Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
12. gun kan testım negatıf
o agrılar falan neden oldu acaba bu ıkıncı asılamamdı ilki gecen aydı acaba ucuncuyu yaparlarmı arka arkaya

Tatlım yumişler oluşmuş. Çarşambaya kadar 2 kere daha iğne yapıcam o gün kontrol edecek. Buyuk ihtimalle cuma günü aşılamayı yaparız dedi cok heyecanlıyım şimdiden..

ayyy hadi yaaa geç olsun güç olmasın inşallahh heycanla bekliyorum güzel haberlerini

Tatlım yumişler oluşmuş. Çarşambaya kadar 2 kere daha iğne yapıcam o gün kontrol edecek. Buyuk ihtimalle cuma günü aşılamayı yaparız dedi cok heyecanlıyım şimdiden..

maşallah canımm .. inşallah aşılamanda tutar sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

maşallah canımm .. inşallah aşılamanda tutar sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

İlk denemede pek umudum yok açıkcası. Bu sadece deneme yanılma olsun dedik. Tabi umarım bunu ilerleyen süreçte de böyle düşünürüm. Kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü :44:

İlk denemede pek umudum yok açıkcası. Bu sadece deneme yanılma olsun dedik. Tabi umarım bunu ilerleyen süreçte de böyle düşünürüm. Kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü :44:

Rabbim bilir en iyisini cnm , hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeğin inş. sen zaten düşünme normal hayata devam et , düşündükçe insan kafayı yiyor şekil A da görüldüğü gibi bazen diyorum keşke salak gamsız biri olaydım

valla bende gazmsız insanlara hayranım o nasıl bişeydir öyle ya hiç bişey umurlarında değil ooohhhhh

Bununda ayrı bir zevki oluyordur :) sonucu hüsran olsada kendimizi alıştırmış oluyoruz. Sağlıklı olalımda nasıl ne zaman olursa olsun.
"Biz özel anneler olacağız bunu biliyorum". Bizde çok şanslıyız bebişlerimizde çok şanslı olacaklar :109:

valla bende gazmsız insanlara hayranım o nasıl bişeydir öyle ya hiç bişey umurlarında değil ooohhhhh

Bununda ayrı bir zevki oluyordur :) sonucu hüsran olsada kendimizi alıştırmış oluyoruz. Sağlıklı olalımda nasıl ne zaman olursa olsun.
"Biz özel anneler olacağız bunu biliyorum". Bizde çok şanslıyız bebişlerimizde çok şanslı olacaklar :109:

aynen dünya yansa 1 bardak su alıp koşmayan insanlar varya hastayım onlara ben nerde panik üzüntü dert var ordayım napıyım huyum bu

mutlakaa dediğin gibi özel annelerizde , ben 6. aşılamam olduğu halde kan testi negatif olduğunu öğrenince, yolda yürüyodum dalmışımm ,ayağımın dibinde fren sesiyle kendime geldim , elinde olmuyor bazı şeyler

ayyy ne güzel içim açıldı valla inşallah canım test günüm yaklaştıkça korkuyorum nedense ama böyle konuşmalar rahatlatıyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…