Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet kısmet cnm

kızlar kasık agrılarını ciddiye alın ben bugun dra gıttım.Kullandıgım iğnelerın etkısı hala devam edıyormus benım tembel yumurtalıklar calısmaya karar vermiş aşırı uyarılmışlar yani 5 6 tane daha buyumeye devam eden yumurtam varmıs ama iş görmezmiş çok buyuyenlerde varmış 4 cm olan bıle varmıs. asılamam tutmamıs kesın olarak. Adetı beklıyorum bugun yarın olurmusum :85::85::85: kistler için yeniden kontrole gıdecegım ıkı gun sonra

hakkında hayırlısı olsun canım bozma moralini desemde boş biliyorum ama .. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş. bebişinii ..

hadi yaa ayyy bendedemi öyle oldu acaba çok ağrım oldu çünkü nerdeyse ağlıcaktım yani :26: bugün senin kaçıncı günündüki kesin belli oldu tatlım :44:

selam kızlar kandiliniz mübarek olsun . Rabbim dualrımızı kabul eylesin inşallah

Dünyanın en Tatlı 3 şeyi; 1-Yengeç 2-Yengeç 3-Yengeç
sizin burçlarınız neler acaba :26:

hadi yaa ayyy bendedemi öyle oldu acaba çok ağrım oldu çünkü nerdeyse ağlıcaktım yani :26: bugün senin kaçıncı günündüki kesin belli oldu tatlım :44:
dun 14. gunumdu canım bugun 15 adetı beklıyorum artık tedavıye ara vermem gerekıyor kıstler için dr öyle söyledi

dun 14. gunumdu canım bugun 15 adetı beklıyorum artık tedavıye ara vermem gerekıyor kıstler için dr öyle söyledi

canım kistler için moralini bozma , benimde başıma gelmişti , aşılamam tutmadı ve kaln yumurtalar kiste dönüşmüştü , doğum kontrol hapı gibi bir hap verdi bir ay kullandım diğer ay gittiğimde kistler erimişti adetle beraber gitmişlerdi. Rabbim bilir en iyiisini hakkında hayırlısı olsun inş. canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…