Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ooooooleeeey süper haber buu bende tam bunu sorcaktım , çarşamba kontrolün vardı biliyordum ... hadi bakalım hayırlısı inşallahhh canımm dualarım sizinlee .. ben sıramı savdım canım sıra sizde

İnşallah tatlım hayırlısı bakalım. Şu süreç bi geçsin, en beteri beklemek olacak eminim...

Niyeyse bu olmayacakmış gibi geliyor :44: tabi hep kötü düşünüp kötüyü çekmek istemiyorum ama.. Hayırlısı bakalım ilk deneme ya olmazmış gibi..

hiç öyle düşünme eğer vakti gelmişse tutar ilk yada 2. farketmez.. Allah ın izniyle olur inşallah şimdiden strese girme

kızlar benimde dün lekelenme şeklinde regl başladı.. dr. um tam olarak sökülmesi lazım 2. günü başlıycaz dedi ama 3 aydır bu şekilde geliyo
ilk 2 gün çok az kahverengi 3. gün başlıyo norml adet :26:
sizin normalmi başlıyo bide illa 2. günmü olması lazım yaaa
öyle çok istiyorum ki aşılama yaptırmayı ama her ay bi engel çıkıyor

hiç öyle düşünme eğer vakti gelmişse tutar ilk yada 2. farketmez.. Allah ın izniyle olur inşallah şimdiden strese girme

Amin tatlım inşallah. Sana bişey sorcam bu çatlatma iğnesini bu gece saat 1 de vuracakmışım. Aşımam cuma 12 bucukta olacak. Normal bir süre değil mi?

Amin tatlım inşallah. Sana bişey sorcam bu çatlatma iğnesini bu gece saat 1 de vuracakmışım. Aşımam cuma 12 bucukta olacak. Normal bir süre değil mi?

tabi canım 36 saat sonra yumurta çatlıyor ya seninkini demek yarım saat önce bırakacak

hmmm bilmiyorum ki canım bana perşembe öğlen 14.30 da çatlatma iğnemi yaptılar cuma günü 13.00 te de aşılamam oldu..daha öncede yumurta takibinde çatlatma iğnemi yapınca doktor o akşam ilişkiye girin demişti.. senin doktor niye bugünden yaptırıyo ki erken olmaz mı iğne :44:

Tatlım bende kahverengi gelirken gittim napim dedim. Ki benim 3. gündü hala kahverengiydi. Tedaviye öyle başladık.. Yapcak bişi yok valla.

evet canım 2.günü başlıyo tedavi sen ne zaman adetin başlıyosa onun 2.günü say doktorun öyle demiş madem öyle yap.. bende yok şahsen öyle lekenmeler..

Son düzenleme:

Bende bilemedim valla. Çatlatmayı yarın gece yaparım diye umuyordum ama bugün dedi. Bide yarın hiç bir şekilde herhangi bir ilaç almıyorsun başka iğne falan yapmıyorsun dedi. Benim doktor başından beri değişik bi yöntem uyguluyo bakalım sonumuz ne olacak Bide tüp bebek merkezine giderken (aşılama yaptıracağım yer) kesinlikle makyajlı olma, deodrant, parfüm falan kullanma dedi. Bilemedim :44:

Tatlım bende kahverengi gelirken gittim napim dedim. Ki benim 3. gündü hala kahverengiydi. Tedaviye öyle başladık.. Yapcak bişi yok valla.

24 saat bile olmadan neden öle yaptıki acaba :44: benim bildiğim çat. iğnesi vurulunca 36 saat sonra çatlar chinanınkide öle hesaplamış hatta
ben klomen kullandığımda ovitrelle vuruldum sabah 9 da
ertesi gün akşam 9 da ilişkiye girin demişti

ayyy çok sevindim bunu duyduğuma canım sağolll
ya dr. a dedim böle böle kahveregi geliyo demez olaydım
olmazkii dedi tamamen sökülmeli ona göre başşayalım hatta d.k. hapı verdi düzene girsin diye içmedim süreç uzamasın diye çaktırmadım onaa
ya ozaman bende yok kahverengi yok kırmızı demicem nasıl olduğunu adetin 2. günündeyim başla dicem
aslında bugün tam zamanı başlamak için... ama 21 inde ş.dışına çıkıyorum yani tam aşılama olabilecek dönemde

valla bilmiyorum canım senin ki bu değişik yöntemle tutarsa bizde senin doktora uyarız artık yaa o makyaj deodrantı felan banada dedilerde ben valla hava sıcak terliyorum diye sıktım deodrantı

Kız bu şanssızlık böyle.. Ne ara denk getireceksiniz otur oturduğun yerde Kahverengi mahverengi hiç dinleme. Bundan sonrada böyle kahverengi gelsede git 2. ya da 3. günü. Sonuçta içinde bişiler oluyo yumurtalar çalışıyo ve kanaman başlıyor. Onu start veren bişi olarak düşün (ilk kahverengiyi)

bir dahaki ayamı kaldı o zaman senin aşılaman :44:

evet canım 2.günü başlıyo tedavi sen ne zaman adetin başlıyosa onun 2.günü say doktorun öyle demiş madem öyle yap.. bende yok şahsen öyle lekenmeler..

bir dahaki ayamı kaldı o zaman senin aşılaman :44:

tamam canlar birde benim yum. erken gelişiyor bir defa adet sancısıyla gittim doktora ilaç milaçta yok haaa
12 mm dedi adetin 4. günüydü
yaa çok hevesliyim çünkü aşılamada çok umudum var
evet temmuza kaldı onuda hesapladım bayramamı denk geliyo diye ama bayram öncesi tam

china inşallah tutar aşılamam bence tam zamanında yapılcak aşılamam inşallah spoşlarla yumurta birbirine aşık olurrrr

yaaa ne kadar riskli aslında değilmi, yani benim belki yumurtam hızlı büyüyor 36 saat bekliyorum ve o süredede ilişki olmamalı çünkü aşılama vakti sperm vercek eşim
belkide erken çatladı geç kalındı hah ben şimdide bunu takarım

bence kurdele seninkide mantıklı hatta aşılamadan sonra ilişkiye girip şansı arttırabilirdin

china seninde geç büyüyor yaa bence tam zamanı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…