Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allahım beklemek çok zor şafak 5. :18:
geçen aykı yaptıgım hatayı yapmayacagım gecen ay 9 ve 10. gunler ıdrar testı yapmıstım pozıtıf cıkmıstı kan testı negatıf ve sonra kırmızılar
14,. gunu bekleyecegım bu ay ama sankı ben ben değilim günler geçmiyoorrr

Son düzenleme:
Ilk asilama canım. Eşimi buna da zor ikna etmiştim ya.

sen onun öyle dediğine bakma çocuk özlemi onuda sarınca bak hiç sesi çıkıyomu o zaman kendisi söyler sana tekrar deneyelim diye..ama inşallah gerek kalmaz inşallah tutar aşılaman canım benim

sen onun öyle dediğine bakma çocuk özlemi onuda sarınca bak hiç sesi çıkıyomu o zaman kendisi söyler sana tekrar deneyelim diye..ama inşallah gerek kalmaz inşallah tutar aşılaman canım benim
Inşallah canım benim. Senin de ınsallah tutar. Ne zaman tahlil yapacaksın

hehe ha bende yapmıcam dedim dayanamadım dün idrar testi yaptım ama tekrar yapmıcam beklicem 14. günü.. ee varmı sende belirti felan :)

Merhaba hanımlar benimde bugün aşılamamın 10. Günü zaman geçmiyor ilk aşılamam yıkama sonrası % 80 hareketlilik ml de 50 milyon spermle transfer oldu. Solda 3 yum var 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra aşılama oldu.bende hiç belirti yok sizde var mı ?

Slm arkdslar bende asilamamin 10. Gunundeyim.benim de ilk günler çok kasik agrim oldu kurdela arkadasimin anlattigi gibi. Ama bu son günlerde agrilarim kesildi. Mide bulantilarim da vardi onlarda azaldi. Birde ben crinone kullanıyorum. Onunda yan etkilerinde bu belirtiler var sizlerde kullanıyor musunuz.agrilarim azalinca acaba tutmadimi diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…