Evet dusuyormus bide. Tanidik eczanen varsa daha iyi .
Olabilir bide iki yil. Resmi evlilik suresi sarti varswındım.ben 90 dogumluyum.esım alabılır ozaaman rapor sıgortası war
Olabilir bide iki yil. Resmi evlilik suresi sarti var
Cok sevindim hadi hayirlisi canimozaman alabılıos canım..
ben 2,5 yıllık evliyim şu an devlette yptırdım aşılamamıarkadaşlar devlette aşılama için 3 yıl evlilik şartı var mı
ben 2,5 yıllık evliyim şu an devlette yptırdım aşılamamı
Canim yarim rahimle alakali bisi bilemiyor um aslina bakarsan ama rabbim ol derse neden olmasin umutsuz olmaMrb arkadaslar bu ay bende asilama yaptircam..esimde sorun yok bende yumurtlama sikintisi var birde yarim rahimliyim..acaba bendeki sans cok mu az olur..
Umutsuz degilim aslinda zaten asilamanin basari sansi % 10-15 arasi ve bu degerle bir de yarim rahimle ihtimaller daha da azalio gibime gelio..ama rabbim nasip etmisse hersey bahane..yeterki ol desin dedigin gibi..ins daha fazla bekletmez meleklerimizCanim yarim rahimle alakali bisi bilemiyor um aslina bakarsan ama rabbim ol derse neden olmasin umutsuz olma
arkadaşlar devlette aşılama için 3 yıl evlilik şartı var mı
iğnelere 180 lira, sperm yıkamada dışarda yapılıyo oda 200 lira. yumurtaların gelişimi gayet güzel olması lazım dedi. ama bizim sorunumuz varikosel, spermlerde güzel ilk aşılamaya göre daha yüksek değerlerdeÇok sevindim canım umarım güzel haber verirsin burdan. Sadece ilaçlara mi para verdi n ne kadar tuttu. Bi de canım Dr ne kadar şanstan bahsetti.
ben sadece iğnelere verdim, aşılama için ayrı para vermedim. senne kadarlık evlisinCanim devlette aşilama için 3yil şarti var dolmadiysa parali yapiyolar işlemi o da 43lira. Ben de devlette 2aşilama yaptirdim her aşilamada bu parayi ödedm.
iğnelere 180 lira, sperm yıkamada dışarda yapılıyo oda 200 lira. yumurtaların gelişimi gayet güzel olması lazım dedi. ama bizim sorunumuz varikosel, spermlerde güzel ilk aşılamaya göre daha yüksek değerlerde
ben sadece iğnelere verdim, aşılama için ayrı para vermedim. senne kadarlık evlisin
canim 10 mm ligin catladini pek sanmam ctlasa da kaliteli olmaz zannimca cunku 17-18 mm den sonra gelisim guzel yda ctltalim diolar zaten dogal olanda odur.normalde de 18 e geldiginde ctlar olgunlasmisdir cunku.sen 19.5 luktan umidini kesme oldukca iyi buyumusSa hanımlar nassınız :) bugün 5. Günüm beklemedeyim. Yalnız birşey takıldı aklıma çatlatma iğnesi olduğum gün bir yumoşum 19.5 mm ken ikincisi 10 mm büyüğü çatlatalım dediler de acaba o 10 luk ne oldu o da çatlamışmıdır ki ?
ay canimm ciddi mi cok guzel ya ben sonradan da catladiklarini bilmiodum yumurtamizi fazla yaptiklarindan bu bizim icin super bi haber sagolasinKizlar küçük olan yumurtalar yumurtlama gününden sonra regl döneminize yakin zamanda çatlayabilir onun için aşilamadan sonra gün aşri ilişki öneriyo doktorlar.
ayrica bi tanidigim söyledi kadinin regl olacagi gün eşi yurt dişindan gelmiş o gün iliski olmuş ve hamile kalmiş. Yani sadece regl arkasina gebelik olmuyo sürekli ihtimal var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?