- 8 Mart 2015
- 366
- 234
- 303
rabbim hayirlisini versin canim.
o bebişler gelecek ama bi gelsin doktordan önce poposuna şaplaği ben atacam beni neden bu kadar beklettin diye.hak etti simdiden 1.5sene bekletti. ahh bi gelseler gözümüzden sakiniriz ama nazli çikti yaramazlar.
Canım Rabbim hayırlısiyla 2.de nasip eder ama hiç üzülme olmasada araştırdım kadariyla 3.asilamadan sonra tutmayan çok kişi var ama ondan sonraki aylarda kendiliğinden olan çok kişi var sabredicez cnm pes etmek yok insaallaah bizlerde yavrularımiza hayırlısiyla Rabbimin izniyle kavuşucaz bende 1.yi oldum bekliyorum insaallaah müjdeli haberimi paylaşırım sizlerle isteyen herkese ve bana Rabbim anneligi tattirsin insaallaahBende bugün 2.ci asilama icin doktora gittim pazartesi ilaca başlayıp sonunda da asilama
Canım Rabbim hayırlısiyla 2.de nasip eder ama hiç üzülme olmasada araştırdım kadariyla 3.asilamadan sonra tutmayan çok kişi var ama ondan sonraki aylarda kendiliğinden olan çok kişi var sabredicez cnm pes etmek yok insaallaah bizlerde yavrularımiza hayırlısiyla Rabbimin izniyle kavuşucaz bende 1.yi oldum bekliyorum insaallaah müjdeli haberimi paylaşırım sizlerle isteyen herkese ve bana Rabbim anneligi tattirsin insaallaah
hepsi ilaçlardan canım bütün belirtiler kesinlikle takılma yokmuş gibi devam et. Bence olumlu düşünmeyle alakası yok. Nasipse oluyo. Ama takılmıcaksın inş 3. Aşılamamda bende taılmam :) inş hayırlısıyla olur.Slm kızlar bende 10 nisanda ilk aşılamamı Yaptırdım aşılamadan sonra alt karın ve kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyor yatakta zor dönüyorum gaz var dün şiddetli bir baş Dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı ve dün gece afedersiniz kahverengi bir akıntı gördüm kötü kokulu bu Tür yan etkileri yaşayan var mı acaba inş ohss değildir 25 Nisan test tarihi sonrasında günde 3 tane estrofem crinone jel ve pruluton diye bir iğne verdi bende kendim folbiol alıyorum birde coraspin alayım diyorum bir yıl önce tüp bebek denedik olmadıinş bu sefer olmuştur gerçi pek olumlu hissetmiyorum
Âmin inş Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyuhepsi ilaçlardan canım bütün belirtiler kesinlikle takılma yokmuş gibi devam et. Bence olumlu düşünmeyle alakası yok. Nasipse oluyo. Ama takılmıcaksın inş 3. Aşılamamda bende taılmam :) inş hayırlısıyla olur.
önce tüp sonra aşılamamı yaptın hemde hiç aşılama yapmadan, niye böyle sebebi varmıSlm kızlar bende 10 nisanda ilk aşılamamı Yaptırdım aşılamadan sonra alt karın ve kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyor yatakta zor dönüyorum gaz var dün şiddetli bir baş Dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı ve dün gece afedersiniz kahverengi bir akıntı gördüm kötü kokulu bu Tür yan etkileri yaşayan var mı acaba inş ohss değildir 25 Nisan test tarihi sonrasında günde 3 tane estrofem crinone jel ve pruluton diye bir iğne verdi bende kendim folbiol alıyorum birde coraspin alayım diyorum bir yıl önce tüp bebek denedik olmadıinş bu sefer olmuştur gerçi pek olumlu hissetmiyorum
Benim teşhisim Hipogonadotropik HipogonadiZm çok fiyakalı bir isim :) ilaçsız adet olamıyorum dolayısıyla tedavisiz hamilelik te imkansız gibi beş yıllık Evliyim bu süreçte adam akıllı tedavi olmadım geçen yıl kısa yoldan olsun umuduyla direk tüp bebek merkezine başvurdum vakit kaybetmemek adına zaten onlarda müşteri bekler gibi olduklarında hiç aşılamadan bahsetmediler yani üç aşılama sonrası tüp bebek OLDUĞUNU biliyordum aslında ama işte benim sabırsızlığım tüp bebeğe yöneldim neyse sonuç negatif bir yıl geçti iki üç ay önce iğnelerle yumurta takibi yapıldı olmadı yine birde aşılama denemeye karar verdim :)önce tüp sonra aşılamamı yaptın hemde hiç aşılama yapmadan, niye böyle sebebi varmı
madem tüp yapmışsın aşılamayla hiç uğraşmadan 2. tüpü denesenBenim teşhisim Hipogonadotropik HipogonadiZm çok fiyakalı bir isim :) ilaçsız adet olamıyorum dolayısıyla tedavisiz hamilelik te imkansız gibi beş yıllık Evliyim bu süreçte adam akıllı tedavi olmadım geçen yıl kısa yoldan olsun umuduyla direk tüp bebek merkezine başvurdum vakit kaybetmemek adına zaten onlarda müşteri bekler gibi olduklarında hiç aşılamadan bahsetmediler yani üç aşılama sonrası tüp bebek OLDUĞUNU biliyordum aslında ama işte benim sabırsızlığım tüp bebeğe yöneldim neyse sonuç negatif bir yıl geçti iki üç ay önce iğnelerle yumurta takibi yapıldı olmadı yine birde aşılama denemeye karar verdim :)
Kaçıncı günündü canım bi değer çıktığında?Arkadaşlar merhaba kan tahlil sonucum 81.44 Beta hcg yani hiç umudum yokken ikinci aşılama tuttu sanırım darısı isteyen herkezin başına zorluğunu yaşayanlar anlar...
hayırlı olsun bu arada allah sağlıkta kucağına alması nasip etisinArkadaşlar merhaba kan tahlil sonucum 81.44 Beta hcg yani hiç umudum yokken ikinci aşılama tuttu sanırım darısı isteyen herkezin başına zorluğunu yaşayanlar anlar...
Arkadaşlar merhaba kan tahlil sonucum 81.44 Beta hcg yani hiç umudum yokken ikinci aşılama tuttu sanırım darısı isteyen herkezin başına zorluğunu yaşayanlar anlar...
Slm kızlar bende 10 nisanda ilk aşılamamı Yaptırdım aşılamadan sonra alt karın ve kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyor yatakta zor dönüyorum gaz var dün şiddetli bir baş Dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı ve dün gece afedersiniz kahverengi bir akıntı gördüm kötü kokulu bu Tür yan etkileri yaşayan var mı acaba inş ohss değildir 25 Nisan test tarihi sonrasında günde 3 tane estrofem crinone jel ve pruluton diye bir iğne verdi bende kendim folbiol alıyorum birde coraspin alayım diyorum bir yıl önce tüp bebek denedik olmadıinş bu sefer olmuştur gerçi pek olumlu hissetmiyorum
Merhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin darısı da bizim başımıza insaallaah bende ilk asilama mi yaptırmalı yarın 1 hafta olacak insaallaah bende müjdeli haberimi sizlerle böyle paylaşabilirim umut oldunuz valla olmasada 2.yi dört gözle bekliycez en azindanArkadaşlar merhaba kan tahlil sonucum 81.44 Beta hcg yani hiç umudum yokken ikinci aşılama tuttu sanırım darısı isteyen herkezin başına zorluğunu yaşayanlar anlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?