aşılama

Evet canım ilk aşılamamdı zorluğu bir kenara sakın kimse aşılamadan sonra belirtilere aldanmasın tamamen ilaçlardanmış
canim ya uzuldum simdi ne diyimki yumurtlariz ayni belirtiler adet olcaz ayni belirtiler hamile kalsak gene ayni ne de zor su beklemek ..benimkide az ihtimal iste umudum cok az ole zorki insallalh bizde bigun anne oluruz

Merhaba benimde asilamam salı günü catlatma ignenizi nerden ve kaçta yaptiracasiniz
merabaa ben medicana ya gidorum ignemi aldim 68 tlydi..bu gece 12 de vurucam sali gunude asilamama gidicem kalem olanindan verdiki kendim gobegime kolayca vurabileyim die

Kizlar bu catlatma ignesi beni aksamda beri mahvetti ya goguslerimin sancisindan kasik agrisindan sabahi zor ettim vala
Zaten nedense canim da sikkin insallah emeklerimizin bu sancilarin karsiligini aliriz bebek sahibi olmak ne zormus allahim ya hic bilmezdim

Benimde ikinci aşılama tarihim belli oldu . 25 i yani Çarşamba olacak . Bu gece 23. 00 da vurulacağım ama şu erken çatlamayı önleyecek olan iğnenin ucu bi hayli uzun geçenkine göre korkuyorum valla ... Bu seferde tutmazsa mola verip yazın tüp bebek deneyeceğim ben .

Maalesef ki bende tüm belirtileri yaşadım ve progestondan dolayı regl de olmadım . Test yapıldı ama kesin hamileyim diyordum ilacın etkilerinin aynı olduğunu bile bile . Negatif çıktı eve gelInce resmen bağıra bağıra ağladım . Sonra toparlandım çıktım gezmeye gittim . Şimdide ister tutar ister tutmaz diyorum benden Kıymetli mi napim yaaa... Cnm üzülme Hakkımızda hayırlısı ...

adet kanamsı gibimiydi lütfen cvp
Dusuk yaptim cnm 6gun kanamam oldu yine tahlil yaptim degerler yuksek cikti hamilesin dedi kontrole gitimyine tahlil istedi degerler dusuk cikti iki gun gecti yine kanamam oldu yani bende anlamadim herkes dusuk yapiyosun dedi doktorumda adet oluyosun dedi kafamm karisik ne yapacam bilmiyorum

Arkadaşm sen naptn devam ediyo mu gebeliğin düşük demiştin nasıl oldn
Devam etmiyo cnm ama belirtiler oldugu icin doktora inanmadim doktorum yinede saglik ocaginda yine tahlil yap dedi yapacagim gun kanamam oldu doktorum adet oluyosun dedi bende yapmadim akisina biraktim sen ne durumdasin cnm tedavin nasil

Devam etmiyo cnm ama belirtiler oldugu icin doktora inanmadim doktorum yinede saglik ocaginda yine tahlil yap dedi yapacagim gun kanamam oldu doktorum adet oluyosun dedi bende yapmadim akisina biraktim sen ne durumdasin cnm tedavin nasil
Hakkmızda hayırlısı canm inşlalh bi dahaki sefere güzel haber verirsin
Ben mayıs da tüp bebek yaptırıcam bu ay soğan kürü yapıyorum
iltihap için iyi gelir rahim için de iyi oluyo temizliyo bakalm hayırlsı ugrasmaya cabalamaya devam yani
inşallah sonucu iyi olur hepimiz için emeklerimizin karsılgını alırız en kısa zamanda

Sana bir tarif daha veriyim mi cok guzel ben iki kere yaptin iltihap icin gercekten temizliyo bende ondan sonra olmadi iltihap istersen yazarim

Sana bir tarif daha veriyim mi cok guzel ben iki kere yaptin iltihap icin gercekten temizliyo bende ondan sonra olmadi iltihap istersen yazarim
İsterim tabi ki canm sagolsın
Tabi ki denemediğim bişeyse su ana kadar herşeyi denedim bilmediğim bişeyse ögrenmek isterim

Cnm yaziyorum ozaman kaynamis suyun icine portakal yapragi limon yapragi maydonoz nane isirgan otu kuru olandan birazda kuru nane gar yapragi eger bulursan bunlari iyice kaynat buharina otur cok iyi geliyo bende iltihaptan yaralar oluyodu bunu yaptim yaklasik 5aydir olmuyo butun icini temizliyo battaniyeye saril ustune otur dayanamadiginda kalk terleyene kadar yap ben iki defa yaptim simdi iyiyim haber bekliyorum

Sogan kuru bosuna cnm ise yaramiyo bende yaptim ben asilama yapmadan once yapmistim bu buhari sonra asilama oldum tuttu ama dusuk yaptim cnm dene istersen bu arada gar yapragi demistim diger adi defne yapragi

Sagol canm ilk defa duydum bunu varmıa demek ki denemediğim seyler:)
Adetim bitti şimdi hemen yapmam mı lazım
deniycem bunu canm iltihap sorunum vardı benim fitil falan kullandm rahatım ama tüp bebek öncesi temiz olsn dedim sansımı artırmak için içiyorm sogan suyunu o da iyi geliyo bana fayda etti baya

Sagol canm deniycem
İnşallah işe yarar bakarsın gerekalmaz bu sayede tüp bebeğe
Rabbim yarımcımız olsn
sen naptn arkadaşm tekrar başlıycan mı tedaviye
Adet olunca doktora gidecem bakalim ne diycek yine artik bana zor geliyo tedaviye yeniden baslamak bilmiyorumm ne yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…