aşılama

Merhaba cnm bende yaptirdim ama tuttu sonra dusuk yaptim dinlenmek gerekmiyo normal hayata fonebilirsin sadece hareketlerine dikkat et asilma bu kadar

teşekkür ederim canım cevapladığın için. üzüldüm düşük yaptığın için. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. ben öğretmenim dün aşılama yaptırdım bugün de okula gittim ama pişmanlığını yaşadım, bazıları sürekli yatman gerekir diyorlar fakat doktorum böyle bir şey dememişti

Bende bugün yaptırdım asilamami. Bugün yatıp dinlendim bakalım.yalniz aşılamada ne kadar zaman sonra duş alabilirim. Doktorum bişey demedi bende sormayı unutmuşum

Alabilirsin cnm dus bir sakincasi sadece hareketlerine dikkat et yeter cok ta aklina takma unut yaptigin asilamayi hayirli sonuc alirsin insallah

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız ? Biraz mola vermiştim buralara kendimi elişine verdim :) yarın dr gidicem büyük ihtimal aşılama tarihim belli olcak ancak ben yine çok korkuyorum

Evettt cuma günü ikinci aşılamam için günümü almış bulunuyorum hayırlısı

Evet bugün ikinci aşılamamda yapıldı . Doktorum bu sefer tutarsa ikiz üçüz olma riski var dedi . Bakacağız artık tutacak mı tutmayacak mı 14 gün sonra belli olacak

Evet bugün ikinci aşılamamda yapıldı . Doktorum bu sefer tutarsa ikiz üçüz olma riski var dedi . Bakacağız artık tutacak mı tutmayacak mı 14 gün sonra belli olacak
ayyy cok güzel bende istiyorum ikiz üçüz inşallah tutar arkadaşm
hadi bekliyoruz hep beraber

Arkadaşlar aşılama yapıldı gayet iyiydim ama şuan sol tarafımda bir ağrı var ama kasığımda değil daha yukarda Boşluk diye tabir edilen yer mi desem ne desem işte oralarda bi yerde. Yürüdükçe patlayacak gibi bir his var . Aşılamaya alakalı mı değil mi bilemedim ...

canım ben 3 gün önce aşılama yaptırdım. benim de aynı yerde ağrım var ama geçen ay da bu ağrı vardı.aşılamayla alakalı değil diye düşünüyorum. doktora sormuştum klomenle alakalı değil demişti

Benimde ikincisi. Ilkinde böyle birşey yoktu ama anlamadım . Ben puregon kullanıyordum . Bilemedim ki yaaa çok Sancı var. Dolaşamıyorum .

Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandir forumun takipçisiyim bu ilk mesajim, yarin sabah ilk aşilamami yaptiracağim gelismeleri yazarim, dua edin bizim icin de, sevgiler :)

Hadi hayırlısı arkadaşm inşşalşah sonu güzel olur Rabbim bütün bekleyenlerin sonucunu hayırlı kılsn inşallah mutluluk olsn sonu
amin canım çok sağol :)

İnş canım sağlıklı sıhatli hayırlı olsun 3 üz olsun bizim olsun :)

kizlar herkeste faaliyet devam ediyo masallah. Allahin izniyle bu ay güzel haberler aliriz insallah. Ben kendi haline biraktm asilama istemiyorum bi süre kalsin dedm zaten ilk 2aşilama tutmayinca insan birakmak istiyo doktor da kendini hazir hissedince gel dedi simdi hazirlik aşamasindayim.
hakkimizda hayirlisi olsun.amin.

canım aynı olayı bende yaşadım idrarda pozitif çıktı ama kanda negatıf çıktı doktorum iğneden dolayı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…