aşılama

selammmm kzılarr ben ne zamandır girmiyorum ara vermiştim bebek işine :) kafamı ve vücudumu çok yorduğumu düşünmüştüm. bu ara pko olduğum için biraz kilo veryim dedim spora falan gittim ama fazla bi şey gitmedi. diyete adapte olamadım aslında iki kere de hasta oldum 15 güne falan patladı toplamda spora da ara vermek zorunda kaldım sonuç : 2.5 kilocuk

daha önce üç kere klomen kullandım sonuç alamadım. bu ay tekrar başlıyorum sürece. yarın dr gidecem. aşılama mümkün mü diye soracam. klomenle yum bile büyümedi en son kullandığımda iğneyle deneniyormuş bi de sanırım ama direk aşılama istyecem bakalım dr ne diyecek. bu arada ben devlet hastanesine gidiyorum kadın doğum hastanesi orada aşılama yapılıyordur değil mi?

Mrb arkadaslar bu ay bende asilama yaptircam..esimde sorun yok bende yumurtlama sikintisi var birde yarim rahimliyim..acaba bendeki sans cok mu az olur..

Kizlar bende de bugun hic belirti yok ya goguslerimin acisi gitti falan cok uzuluyorum

Mrb arkadaslar bu ay bende asilama yaptircam..esimde sorun yok bende yumurtlama sikintisi var birde yarim rahimliyim..acaba bendeki sans cok mu az olur..
Canim yarim rahimle alakali bisi bilemiyor um aslina bakarsan ama rabbim ol derse neden olmasin umutsuz olma

Canim yarim rahimle alakali bisi bilemiyor um aslina bakarsan ama rabbim ol derse neden olmasin umutsuz olma
Umutsuz degilim aslinda zaten asilamanin basari sansi % 10-15 arasi ve bu degerle bir de yarim rahimle ihtimaller daha da azalio gibime gelio..ama rabbim nasip etmisse hersey bahane..yeterki ol desin dedigin gibi..ins daha fazla bekletmez meleklerimiz

arkadaşlar devlette aşılama için 3 yıl evlilik şartı var mı

Canim devlette aşilama için 3yil şarti var dolmadiysa parali yapiyolar işlemi o da 43lira. Ben de devlette 2aşilama yaptirdim her aşilamada bu parayi ödedm.

Çok sevindim canım umarım güzel haber verirsin burdan. Sadece ilaçlara mi para verdi n ne kadar tuttu. Bi de canım Dr ne kadar şanstan bahsetti.
iğnelere 180 lira, sperm yıkamada dışarda yapılıyo oda 200 lira. yumurtaların gelişimi gayet güzel olması lazım dedi. ama bizim sorunumuz varikosel, spermlerde güzel ilk aşılamaya göre daha yüksek değerlerde

Canim devlette aşilama için 3yil şarti var dolmadiysa parali yapiyolar işlemi o da 43lira. Ben de devlette 2aşilama yaptirdim her aşilamada bu parayi ödedm.
ben sadece iğnelere verdim, aşılama için ayrı para vermedim. senne kadarlık evlisin

Sağol canım şimdi yoldayım hastaneye gelmek üzereyim bakalım Dr ne diyecek klomen den sonra iğne der belki aşılama öncesi

Kızlar bana yine klomen verdi pko olduğun için iğne ye geçmiyor um fazla yum gelişmesini istemeyiz dedi. Aşılama şu an düşünmüyorum çünkü bi kimyasal gebelik var benim değer 29 çıkmıştı ilk klomen kullandığım da bu yüzden hamile kalabildigimi düşündüğünü soyledi. Klomennnnnnn

Sa hanımlar nassınız :) bugün 5. Günüm beklemedeyim. Yalnız birşey takıldı aklıma çatlatma iğnesi olduğum gün bir yumoşum 19.5 mm ken ikincisi 10 mm büyüğü çatlatalım dediler de acaba o 10 luk ne oldu o da çatlamışmıdır ki ?

canim 10 mm ligin catladini pek sanmam ctlasa da kaliteli olmaz zannimca cunku 17-18 mm den sonra gelisim guzel yda ctltalim diolar zaten dogal olanda odur.normalde de 18 e geldiginde ctlar olgunlasmisdir cunku.sen 19.5 luktan umidini kesme oldukca iyi buyumus

Kizlar küçük olan yumurtalar yumurtlama gününden sonra regl döneminize yakin zamanda çatlayabilir onun için aşilamadan sonra gün aşri ilişki öneriyo doktorlar.
ayrica bi tanidigim söyledi kadinin regl olacagi gün eşi yurt dişindan gelmiş o gün iliski olmuş ve hamile kalmiş. Yani sadece regl arkasina gebelik olmuyo sürekli ihtimal var.

ay canimm ciddi mi cok guzel ya ben sonradan da catladiklarini bilmiodum yumurtamizi fazla yaptiklarindan bu bizim icin super bi haber sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…