ben hepinizden büyüğüm :111:
cirinone jelimben 18 de kaldımm hiç büyümedim
Ohh hep orda kalbende 21 yaşındayım hala o zamanlarımı özlerim. Yine büyüğüm hehehhehe
ben 21 de çoktaann büyümüştüm 2 yıllık evliydim hiç istemem o günlerimi18 daha güzeldi
kurdele sen kaç yaşındaydın
Vay vay vay maşallah bayağı erkenciymişsin tatlım.
evet cnm erkenden kandırdılar beni
evet kısmet cnm
kızlar kasık agrılarını ciddiye alın ben bugun dra gıttım.Kullandıgım iğnelerın etkısı hala devam edıyormus benım tembel yumurtalıklar calısmaya karar vermiş aşırı uyarılmışlar yani5 6 tane daha buyumeye devam eden yumurtam varmıs ama iş görmezmiş çok buyuyenlerde varmış 4 cm olan bıle varmıs. asılamam tutmamıs kesın olarak. Adetı beklıyorum bugun yarın olurmusum :85::85::85: kistler için yeniden kontrole gıdecegım ıkı gun sonra
amin canım inşallah herkesın gönlündekini versin Allahım nerde varsahakkında hayırlısı olsun canım bozma moralini desemde boş biliyorum ama .. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş. bebişinii ..
kızlar kasık agrılarını ciddiye alın ben bugun dra gıttım.Kullandıgım iğnelerın etkısı hala devam edıyormus benım tembel yumurtalıklar calısmaya karar vermiş aşırı uyarılmışlar yani5 6 tane daha buyumeye devam eden yumurtam varmıs ama iş görmezmiş çok buyuyenlerde varmış 4 cm olan bıle varmıs. asılamam tutmamıs kesın olarak. Adetı beklıyorum bugun yarın olurmusum :85::85::85: kistler için yeniden kontrole gıdecegım ıkı gun sonra
dun 14. gunumdu canım bugun 15 adetı beklıyorum artık tedavıye ara vermem gerekıyor kıstler için dr öyle söyledihadi yaa ayyy bendedemi öyle oldu acaba çok ağrım oldu çünkü nerdeyse ağlıcaktım yani :26: bugün senin kaçıncı günündüki kesin belli oldu tatlım :44:
dun 14. gunumdu canım bugun 15 adetı beklıyorum artık tedavıye ara vermem gerekıyor kıstler için dr öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?