aşılama

Arkadaşm inşallah tutr bu sefer. zor bi bekleyiş sonu güsel olur inşallah

Kizlar bugun besinci gunum ama felajet adet sancisi cekiyorum normalde de yataklara duserim her adette bu seferkide daha fena kasiliyorum resmen aglayasim gelio napicam hic bilmiyorum mide bulantisi yapio hatta tutmadi die dusunuyorum ve cok uzgunum
Cnm ilaç falan kullanıyormusun ben aşılamadan sonra Crinone kullanıyorum progestron içeren vajinal bir jel . Oda bana inanılmaz adet olacak gibi ağrı yapıyor. Birde bebekte adet ağrısı gibi olabiliyormuş . Umutlan demiyorum ama Düşünme birşey cnm. Lütfen kendini rahat bırak bu kullandığımız her ilaçtan yöntemde daha önemli .

Bende asilamadan sonra o jeli kullanıyorum benimde bugün hafif adet ağrısı gibi Karnım ağrıyor

bende bugün başladım kullanmaya, ağrı falan yapmadı ama sonradan kullandıkçamı yapcak

bende bugün başladım kullanmaya, ağrı falan yapmadı ama sonradan kullandıkçamı yapcak

bilmiyorum ağrı ondan mi değil mi.ilk kullandığım günlerde bişey yoktu bugün 6.gunum hafif adet ağrısı var. Belkide jel ile hiç alakası yok agrinin

bilmiyorum ağrı ondan mi değil mi.ilk kullandığım günlerde bişey yoktu bugün 6.gunum hafif adet ağrısı var. Belkide jel ile hiç alakası yok agrinin
Belkide ondan değildir ama benim ki jeldendi . Gebelik oluşmayınca bıraktım ve ağrılar kesildi. 3-4 gün sonrada regl oldum ... Sıkma Can'ını arkadaşım ...

Kizlar o jel rahim duvarini kalinlaştiriyo ve bebegin tutunmasini kolaylastiriyo. demek ki rahim duvarinin kalinlaşmasi aci verici bir durum sabredecez elden ne gelir ki. Ben aşilamalardan sonra hiç kullanmadim nasil bi durum hiç bilmiyorum ama nelere katlaniyoruz bebişler gelecekse çekilen acilar kutsaldir.

Canim aynen ya bende gunde bir tane o jelden koyuorum ama benim asilama oldugu gunden beri hep asiri adet sanciai cekiyorum namaz kilarken falan resmen aglayasim gelio korkuyorum kesin adet olucam die ama bilemiyorum umut da hep var bi sekilde gecio gene cok sukur zaman..

Arkadaşlar yumurtalama sancısı cekiyorum her ay normal mi bu sancılar
yumurtaların catladıgı dönemde oluyo genelde catladıgını sancıdan anlıyorum bu normal ni durum mu acaba bazen cok fazla oluyo sancm agrı kesici alıyorum
agrıyla beraber leke de başlıyo dr lara da sordm genelde normal dediler ama ben kafayı takıyorum acaba bi sıkıntı mı var diye
Hastalık hastası olucam bu gidişle

Cnm normalmiş doktor söyledi ama yumurtlama Döneminde Ağrı kesici kullanma dedi doktor. Ben aşılama stresiyle sormadım nedenini sadece tamam dedim çıktım . Bu ay ben ağrıya dayanamadım bişi patlayacak gibiydi. Doktoru Aradım sıkıntı yok dedi.

canim normal bende de hep oyle olurdu anlardim catldigini hafif kanama da gelirdi oda yumurtlamanin iyi oldugunu olgunlastigini gosterio kafaya takma hicc

Bende de öyle özellikle son 1 yıldır farkına vardım yumurtlama döneminde ağrıların.demekki kendimi dinlemeye başladım

Teşekkür ederim arkadaşlar sagoln kafama takıyorum dinliyorum kendimi
moralim bozuluyor her agrı olduğunda
Takmamak lazım aslında rahat olmak lazım ama yapamıyorum

Teşekkür ederim arkadaşlar sagoln kafama takıyorum dinliyorum kendimi
moralim bozuluyor her agrı olduğunda
Takmamak lazım aslında rahat olmak lazım ama yapamıyorum

Ah o rahatliga bir ulassak belki hiç bir problem kalmayacak da

Ah o rahatliga bir ulassak belki hiç bir problem kalmayacak da
Aynen canm nasıl yapıcaz onu acaba
bi de demzler mi sen stres yapıyon düşünme ondan olmuyo diye herşeyin suclusu benim aklıma takıyrm diye
anlamıyolar ki halden
konusmak bedava

Aynen canm nasıl yapıcaz onu acaba
bi de demzler mi sen stres yapıyon düşünme ondan olmuyo diye herşeyin suclusu benim aklıma takıyrm diye
anlamıyolar ki halden
konusmak bedava

Acaba bize stres yaptıran kim
Bende çok aşırı takar oldum zaman geçtikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…