Amin canm bende progestan kullaniorm bide vitamin benim 8.günüm bakalım rabbim utandirmasiniyi akşamlar arkadaşlar bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım doktor biraz kanaman olabilir dedi ama kan falan gelmedi biraz kirli akıntı geldi doktara sordum daha iyi falan dedi bugün doktara gittim progesran ilaçı verdi kısemartık bakalım allah isteyen herkeze versin evlat
biz eşimle okumaya başladık bu duayı inşallah bitince bendde hayırlı haberler alırım bebişle ilgiliBenimde 6. Günüm hadi hayırlısı.. aranızda salatı tefriciyeyi okuyan var mı ?
İnş canım bende dün başladım inş güzel haberlerimizi veririzbiz eşimle okumaya başladık bu duayı inşallah bitince bendde hayırlı haberler alırım bebişle ilgili
İnşallah canım hayırlı bir haber veririz buradanİnş canım bende dün başladım inş güzel haberlerimizi veririz
Kızlarrr nbr ses çıkmıyoo :)) ne yaptınız benim bu gün 11. Günü oldu belirti yok nerdeyse.
İnş canım benimde 3. Hayırlısıyla inş tutar hepimizin. Bende kendimi Allaha bıraktım ama tabi yinede insan düşünmekten alıkoyamıyo kendiniAyin 6si adet tarihim bekliyorum ben de. Ne yasadigimi bilmiyorum belirti var mi yok mu onu bile anlayacak durumda degilim. Nasip bakalim 2gün daha bekleyip sonucu görecez. 3.aşilama tutsun artik yaa.
Bende cuma günü yaptırucam inş ayın 10. Adet tarihim hayırlısı Allahtan inş güzel sonuçlar alırız hepimizBenimde bugün 11 yarın test günüm ama adeti bekliyecem test yaptırmayı düşünmüyorum zaten şehir dışındayim
İki gün kalmış adetine canım benim genelde o civarda kasıklarım çok ağrır bişey hissetmiyomuşsun inş hayırlısı olurAyin 6si adet tarihim bekliyorum ben de. Ne yasadigimi bilmiyorum belirti var mi yok mu onu bile anlayacak durumda degilim. Nasip bakalim 2gün daha bekleyip sonucu görecez. 3.aşilama tutsun artik yaa.
Bende cuma günü yaptırucam inş ayın 10. Adet tarihim hayırlısı Allahtan inş güzel sonuçlar alırız hepimiz
İlk önce klomenli tedavi oldu bana 5 ay gibi sonra bi çatlatma iğnesi. Sonra aşılama ancak benim sürekli dr değiştirdiğim için çorba olduKızlar merhaba , ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum. acaba erken mi diye kafama takılıyor ama. bende pco var ilaçsız adet olamıyorum. sizler hangi aşamalardan geçip aşılama ya başvurdunuz veya uygun görüldü.
bende klomen sadece bir kere kullandı adet söktürücü olarak. sonrasında doğuım kontrol hapı kullandım bıraktım, adet görmedim, tekrar kullandım, bıraktım. şubat 11 den beri ilaç kullanmıyorum.İlk önce klomenli tedavi oldu bana 5 ay gibi sonra bi çatlatma iğnesi. Sonra aşılama ancak benim sürekli dr değiştirdiğim için çorba oldu
Kızlar merhaba , ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum. acaba erken mi diye kafama takılıyor ama. bende pco var ilaçsız adet olamıyorum. sizler hangi aşamalardan geçip aşılama ya başvurdunuz veya uygun görüldü.
Kızlar merhaba bende 16 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım idrar testi negatif çıktı kafam allak bullak oldu olsa çıkardı herhalde demi baya geçti cunki
canım çokteşekkür ederim. 1 yıl olmadı daha canım biz isteyeli bebek. ama ben adet göremediğim için bazı aylar ilaç kullandım.Canim en az 1yil korunmasiz ilişki üzerine olmuyosa o zaman tedavi başliyo. Önce testler yapiliyo adetin 3. 21.günlerinde kan testi yapiliyo rahim filmi çekiliyo eşinin sperm testi yapiliyo ve duruma göre uygun tedaviye başlaniyo. Sende pco varmiş durum ne olur bilmiyorum ama normalde olay böyle gelişiyo.
Hayirlisiyla gelsin artik bu beklenen bebişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?