Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dun 14. gunumdu canım bugun 15 adetı beklıyorum artık tedavıye ara vermem gerekıyor kıstler için dr öyle söyledi

bugün benimde 14.günüm cumartesi doktora gidicem bi baksın bakalım kist felan varmı şüphelendim valla çünkü çok ağrım oldu benimde gerçi şimdi hiç ağrı felan yok ama yinede baktırcam

kızlar bugün 14.günüm test yaptırdım tekrar kesin olarak tırt çıktım 0,44 çıktı değerim.. cumartesi yaptırcaktım ama boşuna beklemeyim dedim..kısmet değilmiş..

kızlar bugün 14.günüm test yaptırdım tekrar kesin olarak tırt çıktım 0,44 çıktı değerim.. cumartesi yaptırcaktım ama boşuna beklemeyim dedim..kısmet değilmiş..

hakkında hayırlısı canımm ,, çok istedik dua ettik ama kısmet değilmiş demek .. adet olduğunda gidecekmisin tekrardan

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa surede dolar göbüşlerimiz..

kurdele gittinmi doktora cnm ,, haberlerini bekliyoruz

yok tatlım ya doktorum konferanstaymış malesef gidemedim bir dahaki sefere tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ssk geçen özel hastane araştırıyoruz şimdi ama bu ay ara vercem ilaçlar çok şişirdi beni ya

Slm kızlar 2. Asilamam ve beklemedeyim sol tarafta bir yumurta büyüdü sağda 3 ufak şimdi sol tarafıma ağrılar giriyor ara ara umarım tutmuştur.

anladım cnm hakkında hayırlısı olur nşallah.. malesef ilaçlar mahvediyor şişiriyor , bana birde çok sinir yaptı , sinirden çatlıcak gibi oluyordum adet oldunmu cnm sen .. benim bu ay adetim çok az oldu , bugün 6. günüm leke leke geliyor ped bile kullanmıyorum kaç gündür , jelin kalıntıları bile geliyor halaa.

aynen canım davul gibiyim ya çok gaz yaptı birde oda benim sinirim bozdu adet oldum canım benimde afedersin ama rengi normalden koyu ve daha sıvı gibi geliyo.. bende o jelin hiç kalıntısı lekesi felan gelmedi ya herkesten kalıntı gelmiş benden hiç gelmedi desem yeridir :44:

tatlım aşılaman oldumu? olduysa nasıl geçti iyi misin ?

Canım diğer konu başlıklarına aşağıdaki yazıyı yazmıştım. Sana da göndereyim bayağı bi detay verdim ama okurken sıkılmazsın inşallahh

Özel annelerim merhaba,
Aşılamamı yaptırdım geldi. Başlıyorum anlatmaya
Tüp bebek merkezine gittik kaydımızı yaptırdık. Eşimi hemen odaya aldılar. Bi 45 dakika sonra çıktı (Bu arada Oda ve banyo olması çok hoşuma gitti) Sonra bir kaç saat doktoru bekledik. Tabi bu arada eşimin spermleri yıkandı. Sonra doktorumuz 12 buçukta geldi. Beni odaya aldılar. 3 hemşire benimle ilgilendi. Bir tanesi eşimin sperminin bulunduğu tüpü bize gösterdi. Üstünde adı soyadı yazıyordu. Sanırım başkasına ait olmadığını bize ispatlamak istediler Diğer hemşire elinde bununan dosyaya bana sorduğu soruların cevaplarını yazıyordu (ameliyat geçirdinmi, ilk aşılaman mı vs vs..) Diğer hemşirede soyunup dökünmem için beni yönlendiriyordu. Bir ilgi bir alaka bayağı iyi buldum o merkezi sonra odaya doktor geldi. beni o çatal sedyeye yatırdılar. Doktorum o aleti yerleştirdi (bu sefer biraz acıdı ya ) sonra ince uzun bir hortumla hemşirenin elindeki sperm tüpünden o birkaç damlalık sıvıyı çekti hemen bana enjekte etti. Sperm şeffaf su gibi ve az miktardaydı biraz şaşırdım doğrusu.. Sonra beni yarım saat yatırdılar bu sırada bana işlem uygulanırken eşim hemen odanın içindeki paravanın arkasındaydı. Onu çıkarmadılar dışarıya orda olmasına sevindim :) sonra doktorum bana da CRINONE Jel ve Folik Asit yazdı (ben folik plus 90 aldım). Yalnız bu jeli nasıl uygulayacağım bilemiyorum. Prospektüsü çok kafa karıştırıcı değil mi? Artık deneme yanılma yoluyla halledeceğiz. Birde içinde 14 tane var sadece bu kutuyu kullanıp bi daha kullanmayacakmıyım bilemedim?

Sonra doktorum dediki adet gününü bekle (test için) eğer adet günün geçerse 1 hafta sonra, yok adet olursan 2 gün sonra kan testi yaptır. Hocam kaç gün sayayım dedim. Sakın gün falan sayma dedi. O güne gelecem diye butun psikolojinizi bozuyorsunuz dedi (e şimdi daha mı iyi oldu yani ) valla napacam bilemedim. Zaten benim reglim 1,5-2 ayda anca oluyor. Onu nasıl bekleyecem bakalım. Sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bu aşılama tutmadıysa normal şartlarda 15-16 gün sonra mecburen adet olmam lazım değil mi? Cevaplayabilir misiniz? İşte benim durumum budur. Öptüm hepinizi... Ha bu arada tüm işlemlere 1.000 TL verdik çıktık...

ay hadi hayırlı uğurlu olsun canım aşılaman inşallah tutarda gelir bebişin o jeli kullanmak çok basit her sabah yapıyosun ucundaki o yuvarlak şeyi kır vajinanın içine sık bu kadarcık ben tam 15. günümde adet oldum canım geneldede öyle oluyo okuduğum kadarıyla :) inşallaaahhhhh senin bebişin tutarda bizde seviniriz burda bu arada sen hangi şehirdeydin hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın aşılamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…