ay hadi hayırlı uğurlu olsun canım aşılamaninşallah tutarda gelir bebişin o jeli kullanmak çok basit her sabah yapıyosun ucundaki o yuvarlak şeyi kır vajinanın içine sık bu kadarcık ben tam 15. günümde adet oldum canım geneldede öyle oluyo okuduğum kadarıyla :) inşallaaahhhhh senin bebişin tutarda bizde seviniriz burda bu arada sen hangi şehirdeydin hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın aşılamanı..
Teşekkür ederim tatlım hadı bakalım inşallah... Sen ara verecekmisin yoksa calısmalara devammı? :)
Ben Ankara dayım Medicana Hastanesıne gıdıyorum. Ama aşılamam Novaart Tüp Bebek Merkezinde oldu.
aynen canım davul gibiyim ya çok gaz yaptı birde oda benim sinirim bozduadet oldum canım benimde afedersin ama rengi normalden koyu ve daha sıvı gibi geliyo.. bende o jelin hiç kalıntısı lekesi felan gelmedi ya herkesten kalıntı gelmiş benden hiç gelmedi desem yeridir :44:
benim adetimde başlarda pıhtı pıhtı geldi ,, sonradan kesildi leke leke devam etti .. üzüntüden migrenim tuttuğu için çok fazla ağrı kesici aldım belkidi bu yüzden az adet oldum ,, nasıl yanii senin jel geri gelmedimi hiç , ben tohum döker gibi jel kalıntıları döktüm
valla gelmedi bende anlamadımbencede çok ilaç içtiğinden öyle olmuştur takma boşver
sen şanslısın o zaman , senin vcudun tamamını emmiş jelinben artık bu moddayım takmıom cnm
prospektüsünde vücudun ihityacı olanı kadar emdiğini gerisini attığını yazıyodu demekki benim çok ihtiyacım varmış sildi süpürdü bütün jelleri
hahaha Allah iyliğini versin emii , hiç güleceğim yoktudemek baya ihtiyacın varmış kızımda jeli bırakıp yağlı ampullere geçirmişti doktor , o iğneleri düşündükçe jel daha iyi sanki
iğneyi kalçadan mı yapıyodun yoksa odamı göbişden
valla gelmedi bende anlamadımbencede çok ilaç içtiğinden öyle olmuştur takma boşver
Canım tahlil e gerek kalmadı kahverengi lekelenme oldu bu demektir ki adet olacam
Kahverengi lekelenme illa regl olacaksın anlamına gelmez lütfen test gününde kan ver ve bhcg ye bakılsın ilaçlarını sakın bırakma olmadı diye.Kan sonucunu görene kadar ilaçlara devam...
Canım Doktorum bana hiç bir ilaç vermedi. Kullanmıyorum yani. Bende her ay öyle oluyor Önce kahverengi leke geliyor sonra adet oluyorum
İnşallah bu kez aksi olur ve kırmızılar gelmez
hemen geri başlamak istemedim moralim bozuldu çünkü tutmadığı içinhemen kendimi toplayamadım en azından 1 ay psikolijik olarak toplayım kendimi :) Ankarada ne taraftasın benimde ailem ankarada etimesguttalar :)
kalçadan cnm 3 ay hergüngöbektende kan sulandırıcım vardı 9 ay boyunca delik deşik olmuştum
Canım tahlil e gerek kalmadı kahverengi lekelenme oldu bu demektir ki adet olacam
:) tabikide biraz topla kendini tatlım. Ben Ankara da Yenimahalledeyim canım.
Selam kizlar ben 2 basarisiz asilama sonucu tup bebek yaptirdim. Su an beklemedeyiz. Bakalim hayirlisi. Ilk asilama sonrasi o kadar kasik ve gogus agrim oldu ki hamileyim sandim megerse ilaclarin etkisiymis. Ikinci de de hic bir sikintim olmadi.. Yani sikinti olmasi veya olmamasi hamilelik var veya yok demek degil tamamen surecle ilgili durumlar. Ara vermek isteyenlere bir sey soyleyecegim doktorum bana dedi ki ara vermeyelim cunku ilaclarin etkisi bu ay da devam edecektir cok az dozlar kullanarak bu asilamayi yapabiliriz hatta ayni sebepten tup bebegi de hemen ertesi ay yapti degerlerim de gercekten hep yuksekti cok yuksek dozlar kullanmadigim halde. Guvenebileceginiz bir doktor bulun ve tavsiyelerini izleyin derim ben tabi psikolojilerimiz el verdigi surece. Umarim herkes bebislerine kavusur 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaa yakınmışsın annemlere :)
hmmm anladım canım aslında doğru mantık evet ama psikoloji olarakta sağlam olmak lazım ben açıkçası kendime psikoloji olarak güvenemiyorum biraz kafamı toplamam lazım
bekleriz tatlım buralara yolun düşer elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?