aşılama

Benimde bugün 11 yarın test günüm ama adeti bekliyecem test yaptırmayı düşünmüyorum zaten şehir dışındayim
hayırlı akşamlar kızlar birkaç gündür giremiyodum işlerim vardı benimde aynı hiç bir belirti yok yada ben anlamıyorum belim falan çok ağrımadı bugün 7. gün

Aşılamamın 3. günü ama hiçbir ağrı kasıklarda batma hiçbir şey yok. aşılama anında ve sonrasındada kanama yada ağrı olmadı. Sadece ilk gün kasıklarda şişkinlik vardı şuan oda geçti bu durum normal mi sizce?

Bana da 12.gun dedi canım ama zaten adet belirtilerim var.bugun 13.gun ama bu kez test yaptirmayacagim adeti bekleyip göreceğiz.
hayırlısı herşeyin canım dün arkadaşla konuştumda oda himile kadının kirpikleri birleşirrmiş bikaç tane bikaç tane bir araya gelirmiş kocakarı inancı belki ama doğru çıkıyo diyolar sende varmı böyle bişey

Belki ağrı eşiğiniz yüksek bendede kanama falan olmadı kirili bir akıntı gibi bişey geldi doktara sordum normal dedi hatta daha iyi bile dedi bende de fazla ağrı yok kasıklarımda bugün 10. gün hayırlısı olsun hakkımızda

benim adet belirtilerim var gibi o yüzden çok umudum yok canım.

Arkadasim hamile oldugu ay adet belirtilerinin tümünü yaşamişti. Sivilceler bel ve kasık agrilari ama hamileymiş. Rabbim büyük umudu kesmemek lazim.

Benim ikinci asilamam diğerinde de aynı belirtilerim oldu ve sonuç negatif bu yüzden adeti bekleyeceğim 11 Mayıs hayırlısı

Regl günüm dündü bugün hasta oluyorum 3.aşilama da tutmadi. Saglik olsun bakalim 4ü deneyecez demektir.

Kizlar bir sey sormak istiyorum.
ben 3 aşilama oldum 4.olacak ama artik igne verecekler simdiye kadar devlete gidiyodum eşim bu sefer özele gidelim dedi.bu igneler için rapor cikacak mi?yoksa biz mi karşilayacaz bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
2.5yillik evliyim 1.5yildir cocuk istiyoruz.
ankarada özele giden var mi?

iyi akşaölar canım herşeyin hayırlısı başta ben özele gidiyorum rapor çıkıyo hastanede iğnelerin belli bir yüzesini karşılıyoruz

devlet nasıl mennunmusun devlet hastanesinden özel de aşılama yapılacağı zaman hastane yatış parası falan ödeniyo biz 450 tl ödemşitik

devlet nasıl mennunmusun devlet hastanesinden özel de aşılama yapılacağı zaman hastane yatış parası falan ödeniyo biz 450 tl ödemşitik

Devlet iyi ama hastanede çok bekliyoruz benim tüm aşilamalarda ayni gün 6 7kişiyi aşliyolar bazen yatip dinlenecek zaman cok az oluyo. Bir de özeli deneyelim dedik daha özenli mi olur yoksa parayi alip umursamazlar mi bilmiyorum.
aslinda biraz ara versem mi yoksa hemen devam mi etsem ona bile karar vermiş degilim.

özel hastenede hastaneye değişir ben aşılama yapıldıktan sonra 25 dk falan masada yattım sonra yatağa geç yat dedi doktor ama o gün çok doğum olduğu için fazla yatamadım bende başka bir odaya aldılar ordada 30 dk falan yatmadım bence hiç ara verme hemen diğerine başlayın derim maddi durumunuz varsa

Slm kızlar bugün 15. Günüm hiç bi belirtim yok ve kan testim 0.18 çıktı daha da yükselmez heralde

Ayy hepimizin boş çikti demek bu ay.
haydi kizlar yilmak yok önümüzdeki aylara bakacaz.rabbim sabir versin güç versin hepimize insallah.

Canim arkadaşlarım bugün benim adetimin 13. Gunu ve aşılama yapılıio kontrole gittim 13mm boyutunda 4 tane yumurtam var ve gebe kalma oranim daha mi yukselio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…