ben sizi çok sevdim ya sohbetiniz çok güzel
ayy ölecem şimdi gülmekteennn
hahahaha Allah iyiliğini versin emi yeni yöntemmişkoptum şuan gülmekten
valla canım bugünden sonra dahada artıcağını hiç sanmam 3-4 felan çıksa gene bi ümit dicem de direk 0 çıktı
Bende pek merak ediyorum neler olacak diye bakalım hemen anlatırım size zaten
O soruyu niye sorduğunu soramadım ya :/ üüff bak şimdi niye sordu acaba :44:
Bizde seni çok sevdik
bende çok gülmüştüm ,, yüzde kaç ihtimal aşılama yaptırıken deprem oldu ,, ne kadar bahtsız bedeviyim yahuu o kadar alıştım ki yeni yöntemlere heralde koltuk ayarlı diyorum ,, he birde azcık kilo aldımda acaba beni tartmıyormu bu koltuk diye düşünmüştüm
bi mucize olsada artsa keşke canım inşallah tutmuştur
tutmamışsa tekrar denicekmisin
benim dr. aksi soğuk bir kadın ama ben ne istese ne dese hemen neden diyorum heyecan yapma diyo bende saflığa vuruyorum
ya benim kafama takılan bişey var kızmayın banaaa
hani ultrason jeli varya onu sürüp aleti koyuyor yaa o spermleri engellemez değilmiii
benim dr. aksi soğuk bir kadın ama ben ne istese ne dese hemen neden diyorum heyecan yapma diyo bende saflığa vuruyorum
hani ultrason jeli varya onu sürüp aleti koyuyor yaa o spermleri engellemez değilmiii
Teşekkür ederim tatlımm
ayyy gülmekten yazcak bişey bulamıyorum
ben aşılama anımı yazmıştım ama belki okumamışsınızdır durun bir daha yazayım . aşılama oldum , doktor 15 dk dinlen dedi çıktı , hemşirede gitti , ben çatalda Allah ne verdiyse yatıom, koltuk sallanmaya başladı , acaba dedim yeni yöntemmi yerleşsin diye sallıyolar sandım ene bir baktım ultrason tepemdeki lamba sallanıyor kendimi o kada güvende hissediom ki demek ,, aman dedim kalksam nolcak yat aşağıı depremle olan aşılamada bu kadar olur tutmadı
gül güll Rabbim hep güldürsün yüzünüüzü
oraya kadar ulaşmaz sanmam
gül güll Rabbim hep güldürsün yüzünüüzü
ben çok iyi hatırlıyorummmm
çünkü depremi bizzat yaşadım aynı şehirdebirde ctesi günüydü öğlen saati hiç unutmam eşimle limoniydik depremde korkunca bi sarıldıu bana sonra barışmıştık
senin yazını okuyuncada ne gülmüştümmm
canım sende ağrı olup olmadığını bence yumurtaların geliştiğine emin olmak için sormuştur ,, yumuoşlar gelişince ultrasonla bakarken azcık ağrı oluor , yumurtalara değdirdikçe
bir aşılama oldum ege marmara sallandıı heyt bee her şerde hayır varmış ne güzek bak eşinle barışmışsınız
Aminnnn canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh aslında bugün moralim bozuktu malum test sonucundan dolayı ama beni kendime getirdiniz valla sağolsun varolun arkadaşlarım
ne mutlu bizee o zamanAminnnn canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh aslında bugün moralim bozuktu malum test sonucundan dolayı ama beni kendime getirdiniz valla sağolsun varolun arkadaşlarım
Hımm evet olabilir :44: teşekkür ederim tatlım beni aydınlattın.
bu deprem etkisini eşinin spermleri yaptı heralde hay maşallahh
bu deprem etkisini eşinin spermleri yaptı heralde hay maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?