Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Teşekkür ederim tatlım hadı bakalım inşallah... Sen ara verecekmisin yoksa calısmalara devammı? :)
Ben Ankara dayım Medicana Hastanesıne gıdıyorum. Ama aşılamam Novaart Tüp Bebek Merkezinde oldu.

Teşekkür ederim tatlım hadı bakalım inşallah... Sen ara verecekmisin yoksa calısmalara devammı? :)
Ben Ankara dayım Medicana Hastanesıne gıdıyorum. Ama aşılamam Novaart Tüp Bebek Merkezinde oldu.

hemen geri başlamak istemedim moralim bozuldu çünkü tutmadığı için hemen kendimi toplayamadım en azından 1 ay psikolijik olarak toplayım kendimi :) Ankarada ne taraftasın benimde ailem ankarada etimesguttalar :)

benim adetimde başlarda pıhtı pıhtı geldi ,, sonradan kesildi leke leke devam etti .. üzüntüden migrenim tuttuğu için çok fazla ağrı kesici aldım belkidi bu yüzden az adet oldum ,, nasıl yanii senin jel geri gelmedimi hiç , ben tohum döker gibi jel kalıntıları döktüm

valla gelmedi bende anlamadım bencede çok ilaç içtiğinden öyle olmuştur takma boşver

sen şanslısın o zaman , senin vcudun tamamını emmiş jelin ben artık bu moddayım takmıom cnm

prospektüsünde vücudun ihityacı olanı kadar emdiğini gerisini attığını yazıyodu demekki benim çok ihtiyacım varmış sildi süpürdü bütün jelleri

prospektüsünde vücudun ihityacı olanı kadar emdiğini gerisini attığını yazıyodu demekki benim çok ihtiyacım varmış sildi süpürdü bütün jelleri

hahaha Allah iyliğini versin emii , hiç güleceğim yoktu demek baya ihtiyacın varmış kızımda jeli bırakıp yağlı ampullere geçirmişti doktor , o iğneleri düşündükçe jel daha iyi sanki

hahaha Allah iyliğini versin emii , hiç güleceğim yoktu demek baya ihtiyacın varmış kızımda jeli bırakıp yağlı ampullere geçirmişti doktor , o iğneleri düşündükçe jel daha iyi sanki

iğneyi kalçadan mı yapıyodun yoksa odamı göbişden

Canım tahlil e gerek kalmadı kahverengi lekelenme oldu bu demektir ki adet olacam

Kahverengi lekelenme illa regl olacaksın anlamına gelmez lütfen test gününde kan ver ve bhcg ye bakılsın ilaçlarını sakın bırakma olmadı diye.Kan sonucunu görene kadar ilaçlara devam...

Kahverengi lekelenme illa regl olacaksın anlamına gelmez lütfen test gününde kan ver ve bhcg ye bakılsın ilaçlarını sakın bırakma olmadı diye.Kan sonucunu görene kadar ilaçlara devam...

Canım Doktorum bana hiç bir ilaç vermedi. Kullanmıyorum yani. Bende her ay öyle oluyor Önce kahverengi leke geliyor sonra adet oluyorum

hemen geri başlamak istemedim moralim bozuldu çünkü tutmadığı için hemen kendimi toplayamadım en azından 1 ay psikolijik olarak toplayım kendimi :) Ankarada ne taraftasın benimde ailem ankarada etimesguttalar :)

:) tabikide biraz topla kendini tatlım. Ben Ankara da Yenimahalledeyim canım.

Selam kizlar ben 2 basarisiz asilama sonucu tup bebek yaptirdim. Su an beklemedeyiz. Bakalim hayirlisi. Ilk asilama sonrasi o kadar kasik ve gogus agrim oldu ki hamileyim sandim megerse ilaclarin etkisiymis. Ikinci de de hic bir sikintim olmadi.. Yani sikinti olmasi veya olmamasi hamilelik var veya yok demek degil tamamen surecle ilgili durumlar. Ara vermek isteyenlere bir sey soyleyecegim doktorum bana dedi ki ara vermeyelim cunku ilaclarin etkisi bu ay da devam edecektir cok az dozlar kullanarak bu asilamayi yapabiliriz hatta ayni sebepten tup bebegi de hemen ertesi ay yapti degerlerim de gercekten hep yuksekti cok yuksek dozlar kullanmadigim halde. Guvenebileceginiz bir doktor bulun ve tavsiyelerini izleyin derim ben tabi psikolojilerimiz el verdigi surece. Umarim herkes bebislerine kavusur 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) tabikide biraz topla kendini tatlım. Ben Ankara da Yenimahalledeyim canım.

aaa yakınmışsın annemlere :)

hmmm anladım canım aslında doğru mantık evet ama psikoloji olarakta sağlam olmak lazım ben açıkçası kendime psikoloji olarak güvenemiyorum biraz kafamı toplamam lazım

bekleriz tatlım buralara yolun düşer elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…