Merhaba cnm bende yaptirdim ama tuttu sonra dusuk yaptim dinlenmek gerekmiyo normal hayata fonebilirsin sadece hareketlerine dikkat et asilma bu kadararkadaşgama sonrasında nelere dikkat ettiniz, uzun süre dinlenmek mi gerekir
Merhaba cnm bende yaptirdim ama tuttu sonra dusuk yaptim dinlenmek gerekmiyo normal hayata fonebilirsin sadece hareketlerine dikkat et asilma bu kadar
Alabilirsin cnm dus bir sakincasi sadece hareketlerine dikkat et yeter cok ta aklina takma unut yaptigin asilamayi hayirli sonuc alirsin insallah
Hadi hayırlısı arkadaşm inşşalşah sonu güzel olur Rabbim bütün bekleyenlerin sonucunu hayırlı kılsn inşallah mutluluk olsn sonuEvettt cuma günü ikinci aşılamam için günümü almış bulunuyorum hayırlısı
ayyy cok güzel bende istiyorum ikiz üçüz inşallah tutar arkadaşmEvet bugün ikinci aşılamamda yapıldı . Doktorum bu sefer tutarsa ikiz üçüz olma riski var dedi . Bakacağız artık tutacak mı tutmayacak mı 14 gün sonra belli olacak
Teşekkürler cnm ... Hayırlısı inşallah ...ayyy cok güzel bende istiyorum ikiz üçüz inşallah tutar arkadaşm
hadi bekliyoruz hep beraber
Arkadaşlar aşılama yapıldı gayet iyiydim ama şuan sol tarafımda bir ağrı var ama kasığımda değil daha yukarda Boşluk diye tabir edilen yer mi desem ne desem işte oralarda bi yerde. Yürüdükçe patlayacak gibi bir his var . Aşılamaya alakalı mı değil mi bilemedim ...
Benimde ikincisi. Ilkinde böyle birşey yoktu ama anlamadım . Ben puregon kullanıyordum . Bilemedim ki yaaa çok Sancı var. Dolaşamıyorum .canım ben 3 gün önce aşılama yaptırdım. benim de aynı yerde ağrım var ama geçen ay da bu ağrı vardı.aşılamayla alakalı değil diye düşünüyorum. doktora sormuştum klomenle alakalı değil demişti
Hayırlısı olsun cnm. Inşallah güzel sonuç alırsın.Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandir forumun takipçisiyim bu ilk mesajim, yarin sabah ilk aşilamami yaptiracağim gelismeleri yazarim, dua edin bizim icin de, sevgiler :)
amin canım çok sağol :)Hadi hayırlısı arkadaşm inşşalşah sonu güzel olur Rabbim bütün bekleyenlerin sonucunu hayırlı kılsn inşallah mutluluk olsn sonu
İnş canım sağlıklı sıhatli hayırlı olsun 3 üz olsun bizim olsun :)Evet bugün ikinci aşılamamda yapıldı . Doktorum bu sefer tutarsa ikiz üçüz olma riski var dedi . Bakacağız artık tutacak mı tutmayacak mı 14 gün sonra belli olacak
canım aynı olayı bende yaşadım idrarda pozitif çıktı ama kanda negatıf çıktı doktorum iğneden dolayı dediKızlar size başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum ki sizde benim gibi ümitlenip hayal kırklığına uğramayın. 7. Ocak da aşılama yapıldı dün 5. Gündü evde test yaptım silik cizgi cıktı sonra aynı gün kan tahlili yaptırdım 13 cıktı yani o da pozitif. Bı sabah doktora gittiğimde kan değeri düşmüştü 8.8 di. Doktorum çatlatıcı iğnenin testleri pozitif gösterebilcrni söyledi. Yani iğneden dolayı pozitif cıkmıs ce yanlış. Bir hafta daha beklicez hala umudumuz var. Buarada rahim duvarının kalınlaştını gördü bı gebeliğe işaret olabilirmiş ama adet döngüsüde olabilirmis. Kızlar benim gibi olup da sonradan pozitif cıkan varmı. Biraz desteğe ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?