aşılama

Arkadaslar merhaba , ben 1bucuk yillik evliyim. Pco luyum. Adetlerim duzensiz. Kilo problemim yok. 1yıldır korunmuyoruz hamile klamiyorum. Klomen tedavisinde yumurtalar buyumedi. Asilamaya gectik. Ilk asilamam da ohss oldum, su alındı karından vs. sonuc düsük adet gunumde regl oldum dr kimyasal gebelik dedi. Neyse 1 ay dogumkontrol hapı kullandım kistler normala donsun diye. 2.asılamayı olduk cok sukur ohss yok ama tutmadı. Ustelik kist oldu.Yine dogumkontrol hapı. Dr artık tüp bebek diyor ama biz 3. Denemek istiyoruz bulundugumuz ilcede tup bebek tedavisi yapan hastane yok. Baska biyere gidip gelmek zorunda kalcaz. Tabi bu arada herkeste ogrenmis olacak durumlari. sizce ne yapmalıyız? Bosuna mı denemis oluruz ucuncuyu?

Canim rabbim gönlüne göre versin ne diyeyim. Pco lu oldugun için doktor raporuyla falan tüp bebege geciş olur belki ama doktor bana dua et aşilamada tutsun çünkü tüp bebek daha zor bi süreç ve onda da tutacak diye bi garanti yok dedi. Yine de 3.aşilamayi dene bence çünkü agrisi sizisi yok çok ugraştirici da degil hem daha yeni evlisin bu arada biraz daha zaman geçmiş olur. Tabi karar senin. Allah hepimizin yardimcisi olsun isteyen herkese evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin.amin.

kizlar selam benimde asilamam yapildi bugun 3.gunum insallah hayirli sonuclar alirim ya ck heyecanliyim

kizlar selam benimde asilamam yapildi bugun 3.gunum insallah hayirli sonuclar alirim ya ck heyecanliyim

Benimde bugün 3.gün bende sabırsızlıkla bekliyorum. Siz kaçıncı günde test yaptiracasiniz bana 12 gün demişti pazara denk geldiği için +1 gün fazla bekleyeceğim

Canim insan oncelikle bu saklanacak birsey degil ki bunu dusunme bile . Ben cocuk yapmiyormusunuz hala diyene dert anlatacahima olmuyor diyorum :) susup kaliyor. Ayrica bende ikinci asilamayi oldum tutmazsa tup bebek istiyorum daha yuksek olasiligi var cunku. Durmadan hormon alip duruyoruz yazik bizede psikolojiside ayri bir durum . Tup bebegi tavsiye ediyorum ...

Benimde bugün 3.gün bende sabırsızlıkla bekliyorum. Siz kaçıncı günde test yaptiracasiniz bana 12 gün demişti pazara denk geldiği için +1 gün fazla bekleyeceğim
Bana da 17 gun sonraya yazmis yani 9 nisan ama neden oyle yazmis anlaamdim ozamana kadar heralde duramam zaten adet olucaksam da cok onceden gelir yani 9 una kalmadan ama insallah olmam tabi
Bana da 12 ve 14.gun yaptirmak normal gbi geliyor

Cok sikintili bi surec dimi ya sanki zaman gecmiyor gecse korkuyorum sonuctan gecmese bole hayat gecmez napicam bilmiyorum aklimdan atmaya calistikca daha cok geliyor halbuki hicbiseyi kafaya takan biri degildim bu uc yillik bekleyis cok yordu beni

Cok sikintili bi surec dimi ya sanki zaman gecmiyor gecse korkuyorum sonuctan gecmese bole hayat gecmez napicam bilmiyorum aklimdan atmaya calistikca daha cok geliyor halbuki hicbiseyi kafaya takan biri degildim bu uc yillik bekleyis cok yordu beni
Cnm bana 14 . Gün dedi doktor . Kafana takma ya valla daha rahat oluyor ben ilkInde dakika dakika saydım resmen ama şimdi umursamıyorum . Olursa olur olmazsa olmaz . Bu gecen yıllarımızda geri gelmeyecek. Evet çocuğumuz olsun istiyoruz ama biz iyi olmazsak ne olacak.

Aynen dogru diyosun canim biz iyi olmazsak nasi dayaniriz..senin kacinci gunun

Bencede 17 çok ya.ne kadar takmayayim aklıma getirmeyeyim desemde boş en fazla 2-3 saat unutuyorum sonra yeniden düşünürken buluyorum kendimiçok da umutlanmak istemiyorum sonuç negatif olursa diye kendimi hazırlayim üzülmeyin diye.ilk asilama da başarı biraz daha düşük diyorlar .hayırlısı artik

Oyle canim cok zor bide hassaslastim keyfik hic yok uzuluyorum devamli falan bu ignelerde cok bozdu dengemi
Ne zormus canim damdan dusenin halinden damdan duser anlarmia oyle dogru ki allahim buyuktur en diyelim

Oyle canim cok zor bide hassaslastim keyfik hic yok uzuluyorum devamli falan bu ignelerde cok bozdu dengemi
Ne zormus canim damdan dusenin halinden damdan duser anlarmia oyle dogru ki allahim buyuktur en diyelim

Evet canım beklemekten ve dua etmekten başka elimizden suan birsey gelmiyor rabbim insallah nasip eder bizede

Canim ben de nette okudum ilk aşilamada şans düşük sonrakilerde daha yüksek oluyo diye ama gittigimde doktora sordum hic alakasi yok hepsinde şans ayni dedi. Normal iliskide olma ihtimali %8 imiş aşilamada %15-20arasi demişti. Ama olmayinca olmuyo. Ben 2aşilama yaptirdim ama test yapmaya hiç gerek olmadi tam gününde hasta oldum.

bende internette okumuştum ilk Asilamanin tutma olasılığı düşük diye demekki öyle ddeğilmiş.ben regl olmadan yaptırmış olacam testi 12. Gün yaptir dedi bakalım kısmet hayırlısı rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…