Arkadaşlar merhaba bende aşılama oldum ve haftaya belli olacak inanın zaman geçmek bilmiyor en azından sizin yorumlarınız insana moral oluyor..
bahsettiğin polikistik over se evet bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım..
Hayır canım ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve 4 tane güzel yumurtam gelişti 3 tanesi de çatladı ve aşılma oldum bu 2.aşılamam ilkinde de tutmuştu ama kötü sonlandı ben sadece sana şunu söyleyim doktorum bana içebildiğin kadar bol su iç dedi inan yumurtalarının büyümesinde ve çatlamasında çok etkili ben günde 3 lt su içiyorum aşılamadan sonra da devam et dedi doktorum...aynen pko canım.bnde oleyım.klomen kullandım 1 kutu daha gecenlerde artı folıkasıt 16 mm yumurta oldu.ama adetım gldi.2ıncı kutuyu sabah ogle aksam ıctım artı folıkasıt yumurta buyumemıs okadar sasırdım kı...Allahım bılır tbıkıde.onun takdiri.doktorum bana iğneye gecelım dıo yanıt wermıo dıo.napmalıyım bılmıorum.sen iğne artı asılama mı oldun?
Hayır canım ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve 4 tane güzel yumurtam gelişti 3 tanesi de çatladı ve aşılma oldum bu 2.aşılamam ilkinde de tutmuştu ama kötü sonlandı ben sadece sana şunu söyleyim doktorum bana içebildiğin kadar bol su iç dedi inan yumurtalarının büyümesinde ve çatlamasında çok etkili ben günde 3 lt su içiyorum aşılamadan sonra da devam et dedi doktorum...
Bende ikinci asilamami oldum persembe gununj bekliyorum ayni senin gbi cok su icmemi istedi doktorum hakkimizda hayirlisi.Hayır canım ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve 4 tane güzel yumurtam gelişti 3 tanesi de çatladı ve aşılma oldum bu 2.aşılamam ilkinde de tutmuştu ama kötü sonlandı ben sadece sana şunu söyleyim doktorum bana içebildiğin kadar bol su iç dedi inan yumurtalarının büyümesinde ve çatlamasında çok etkili ben günde 3 lt su içiyorum aşılamadan sonra da devam et dedi doktorum...
yumurtaların belirli bir büyüklüğe geldikten sonra iğne olacaksın zaten doktorun sana dediyse o aşılama da olabilir yeni başlamışsan ilişkide önerebilirgcmıs olsundoktor bana hıc ole bısı demedı su ıc falan demedı hiç...bn daha yenı basladım klomene ondan daha catlatma ıgnesı olmadım.ama ben iğne tedawısınde asılama war bılıodum ya oyle dııl mıydı o?
Bende ikinci asilamami oldum persembe gununj bekliyorum ayni senin gbi cok su icmemi istedi doktorum hakkimizda hayirlisi.
aynen hayırlısı canım benim ilkide tutmuştu ama kalbi durdu umarım bu da tutar bende haftaya bugün öğrenicem..Bende ikinci asilamami oldum persembe gununj bekliyorum ayni senin gbi cok su icmemi istedi doktorum hakkimizda hayirlisi.
Bi sorun cikmadi simdiye kadar bende esimde az bi hiz sorunu vardi oda yikandiktan sonra iyi dediler ben igne kullandimsende de mı pko war arkadasım?sen iğne tedawısıyle mı asılama oldun klomenle mı
yumurtaların belirli bir büyüklüğe geldikten sonra iğne olacaksın zaten doktorun sana dediyse o aşılama da olabilir yeni başlamışsan ilişkide önerebilir
Nasip olmucaksa olmuyor iste Allah yardimcimiz olsun cok zor stresli gunlerimiz bunlar..aynen hayırlısı canım benim ilkide tutmuştu ama kalbi durdu umarım bu da tutar bende haftaya bugün öğrenicem..
Bi sorun cikmadi simdiye kadar bende esimde az bi hiz sorunu vardi oda yikandiktan sonra iyi dediler ben igne kullandim
Evet yumurta uyarici asilama tedavisindeya klomen yada bu igneyi veriyorlarmis ben ozelde yaptirdim 23 yasi gecmeden rapor kullanilmiyor ilaclar icin zaten ben daha 20 yasindayim toplam ilaclara 480 odedm hepsine.yumurta ğinesımı canım?o iğneler pahalı dıyolar oyle mı
aynen yazdığın gibi oldu ben çatlatma iğnesi dışında hiç iğne olmadım...ıkıncı klomenı gunde 3kere ıctım baktı doktor yok yumurta dedı.ben uzuldum tabi...iğne tedawısıne gecelım wakıt kaybetmemek adına dedı.yasımda daha 25.gencsın olur iğneyle dedı garantı knustu.ama sen klomen ıctın sanırım sonra iğneyle catlattın sonra eşinden menı alınıp kateter ıle sana mı aktarıldı?
Evet yumurta uyarici asilama tedavisindeya klomen yada bu igneyi veriyorlarmis ben ozelde yaptirdim 23 yasi gecmeden rapor kullanilmiyor ilaclar icin zaten ben daha 20 yasindayim toplam ilaclara 480 odedm hepsine.
aynen yazdığın gibi oldu ben çatlatma iğnesi dışında hiç iğne olmadım...
Evet dusuyormus bide. Tanidik eczanen varsa daha iyi .24 yasında olsaydın pekı eşinden weya kendı sıgortandan ılacın fıyatı dusuyormu.yanı rapor cıkıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?