Canım sen erken davranıyorsun gibi geliyor bana. Benim doktor 15 gün sonra kan testine gel idrarda belli olmaz daha dedi. Adetin geciktimiki senin? Ne zamandı? Benim daha 1hafta var adete.akşam test yaptım negatif tabiki, eşimin ısrarıyla az öncede kan verdim öğleden sonrada 2. negatifi görürüm artık
doktor 12. ngün yap dedi bana bugün 13. adetim geçmedi daha pazartesi günü, sabırsızız işteCanım sen erken davranıyorsun gibi geliyor bana. Benim doktor 15 gün sonra kan testine gel idrarda belli olmaz daha dedi. Adetin geciktimiki senin? Ne zamandı? Benim daha 1hafta var adete.
canm vardır herşeyde bi hayır belki de ilk denemede tüp bebekle alıcaksın kucağına bebeğini beklemeyeceksin daha fazlaterfi aldım bendoktorumu aradım tüp bebeğe geçiyoruz dedi. reglin 3. günü gel dedi ama ben ara vermek istediğimi söyledim . gel konuşalım planlamamızı yapalım dedi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlarr... burdan da takip edeceğim yinede kim ne yapıyor hamiş kalanlar var mı diye
Aşılamada şans zaten çok düşük yaa üzülme tüp bebekle inşallah kavuşacaksındır yavruna merak etme.Benimde bugün ilk aşılamadan sonra 2. günüm. İnşaallah bu ay olurda gerek kalmaz ama olumsuz sonuçlanırsa doktoruma söledim daha aşılama denemek istemediğimi direk tüp bebeğe geçicem nasipse. İnşallah önümüzdeki ay bu ay olumsuz sonuç alan herkes hamile kalır aminnn:))terfi aldım bendoktorumu aradım tüp bebeğe geçiyoruz dedi. reglin 3. günü gel dedi ama ben ara vermek istediğimi söyledim . gel konuşalım planlamamızı yapalım dedi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlarr... burdan da takip edeceğim yinede kim ne yapıyor hamiş kalanlar var mı diye
Bende yarın bi gideyim druma sonra gitmicem daha biraz kafamız rahatlasın. Adet oldum ama stres mideme vurdu bulanıyo artık. Önce can sonra canan ne yapalım.canlarim yaaa
ne diyimki kizlar nasipten ote gidilmio dendigi gbi
napalim onumuze bakicaz bende biraktim iyikide gitmemisim daha rahatim suan esimde bidaha belki tup yaparz dedi ondan suan iyiyim stresi cok fenaydi gercekten yaherkesin adeti biseyi gecikir eder benimde hp zamaninda valla ne sans iste napican
rabbim herseyin hayirliisni versin gonlumuzdekinide hayira cevirip versin vardir bunda da bi hayir
Cnm ben okullar kapansin diye bekleyeyim diyorum tup bebekte trafnsferden sonra 11-12 gun yatilyormus . Haziranda yani . Bakalim doktor ne diyecek .canm vardır herşeyde bi hayır belki de ilk denemede tüp bebekle alıcaksın kucağına bebeğini beklemeyeceksin daha fazla
tüp bebekte yüksek tutma oranı bende yaptırcam araştırıyorum
ne zaman düşünüyosun
yanıma arkadaş arıyorum paylaşacak bu durumları da
aşılama konusunda cok yardımcı oldunuz ALLAH razı olsun nasip değilmiş aşılama ile
şimdi geldik tüp bebek için yardımlara
Amin cnm . Herkes icin hayirlisi olsunAşılamada şans zaten çok düşük yaa üzülme tüp bebekle inşallah kavuşacaksındır yavruna merak etme.Benimde bugün ilk aşılamadan sonra 2. günüm. İnşaallah bu ay olurda gerek kalmaz ama olumsuz sonuçlanırsa doktoruma söledim daha aşılama denemek istemediğimi direk tüp bebeğe geçicem nasipse. İnşallah önümüzdeki ay bu ay olumsuz sonuç alan herkes hamile kalır aminnn:))
Canım hosbuldum amin insaallaah Rabbim hepimize bebeğimize kavuşmasını nasip eder benim yumurta takibinde uzun sürdü cnm 4 gün sadece kontrole gittim çok fazla yumurta varmış nerdeyse yapmiyacaklardi son anda karar verdiler pazar iğne vuruldu gece 11 de birgün ara verip asilama mi yaptılar ondan oncede klomen kullandım kısmet napalım uzuyor zamn evet ama napalım devlet hastanesi olunca böyle oluyor işte hayırlısı olsun insaallaah buarada salı günü yaptılar asilama yi ama hala kasiklarimda basınç hissediyorum normal senede oldu mu basınç sen özel olarak bişey yaptnmi cnm buarada Rabbim hayırlısiyla güzel haberler vermeni nasip etsin inşaallahcanımm hoşgeldin pınar hayıflı olsun aşılaman inş olumlu sonuçlar veririz. Neden bu kadar uzun sürdü aşılamaya geçmen rahim filmi çektiricektik hatırlıyomusun orada konuşmuştuk.
Benim ikinci aşılamam bu gün 13. Günü inş olumlu olurr. İlişki şansını arttırmak için sıkıntı yapma dr ne diyosa uygula sen inş tutar.:)
Sana sadece şunu söyleyim canım bu belirtilerin hepsi ilaçdan sakına aldanma bu benim ikinci 5 gün boyunca kasıklarım ağrıdı kesin oldu dedim hissimde öyleydi bugün adet oldum ve sabahtan beri yatıyorum annem geldi sağolsun belim karnım kopuyo yerinden. Yani adetin geçmeden belli olmuyo r .dğğer hepsi ilaçların sonucu.Canım hosbuldum amin insaallaah Rabbim hepimize bebeğimize kavuşmasını nasip eder benim yumurta takibinde uzun sürdü cnm 4 gün sadece kontrole gittim çok fazla yumurta varmış nerdeyse yapmiyacaklardi son anda karar verdiler pazar iğne vuruldu gece 11 de birgün ara verip asilama mi yaptılar ondan oncede klomen kullandım kısmet napalım uzuyor zamn evet ama napalım devlet hastanesi olunca böyle oluyor işte hayırlısı olsun insaallaah buarada salı günü yaptılar asilama yi ama hala kasiklarimda basınç hissediyorum normal senede oldu mu basınç sen özel olarak bişey yaptnmi cnm buarada Rabbim hayırlısiyla güzel haberler vermeni nasip etsin inşaallah
Arkadaşlar ankara da tedavi gören var mı aranızda tüp bebek için önerebileceğiniz bi hastane ya da dr var mı
bu ay içinde ayarlamam lazım
devlet olması önemli özel istemiyrm para sürekli işleri devlet hastanesi maddi olarak da karşıladıgı için tercihim devlet hem dr güzel ilgileniyolar
bilgisi olan arkafaşlarımdan rica ediyorum teşekkür ler şimdiden
canını sıkma hayırlısı olsun aşılama mıydı seninki deben adet oldummalesef
canm cebeci araştırma hastanesi de iyiymiş araştırıyorum halaCanim doktor ya da hastane buldun mu?
Ben ankarada zübeyde hanim kadin dogum hastanesine gidiyorum çok kalabalik oluyo ama tahminim tüm hastaneler bu şekildedir. Reglim başlasin ben de 3.aşilama için gidecem tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?