Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende aşılamadan sonra ağrım çok diye ilişkiye giremedim valla :26:

bende aşılamadan sonra ağrım çok diye ilişkiye giremedim valla :26:

aa şimdi baktım da konuyu açtığında yazdıklarına
bende klomen kullanıp çat. iğnesi vurulduktan sonra öle olmuştum felaket kasık ağrılarım batıyordu resmn çiş yaparkende yanıyodu kasıklarım ağrıyodu ne umutlanmıştım aynen ilişkidede felaket bi ağrı oluyordu

senin kesin negatifmi 14. gün kesin sonuç derler.. inşllah hamilesindir canım

İnşallah canımm artık seninde güzel haberlerini duyalım

özlenenle ben tırt çıktık inşallah senden güzel haber gelir canım hadi hayırlısı

İnşallah tatlım hayırlısı bakalım. Şu süreç bi geçsin, en beteri beklemek olacak eminim...
evet beklemek zor oluyor ama biz varız burda vakit çabucak geçer inş.
Amin tatlım inşallah. Sana bişey sorcam bu çatlatma iğnesini bu gece saat 1 de vuracakmışım. Aşımam cuma 12 bucukta olacak. Normal bir süre değil mi?

bende 36 saat sonra aşılama olmuştum ,, genelde bütün aşılamalarımda öyle oldu .. doktor aşılamadan 12 . 24 saat sonra ilişki önerdi ,,ağrım vardı zaten bir kez zor oldu:26: ,, yıllardır tutturamamışız sanki o arada mı tutuurcaz

ay bunuda heçç duymamıştımm deoderant parfum kullanmayınmı dedii , ben kullanmıştım o yüzdenmi tutmadı acaba

sıyırdık iyice cimcimeler şöylemiki böylemiki diye diye hunileri takacaz ben size diyim bugün doktor bana alttan muayene ederken hiç ağrın oldu mu diye sordu, bende cok hafif sancılar oldu sol tarafımda dedim tamam dedi. Niye sordu acaba??? :44::44::44:

İnşallah canımm artık seninde güzel haberlerini duyalım

inşallahhhh
önce sizin güzel haberleri duyalımki bizde umutlanalım iyice

bende parfüm olayını dikkate alıcammm ama yani insan temiz güzel kokmak istiyo hasta koltuğuna yatıncada

Son düzenleme:
ay bunuda heçç duymamıştımm deoderant parfum kullanmayınmı dedii , ben kullanmıştım o yüzdenmi tutmadı acaba

ay çok yaşayın yaa valla.. Umarım muayene sandalyesinde bu konuştuklarımız aklıma gelmez valla gülecem diye spermleri kaçırırım mazallaahhh

Son düzenleme:
inşallahhhh
önce sizin güzel haberleri duyalımki bizde umutlanalım iyice

bende parfüm olayını dikkate alıcammm ama yani insan temiz güzel kokmak istiyo hasta koltuğuna yatıncada

kendimiz için mi yoksa merkez içinmi sakıncalı bilemedim. Odaya parfumsuz ve makyajsız girmelisin dedi. Tüp bebek merkezleri bu konuya ciddi önem veriyorlarmış. Aman bilemedim ya benim tedavide, tedaviyi yapan doktorda tedaviyi görende sıyırık yapcak bişi yok tam bulmuşuz birbirimizi

yaaa normalde eşime baskı yapıyorum bugün mutlaka olmalı filan
bide aman akmasın resmen çile
aşılamada o sıkıntılar yok ya çok hevesliyim

acaba niye sordu kiii neden diye sorsaydın ben hemen soruyorumm

aşılamayı yaparken ultrasondan takip ediyormu acaba yaaa
neyse sen tecrübe ette anlat bakalım nasıl olcak tam 35,5 saat sonra ya bide çok heyecanlııı
kaç dakika yatacaksın her dr farklı işte

makyaj ve parfümsüz çok ilginç yaaa :44:

valla canım bugünden sonra dahada artıcağını hiç sanmam 3-4 felan çıksa gene bi ümit dicem de direk 0 çıktı

Bende pek merak ediyorum neler olacak diye bakalım hemen anlatırım size zaten
O soruyu niye sorduğunu soramadım ya :/ üüff bak şimdi niye sordu acaba :44:

ay çok yaşayın yaa valla.. Umarım muayene sandalyesinde bu konuştuklarımız aklıma gelmez valla gülecem diye spermleri kaçırırım mazallaahhh

ben aşılama anımı yazmıştım ama belki okumamışsınızdır durun bir daha yazayım . aşılama oldum , doktor 15 dk dinlen dedi çıktı , hemşirede gitti , ben çatalda Allah ne verdiyse yatıom , koltuk sallanmaya başladı , acaba dedim yeni yöntemmi yerleşsin diye sallıyolar sandım ene bir baktım ultrason tepemdeki lamba sallanıyor kendimi o kada güvende hissediom ki demek ,, aman dedim kalksam nolcak yat aşağıı depremle olan aşılamada bu kadar olur tutmadı

ayy ölecem şimdi gülmekteennn

hahahaha Allah iyiliğini versin emi yeni yöntemmiş koptum şuan gülmekten

parfum kokusu sevmiolar sanırım
relaxxx olur biter anlamazsın bile , ben 15 dk yatmıştım
belki benimkide o yüzden tutmamıştır siz yapmayın kızlar

yavrucaklar parfum kokusunu duyunca bayıldı sanırım yumurtaya doğru koşmayı unuttularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…