Kızlar az önce doktordan geldim. Hala yumurtalardan cevap yok. 150 cc pazartesiye kadar tekrar devam.. Pazartesi 20. gün olacak Allah ım bu ne işmiş böylee anlamadım gitti..
12. gun kan testım negatıf
o agrılar falan neden oldu acaba bu ıkıncı asılamamdı ilki gecen aydı acaba ucuncuyu yaparlarmı arka arkaya
canım belli oldumu artık aşılama günün :)
Tatlım yumişler oluşmuş. Çarşambaya kadar 2 kere daha iğne yapıcam o gün kontrol edecek. Buyuk ihtimalle cuma günü aşılamayı yaparız dedicok heyecanlıyım şimdiden..
ayyy hadi yaaa geç olsun güç olmasın inşallahh heycanla bekliyorum güzel haberlerini
Sağol canım aynen bende senden haber bekliyorumm. Kaç gün kaldı teste?
11.günüm bugün..cuma günü gidicem kan testine Allah ım inşallah tutmuştur
İnnnşşşaaaallllaaaaaaahhhhhhh bebeğin seninledir. Allah ım yüzüne baksın inşallah.
Amiinnnnnnn bitanem inşallah rabbim hepimizinde yüzüne baksın hepimizide sevindirsin inşallah :)
Amin tatlım. Dua kapılarımız açıktır inşallah şu an :)
Tatlım yumişler oluşmuş. Çarşambaya kadar 2 kere daha iğne yapıcam o gün kontrol edecek. Buyuk ihtimalle cuma günü aşılamayı yaparız dedicok heyecanlıyım şimdiden..
maşallah canımm .. inşallah aşılamanda tutar sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
İlk denemede pek umudum yok açıkcası. Bu sadece deneme yanılma olsun dedik. Tabi umarım bunu ilerleyen süreçte de böyle düşünürüm. Kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü :44:
Rabbim bilir en iyisini cnm , hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeğin inş. sen zaten düşünme normal hayata devam et , düşündükçe insan kafayı yiyorşekil A da görüldüğü gibi bazen diyorum keşke salak gamsız biri olaydım
Rabbim bilir en iyisini cnm , hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeğin inş. sen zaten düşünme normal hayata devam et , düşündükçe insan kafayı yiyorşekil A da görüldüğü gibi bazen diyorum keşke salak gamsız biri olaydım
valla bende gazmsız insanlara hayranım o nasıl bişeydir öyle ya hiç bişey umurlarında değil ooohhhhh
valla bende gazmsız insanlara hayranım o nasıl bişeydir öyle ya hiç bişey umurlarında değil ooohhhhh
Bununda ayrı bir zevki oluyordur :) sonucu hüsran olsada kendimizi alıştırmış oluyoruz. Sağlıklı olalımda nasıl ne zaman olursa olsun.
"Biz özel anneler olacağız bunu biliyorum". Bizde çok şanslıyız bebişlerimizde çok şanslı olacaklar :109:
Bununda ayrı bir zevki oluyordur :) sonucu hüsran olsada kendimizi alıştırmış oluyoruz. Sağlıklı olalımda nasıl ne zaman olursa olsun.
"Biz özel anneler olacağız bunu biliyorum". Bizde çok şanslıyız bebişlerimizde çok şanslı olacaklar :109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?