Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razı olsun canım bende ilk defa böyle bir muhabbete dahil oluyorum hep arka plandan okur geçerdim

amin cnm cümlemizden . bu benim ikinci üyeliyğim , diğerini kapattırdım oğlum vefat ettikten sonra ,, buranın en güzel yanı aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmakk

amin cnm cümlemizden . bu benim ikinci üyeliyğim , diğerini kapattırdım oğlum vefat ettikten sonra ,, buranın en güzel yanı aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmakk

evet yaaa dertler aynı olunca insan birbirini iyi anlıyo o yüzden kadınlar kulubü çok popüler valla kimin aklına geldiyse bu site çok yaşasın

kızlar günaydın dün 12.günümdü dayanamadık akşam kan testi yaptırdık 0.2 çıktı olmadı malesef bu ay cumartesi bir daha yaptırcam testi..yükselceğini sanmıyorum ama umut dünyası

kızlar günaydın dün 12.günümdü dayanamadık akşam kan testi yaptırdık 0.2 çıktı olmadı malesef bu ay cumartesi bir daha yaptırcam testi..yükselceğini sanmıyorum ama umut dünyası

gunaydın canım ..benim doktorum 14. günden önce belli olmaz demişti cnm ,, bozma moralini ,, hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

gunaydın canım ..benim doktorum 14. günden önce belli olmaz demişti cnm ,, bozma moralini ,, hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

artık hayırlısı canım yaa bu kadar düşük olmazsa iyiydiden napalım kısmet bakalım yükselirse yükselir yükselmezse çalışmalara devam

O zaman bende sana söyleyeyim yine de "Çalışmalara Devam"
Biliyomusun bugün gittim doktora cuma günü aşılamam yapılacak :18:

ooooooleeeey süper haber buu bende tam bunu sorcaktım , çarşamba kontrolün vardı biliyordum ... hadi bakalım hayırlısı inşallahhh canımm dualarım sizinlee .. ben sıramı savdım canım sıra sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…