bi kutunun içinde 4 tane iğne ucu, 1 tanede tüp var. her gün 1 defa yapıyosun[/QUOT
kaçgun yapılıyor pekı ?
bi kutunun içinde 4 tane iğne ucu, 1 tanede tüp var. her gün 1 defa yapıyosun
her gün değil 5 gün iğne yaptıktan sonra gittim, o kontrolünde 2 gün sonrasında. yani 2 kere gittimanladım canım.hergun gıdıomusun kontrole
her gün değil 5 gün iğne yaptıktan sonra gittim, o kontrolünde 2 gün sonrasında. yani 2 kere gittim
çok kolay korkcak bişey yokok canım.pekı kendın atabılıomusun iğneni.ben korkarım ya.dozunu falan ayarlayamam bide kotu olur sora.yani dozlarını ayarlamak kolay mı
çok kolay korkcak bişey yok
canm inşallah hayırlı sonuçlar alısınız sen de mi aşılama oldunçok kolay korkcak bişey yok
aklına takılan bişey olursa yine sorabilirsinAllah razı olsun canım bılgılendırdın bni
cumartesi günü oldum aşılamamı, 2 senedir istiyorumcanm inşallah hayırlı sonuçlar alısınız sen de mi aşılama oldun
ne kadardır istyosn
hayırlıs olsn arkadaşm inşallah beklemzsin olur bu sefer Rabbim nasip etsin isteyen herkeseaklına takılan bişey olursa yine sorabilirsin
cumartesi günü oldum aşılamamı, 2 senedir istiyorum
amin inşallah, Allah kimseyi bekletmsinhayırlıs olsn arkadaşm inşallah beklemzsin olur bu sefer Rabbim nasip etsin isteyen herkese
3 tane yumurtam oldu, 4 gün 50, 2 gün 75ti iğnemde
iyiymiş canım seninki yine 8 gün vurundum 75 ti...ve sonuç 2 yum...ama normal denedik bu ay bekliyorum işte.3 tane yumurtam oldu, 4 gün 50, 2 gün 75ti iğnemde
pko yok bende canım ama iki kere klomen kullandım bir yum elde edildi geç oldu ama...olmadı...sonra doktor değiştirdim amh ım düşük olduğunu öğrendim...iğne vurundum gonal-f 2 tane yum. elde ettik aşılama yada normal ilişki seçeneğini sundu bizde normal deneyelim dedik zaten olmazsa kesin bu aya aşılamaya geçecez zaten...ama doktorum yüzde 15 şans dedi..gerçi ben aşılamadan da pek ümit etmiyorm ama kısmet...önümüz tüp bebeğe kadar açık artık durum vaziyet bu...aşılamada sorduk spermin hızı ve sayısına bakıyorlarmış morfolojiye bakmıyorlar...bu durumda dedik kendimizce normal bi ilişkiden farkı yok fark sadece...biraz daha içeri rahmin içine yerleştiriliyor ve 10 sperm değilde 50 koyuyor mesela...bana kalsa ben aşılama bile istemiyorum direk tüp bebek kafama daha yatkın...çünkü doktora şunu sordum yum. büyüyor çatlıyor ama neden oluyor dediğimzde bize ya kalitesiz yum ya da oluşuyor embriyo tutunamıyordur dedi...bu durmda mantıken aşılamada benim için çok saçma orda kalitesini bilemiyoruz ne yazıkki...meraba canım..bende de pko war klomen ıctım buyutmedı.doktorum iğneye gecelım dedı.sen deneyımlısın galiba.anlatabılırmısın bıraz.bırde iğneyle beraber aşılama sansı artırıyormus.sen sadce catlatma ıgnesıyle deniyorsun galiba
pko yok bende canım ama iki kere klomen kullandım bir yum elde edildi geç oldu ama...olmadı...sonra doktor değiştirdim amh ım düşük olduğunu öğrendim...iğne vurundum gonal-f 2 tane yum. elde ettik aşılama yada normal ilişki seçeneğini sundu bizde normal deneyelim dedik zaten olmazsa kesin bu aya aşılamaya geçecez zaten...ama doktorum yüzde 15 şans dedi..gerçi ben aşılamadan da pek ümit etmiyorm ama kısmet...önümüz tüp bebeğe kadar açık artık durum vaziyet bu...aşılamada sorduk spermin hızı ve sayısına bakıyorlarmış morfolojiye bakmıyorlar...bu durumda dedik kendimizce normal bi ilişkiden farkı yok fark sadece...biraz daha içeri rahmin içine yerleştiriliyor ve 10 sperm değilde 50 koyuyor mesela...bana kalsa ben aşılama bile istemiyorum direk tüp bebek kafama daha yatkın...çünkü doktora şunu sordum yum. büyüyor çatlıyor ama neden oluyor dediğimzde bize ya kalitesiz yum ya da oluşuyor embriyo tutunamıyordur dedi...bu durmda mantıken aşılamada benim için çok saçma orda kalitesini bilemiyoruz ne yazıkki...
amin canım cümlemizin...o doğru kesin tutcak diye birşey yok ama değinmek istediğim en azından hangi yumurtaların kaliteli olduğunu biliyorsun...belki aşılama olcak hiç beklemediğin zaman gelir ya...aslında o duruma kadar düşürmesin rabbim tip bebek hem zor maddi manevi...işte benim sıkıntım rezervelerin yaşıma göre git gide azalıyr bu da beni korkutuyor haliyle...ister istemez tüp bebeğe kadar yönlendiriyor...Canim rabbim gönlüne göre versin hayirlisiyla. Doktor bana dua et aşilamada tutsun tüp bebekte de kesin olacak diye bi kural yok dedi.asilama agrisiz bi işlem ama yumurta toplama olayinin çok da kolay olmadigini duydum.(
yine de sonuçta çocuk olacaği ihtimalini düşününce tüm acilar katlanilabilir geliyo.
amin canım cümlemizin...o doğru kesin tutcak diye birşey yok ama değinmek istediğim en azından hangi yumurtaların kaliteli olduğunu biliyorsun...belki aşılama olcak hiç beklemediğin zaman gelir ya...aslında o duruma kadar düşürmesin rabbim tip bebek hem zor maddi manevi...işte benim sıkıntım rezervelerin yaşıma göre git gide azalıyr bu da beni korkutuyor haliyle...ister istemez tüp bebeğe kadar yönlendiriyor...
Uffff bu duyguyu geçen ay bende yaşadım canım Allah Hayır lı tez vakitte nasip eder inş sıkma canını umut kesilmez benimde 8. Gün..kizlar
asilamamin 11.gunu bugun ve kahve arada kirmizi kanamam geliyor oyle uzgunumki doktoru aradim ama ilactan diyo bana kalirsa adet oluyorum
cok uzgunum bu kadar erken gelirmi hic beklemiodum bebegim benimle sanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?