- Emoji Skoru
- 188
- Puanlar
- 53
canim bilmiorum ya cok uzuluyorum ya tutmazsa die cok umudum vardi oda giderse nolurum
canim cok sagol cok dogru diosun kendime gelmem lazm yuce rabbim herseyin en dogrusunu bilirCanim tutmazsa ya hayirli olmadigi icindir ya da daha iyisi olacagi icindir. Eşim hep bir gümüs kapiyi kapatan allahim 2altin kapi açarmiş der. ayrica daha umutsuzluga kapilmak için cok erken. Benim de 2aşilamam tutmadi bak hicbir sey olmadi hala yaşiyorum hayatin sonu degil "biz" daha önemliyiz biz iyi olmazsak gelecek minikleri nasil büyütecegiz. Her sey cok güzel olacak onlar bize gelince bu günleri hatirlayip boşuna üzülmüşüm diyeceksin.morali iyi tutalim..
canim cok sagol cok dogru diosun kendime gelmem lazm yuce rabbim herseyin en dogrusunu bilir
amiiiiiiiinnnn canim amin rabbim hepimizin kucaklarini doldursun amin amin amiinnnnnnnnKafana takma düşünmemeye çaliş falan demiyorum biliyorum kolay degil sürekli aklinda, acaba ne olacak diye düşünüyosun. Allahim hayirlisini ver diyeceksin cünkü verecek olan allah. Biz istiyoruz ama olsa belki sonu kötü olacak dedigin gibi rabbim her seyin dogrusunu bilir.teslim olacagiz elden baska bisey gelmez.
allahim hakkimizda hayirlisini ver hayirli olani yüregimize sevdir.amin.
doktor araştırıyorum zaten gelecek ay başka doktora gideceğim. doktorum bana bir sürü ilaç veriyor açıklama da yapmıyor. güvenim kalmadı artık ona. Adana'da doktor önerebilen varsa lütfen paylaşabilir mi arkadaşlarvalla ilk defa bukaadr cok kullanan duydum canim ve ben hic kullanmadim uc doktor degistim hicbiride vermedi bana klomen..ama bole demesi de cok yanlis keske doktorunu degisseydin ben genelde hep degistim icime sjnmeyince sonuncusu hem cok uzmandi hemde once allaha sonrada doktoruma cok guvendim.bu islerde doktorun cok onemli oldugunu dusunuyorum aklinda hic soru isareti kalmamasi lazmve senin istemedigini yaptirmammsi lazm
Evet canim biz de öyleyiz hatta sadece aşlamada degil nerdeyse sürekli ayni durumdayiz görev gibi görünce erkekler cok şartlaniyo ve zorlaniyo. Onlar icin de cok zor bi durum allah yardimcimiz olsun.
ben de önümüzdeki ay gidecegim 3.aşilama için ama bu ay hamiş olsam ayni seyleri tekrar yasamasam diye de dua ediyorum.
geçen ay zorlanmamıştık sadece o hafta son iki günü eşim grip olmuştu ona kızmıştım çalışmaları durdurmuştumEvet az önce yazdım vee biz çok zorlanıyoruz
Kizlar cok dua ediyorum bu haberi almayi cok istiyorum rabbim hepimizin yuzune guler insaallah olurda ben alamazsam sizde alirsaniz nasi sevinicem anlatamam
Gercektende ayni duygulari yasayanlar birbirini cok iyi anlip kime anlatsam sanki olur olur gbi bakio bana insan kendini tuhaf hissedio anlatamiosunda derdini..iyik varsiniz
Cok dogru dedin canim gelicekler rabbimin izniyle yilmak yokCanim kimse bizi bizden iyi anlamaz dogru diyosun. Ben de uzun zamandir forumu takip ediyorum ama bu iş uzaktan takip etmekle olmayacak ben de derdimi anlatayim birbirimize umut olalim yardimci olalim diye üye oldum siteye.
o bebişler bize gelecek işte o kadar.
Kizlar bugun besinci gunum ama felajet adet sancisi cekiyorum normalde de yataklara duserim her adette bu seferkide daha fena kasiliyorum resmen aglayasim gelionapicam hic bilmiyorum mide bulantisi yapio hatta tutmadi die dusunuyorum ve cok uzgunum
Bohuu napim canim ya cok gerginimKiz sen yine mi bunalima girdin ben sana dün umut aşlamiştim tutmadi mi? Kuzum allahin dedigi olur ilaç da içemezsin yatip dinleneceksin yapacak bisey yok.
slm arkadaşm herkes beklemede sonuçlar pozitif olur inşallahkizlaaarr nerelerdesiniz sesiniz cikmiyorr
bende hep bakiorum canim belki hayirli bi haber alirim dieslm arkadaşm herkes beklemede sonuçlar pozitif olur inşallah
bakıyorum arada sonuçlarınızı bekliyoruz heyecanla
bende beklemedeyim günün gelmesini heyecanla bekliyorum tüp bebek için heyecanlanıyorum zaman geçtikçe
bende anne olucam mı acaba bi gün
böyle düşününce olmayacak gibi geliyor içim kararıyo cok karışık duygular içindeyim
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah dualarım tüm isteyenler için
İnşallah Canm hayırlsıyla olsn i5stiyorm valla ikizbende hep bakiorum canim belki hayirli bi haber alirim die
bende nasi heyecanliyim bi bilsen ama korkuda var
sende demek tupe geciceksin insallah olur tupte sans allahin izniyle daha iyi ve yuksek insallah ikizin olur
İnşalaah canmnm ne güzel yazmısıınKizlar ben de buradayim umudumuz yerli yerinde olsun insallah burada hepimizin mutlu haberlerini alacagiz o zaman aşilama konusuna başkalarina umut olmak için bakacagiz yeni başligimiz olur hamilelik nasil gidiyo sonra yeni dogum yapanlar çocuk yetiştirme gibi konulara yazacagiz birlikte insallah.