Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy ölecem şimdi gülmekteennn

hahahaha Allah iyiliğini versin emi yeni yöntemmiş koptum şuan gülmekten

bende çok gülmüştüm ,, yüzde kaç ihtimal aşılama yaptırıken deprem oldu ,, ne kadar bahtsız bedeviyim yahuu o kadar alıştım ki yeni yöntemlere heralde koltuk ayarlı diyorum ,, he birde azcık kilo aldımda acaba beni tartmıyormu bu koltuk diye düşünmüştüm

valla canım bugünden sonra dahada artıcağını hiç sanmam 3-4 felan çıksa gene bi ümit dicem de direk 0 çıktı

Bende pek merak ediyorum neler olacak diye bakalım hemen anlatırım size zaten
O soruyu niye sorduğunu soramadım ya :/ üüff bak şimdi niye sordu acaba :44:

bi mucize olsada artsa keşke canım inşallah tutmuştur
tutmamışsa tekrar denicekmisin

benim dr. aksi soğuk bir kadın ama ben ne istese ne dese hemen neden diyorum heyecan yapma diyo bende saflığa vuruyorum
ya benim kafama takılan bişey var kızmayın banaaa
hani ultrason jeli varya onu sürüp aleti koyuyor yaa o spermleri engellemez değilmiii

Bizde seni çok sevdik

Teşekkür ederim tatlımm

ayyy gülmekten yazcak bişey bulamıyorum

oraya kadar ulaşmaz sanmam

ben sizi çok sevdim ya sohbetiniz çok güzel

karnından bakıyor canım aşılama anınımı soruyorsun , benimki son bikaç aşılamada bakmıyyor ultrasonla yolunu öğrendi sanırım

ahh ahhh keşke öyle bir mucize olsa ama sanmıyorum yok canım sanmıyorum engelleyeceğini öyle bi etkisi olsa onu kullanmazlar o zaman

ben çok iyi hatırlıyorummmm
çünkü depremi bizzat yaşadım aynı şehirde birde ctesi günüydü öğlen saati hiç unutmam eşimle limoniydik depremde korkunca bi sarıldıu bana sonra barışmıştık
senin yazını okuyuncada ne gülmüştümmm

bir aşılama oldum ege marmara sallandıı heyt bee her şerde hayır varmış ne güzek bak eşinle barışmışsınız

canım sende ağrı olup olmadığını bence yumurtaların geliştiğine emin olmak için sormuştur ,, yumuoşlar gelişince ultrasonla bakarken azcık ağrı oluor , yumurtalara değdirdikçe

Hımm evet olabilir :44: teşekkür ederim tatlım beni aydınlattın.

Aminnnn canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh aslında bugün moralim bozuktu malum test sonucundan dolayı ama beni kendime getirdiniz valla sağolsun varolun arkadaşlarım

Moral bozukluğunu yasaklamıştım ben.. Unutanlar varsa elimde terlikle geziyorum bak ona göreeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…