O zaman bende sana söyleyeyim yine de "Çalışmalara Devam"
Biliyomusun bugün gittim doktora cuma günü aşılamam yapılacak :18:
ooooooleeeey süper haber buu bende tam bunu sorcaktım , çarşamba kontrolün vardı biliyordum ... hadi bakalım hayırlısı inşallahhh canımm dualarım sizinlee ..ben sıramı savdım canım sıra sizde
özlenenle ben tırt çıktıkinşallah senden güzel haber gelir canım hadi hayırlısı
Hiç belli olmaz benide aranıza alabilirsinizbirkaç hafta sonra
inşallah seninki tutar tatlım bol bol dua et
Niyeyse bu olmayacakmış gibi geliyor :44: tabi hep kötü düşünüp kötüyü çekmek istemiyorum ama.. Hayırlısı bakalım ilk deneme ya olmazmış gibi..
hiç öyle düşünme eğer vakti gelmişse tutar ilk yada 2. farketmez.. Allah ın izniyle olur inşallah şimdiden strese girme
Amin tatlım inşallah. Sana bişey sorcam bu çatlatma iğnesini bu gece saat 1 de vuracakmışım. Aşımam cuma 12 bucukta olacak. Normal bir süre değil mi?
tabi canım 36 saat sonra yumurta çatlıyor ya seninkini demek yarım saat önce bırakacak
Amin tatlım inşallah. Sana bişey sorcam bu çatlatma iğnesini bu gece saat 1 de vuracakmışım. Aşımam cuma 12 bucukta olacak. Normal bir süre değil mi?
kızlar benimde dün lekelenme şeklinde regl başladı.. dr. um tam olarak sökülmesi lazım 2. günü başlıycaz dedi ama 3 aydır bu şekilde geliyo
ilk 2 gün çok az kahverengi 3. gün başlıyo norml adet :26:
sizin normalmi başlıyo bide illa 2. günmü olması lazım yaaa
öyle çok istiyorum ki aşılama yaptırmayı ama her ay bi engel çıkıyor
kızlar benimde dün lekelenme şeklinde regl başladı.. dr. um tam olarak sökülmesi lazım 2. günü başlıycaz dedi ama 3 aydır bu şekilde geliyo
ilk 2 gün çok az kahverengi 3. gün başlıyo norml adet :26:
sizin normalmi başlıyo bide illa 2. günmü olması lazım yaaa
öyle çok istiyorum ki aşılama yaptırmayı ama her ay bi engel çıkıyor
hmmm bilmiyorum ki canım bana perşembe öğlen 14.30 da çatlatma iğnemi yaptılar cuma günü 13.00 te de aşılamam oldu..daha öncede yumurta takibinde çatlatma iğnemi yapınca doktor o akşam ilişkiye girin demişti.. senin doktor niye bugünden yaptırıyo ki erken olmaz mı iğne :44:
hmmm bilmiyorum ki canım bana perşembe öğlen 14.30 da çatlatma iğnemi yaptılar cuma günü 13.00 te de aşılamam oldu..daha öncede yumurta takibinde çatlatma iğnemi yapınca doktor o akşam ilişkiye girin demişti.. senin doktor niye bugünden yaptırıyo ki erken olmaz mı iğne :44:
Tatlım bende kahverengi gelirken gittim napim dedim. Ki benim 3. gündü hala kahverengiydi. Tedaviye öyle başladık.. Yapcak bişi yok valla.
Bende bilemedim valla. Çatlatmayı yarın gece yaparım diye umuyordum ama bugün dedi. Bide yarın hiç bir şekilde herhangi bir ilaç almıyorsun başka iğne falan yapmıyorsun dedi. Benim doktor başından beri değişik bi yöntem uyguluyo bakalım sonumuz ne olacakBide tüp bebek merkezine giderken (aşılama yaptıracağım yer) kesinlikle makyajlı olma, deodrant, parfüm falan kullanma dedi. Bilemedim :44:
24 saat bile olmadanneden öle yaptıki acaba :44: benim bildiğim çat. iğnesi vurulunca 36 saat sonra çatlar chinanınkide öle hesaplamış hatta
ben klomen kullandığımda ovitrelle vuruldum sabah 9 da
ertesi gün akşam 9 da ilişkiye girin demişti
ayyy çok sevindim bunu duyduğuma canım sağolll
ya dr. a dedim böle böle kahveregi geliyo demez olaydım
olmazkii dedi tamamen sökülmeli ona göre başşayalım hatta d.k. hapı verdi düzene girsin diye içmedim süreç uzamasın diye çaktırmadım onaa
ya ozaman bende yok kahverengi yok kırmızı demicem nasıl olduğunu adetin 2. günündeyim başla dicem
aslında bugün tam zamanı başlamak için... ama 21 inde ş.dışına çıkıyorum yani tam aşılama olabilecek dönemde
24 saat bile olmadanneden öle yaptıki acaba :44: benim bildiğim çat. iğnesi vurulunca 36 saat sonra çatlar chinanınkide öle hesaplamış hatta
ben klomen kullandığımda ovitrelle vuruldum sabah 9 da
ertesi gün akşam 9 da ilişkiye girin demişti
ayyy çok sevindim bunu duyduğuma canım sağolll
ya dr. a dedim böle böle kahveregi geliyo demez olaydım
olmazkii dedi tamamen sökülmeli ona göre başşayalım hatta d.k. hapı verdi düzene girsin diye içmedim süreç uzamasın diye çaktırmadım onaa
ya ozaman bende yok kahverengi yok kırmızı demicem nasıl olduğunu adetin 2. günündeyim başla dicem
aslında bugün tam zamanı başlamak için... ama 21 inde ş.dışına çıkıyorum yani tam aşılama olabilecek dönemde
evet canım 2.günü başlıyo tedavi sen ne zaman adetin başlıyosa onun 2.günü say doktorun öyle demiş madem öyle yap..bende yok şahsen öyle lekenmeler..
Kız bu şanssızlık böyle.. Ne ara denk getireceksiniz otur oturduğun yerdeKahverengi mahverengi hiç dinleme. Bundan sonrada böyle kahverengi gelsede git 2. ya da 3. günü. Sonuçta içinde bişiler oluyo yumurtalar çalışıyo ve kanaman başlıyor. Onu start veren bişi olarak düşün (ilk kahverengiyi)
bir dahaki ayamı kaldı o zaman senin aşılaman :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?