemiz biticek canm ilk evlendiğimde ilk ay normal hamile kaldm ama dıs gebelik oldu ameliyat oldm
Tüplerim alınmadı duruyo rahim filmim de temiz ama gebelik olmadı uzun zaman oldu bize yıprandm artık hastane işlerinden o yüzden düşünüyorm yine napıcaz nasıl olucak aklımdan cıkmıyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?