aaa yakınmışsın annemlere :)
hmmm anladım canım aslında doğru mantık evet ama psikoloji olarakta sağlam olmak lazım ben açıkçası kendime psikoloji olarak güvenemiyorum biraz kafamı toplamam lazım
ooo iğne zahmetliymiş jel iyi o zaman
belli olmaz belki yerleşme lekesidir ya
En onemlisi bu zaten... Doktorum da bana once napalim diye soruyodu zaten olur ya psikolojim el vermez diye ben siz ne derseniz diyince o zaman ara vermeyelim boyle boyle diye anlatiyordu. Tup bebekte zaten ister istemez ara veriliyor. Ama sunu bil tatlim asilama zaten cok da yuksek bir ihtimal degil yani olmadi diye sakin moralini bozma. En iyi ihtimalle normal hamile kalma kadar ihtimal var ki bu da yuzde 25. Yani asilamadan fazla bir sey bekleyip moral bozma hatta 2 den fazla asilamayi yaptirm bile diyebilirim. 2 kere tabi ki sansini dene ama fazlasi vakit kaybi bence...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım yok.. sen ikinci aşılamayı yapacak mısın
ben zaten tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyorum aradan sonra tüp bebek yaptırcaz inşallah
Dogru bir karar bence de.. Sansin bol olsun tatlim 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah tutmuştur canım varmı belirti felan :)
Ya aslinda pek yok o yuzdn umutlarim kirilmak uzere kasiklarima agri giriyor arada kst olusmasindanda cok korkuyorum carsamba test gunum bakalim ne olcak birde su var canim surekli kahve istiyor pek sevmezdim be n bakalim. Hayirlisi artik
bende kist olcak diye korkuyodum ama çok şükür adetle atıyorum şuan korkma sende bişey olmaz :) inşallah tutar canım ya hadi bakalım az kalmış testte :)
Benim kisti dusunmemin sebebi su benim sol tarafta bir yumurta buyudu sagda kucukler vardi suan sag tarafima bicak saplanir gibi agrilar giriyor
benim 2 taraftada büyümüş yumurtada vardı ama büyümeyenlerde vardı o yüzden çok sancı çektim bende aşılamadan sonra ama adetle atıyorum şimdi idararımı yaparken bile sancı giriyodu geçer onlar merak etme
ara ara mı ağrılar? çok mu şiddetli?Yaa umarim yoktur bu agrilarin tek sbebi bebegin yerlesmesidr sizin ilk asilamamiydi
ara ara mı ağrılar? çok mu şiddetli?
banada oluyor, ama doktorum söylemişti zaten ara ara kasık sancısı olabilir diye, dikkate alma benceAra ara bicak batmasi gibi
banada oluyor, ama doktorum söylemişti zaten ara ara kasık sancısı olabilir diye, dikkate alma bence[/QU
Haklisin aslinda senin asilama tuttumu
amin canım yaa inşallah rabbim hepimizide sevindirir..ben ayın 12 yada 13. ünde test yaptırcam daha 1 hafta var
ara ara mı ağrılar? çok mu şiddetli?
hu hu varmı bir haber
evet tatlım benim daha çok yeni, cuma günü yapıldı aşılamamSizdemi gun sayiyorsunuz
Yaa umarim yoktur bu agrilarin tek sbebi bebegin yerlesmesidr sizin ilk asilamamiydi
hu hu varmı bir haber
evet tatlım benim daha çok yeni, cuma günü yapıldı aşılamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?