- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
aa hadi hayırlısı olsun varmı ağrın sancın
hayır canm evdeyım benevimin hanımı
Yok canım hıc bişey yok. Tutmadı olmadı sanırım
1 senedir bende evimin hanımı oldumbirde çocuklarımın anası olsaydım o kaldı bi
Yok canım hıc bişey yok. Tutmadı olmadı sanırım
inşallah canım yürekten amiiinn diyorumkadınlar kulübü ayrı güzellik ya özlemişim burda olmayı
Allah razı olsun canımbende ilk defa böyle bir muhabbete dahil oluyorum hep arka plandan okur geçerdim
Orası öyleumutsuzluğa kapılma canım ağrı olsada tutuyor olmasada , belirtilere takılmayınn ...
öyle deme belli olmaz ilk aşılaman mı seninde
amin cnm cümlemizden . bu benim ikinci üyeliyğim , diğerini kapattırdım oğlum vefat ettikten sonra ,, buranın en güzel yanı aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmakk
evet yaaa dertler aynı olunca insan birbirini iyi anlıyo o yüzden kadınlar kulubü çok popüler valla kimin aklına geldiyse bu site çok yaşasın
Orası öyle
Aşk olsun canım o kadar sohbet ettik unuttun mu
kızlar günaydın dün 12.günümdü dayanamadık akşam kan testi yaptırdık 0.2 çıktı olmadı malesef bu aycumartesi bir daha yaptırcam testi..yükselceğini sanmıyorum ama umut dünyası
gunaydın canım ..benim doktorum 14. günden önce belli olmaz demişti cnm ,, bozma moralini ,, hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
artık hayırlısı canım yaa bu kadar düşük olmazsa iyiydiden napalım kısmet bakalım yükselirse yükselir yükselmezse çalışmalara devam
aynen canım çalışmalara devam
aynen canım çalışmalara devam
çalışmalara devam diyorsun demek çok sevindim tatlım o karamsar hep olmaz olmaz diyen cimcime gitti değil mi?
ben kurdele için demiştim canımben hep çalışıyorumda tık yok bizde :26:
O zaman bende sana söyleyeyim yine de "Çalışmalara Devam"
Biliyomusun bugün gittim doktora cuma günü aşılamam yapılacak :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?