aşılama

Amin canm bende progestan kullaniorm bide vitamin benim 8.günüm bakalım rabbim utandirmasin

Benimde 6. Günüm hadi hayırlısı.. aranızda salatı tefriciyeyi okuyan var mı ?

Ayin 6si adet tarihim bekliyorum ben de. Ne yasadigimi bilmiyorum belirti var mi yok mu onu bile anlayacak durumda degilim. Nasip bakalim 2gün daha bekleyip sonucu görecez. 3.aşilama tutsun artik yaa.

Ayin 6si adet tarihim bekliyorum ben de. Ne yasadigimi bilmiyorum belirti var mi yok mu onu bile anlayacak durumda degilim. Nasip bakalim 2gün daha bekleyip sonucu görecez. 3.aşilama tutsun artik yaa.
İnş canım benimde 3. Hayırlısıyla inş tutar hepimizin. Bende kendimi Allaha bıraktım ama tabi yinede insan düşünmekten alıkoyamıyo kendini

Benimde bugün 11 yarın test günüm ama adeti bekliyecem test yaptırmayı düşünmüyorum zaten şehir dışındayim
Bende cuma günü yaptırucam inş ayın 10. Adet tarihim hayırlısı Allahtan inş güzel sonuçlar alırız hepimiz

İki gün kalmış adetine canım benim genelde o civarda kasıklarım çok ağrır bişey hissetmiyomuşsun inş hayırlısı olur

Kızlar merhaba , ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum. acaba erken mi diye kafama takılıyor ama. bende pco var ilaçsız adet olamıyorum. sizler hangi aşamalardan geçip aşılama ya başvurdunuz veya uygun görüldü.

Günaydin arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum ama ilk defa yaziyorum cünkü cok heyecanliyim bende 28.nisanda asilama oldum yaklasik iki senedir ugrasiyoruz olmuyo ikimizde de sorun yok doktorum bana cok saglikljsin yumurta rezervin cok iyi diyo ama bu zamana kadar olmadi klomen + gonal f kullandm asilama günü sadece sol tarafimda 7 tane saydm dedi sagdada bi o kadar var dedi yeterince büyük dedi ama ölcmedi bugün 7.gün nasil sabretcem bilmiyorum :) :)

İlk önce klomenli tedavi oldu bana 5 ay gibi sonra bi çatlatma iğnesi. Sonra aşılama ancak benim sürekli dr değiştirdiğim için çorba oldu

İlk önce klomenli tedavi oldu bana 5 ay gibi sonra bi çatlatma iğnesi. Sonra aşılama ancak benim sürekli dr değiştirdiğim için çorba oldu
bende klomen sadece bir kere kullandı adet söktürücü olarak. sonrasında doğuım kontrol hapı kullandım bıraktım, adet görmedim, tekrar kullandım, bıraktım. şubat 11 den beri ilaç kullanmıyorum.

Kızlar merhaba bende 16 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım idrar testi negatif çıktı kafam allak bullak oldu olsa çıkardı herhalde demi baya geçti cunki

Canim en az 1yil korunmasiz ilişki üzerine olmuyosa o zaman tedavi başliyo. Önce testler yapiliyo adetin 3. 21.günlerinde kan testi yapiliyo rahim filmi çekiliyo eşinin sperm testi yapiliyo ve duruma göre uygun tedaviye başlaniyo. Sende pco varmiş durum ne olur bilmiyorum ama normalde olay böyle gelişiyo.
Hayirlisiyla gelsin artik bu beklenen bebişler.

Kızlar merhaba bende 16 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım idrar testi negatif çıktı kafam allak bullak oldu olsa çıkardı herhalde demi baya geçti cunki

Canim adetin gecti mi normalde aşlamadan 12gün sonra test yapin diyolar. Kan testi yaptirdin mi bazen idrar testleri yanliş cikabiliyo.

canım çokteşekkür ederim. 1 yıl olmadı daha canım biz isteyeli bebek. ama ben adet göremediğim için bazı aylar ilaç kullandım.
şubat 11 den beri korunmuyor-ilaç kullanmıyorum.
gelsin ya vallahi gelsiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…