Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yaaaaa Allah korurusun vakti saati var demekki o kadar düşünürsen sağlığından olursun ..bu arada niye tüp bebek denemedin 3.aşılamadan sonra ?

yaaaaa Allah korurusun vakti saati var demekki o kadar düşünürsen sağlığından olursun ..bu arada niye tüp bebek denemedin 3.aşılamadan sonra ?

mutlaka vakti saati var cnm , biraz da takıntılıyım işte , 6. aşılama günlüğünü oku cnm orda hikayem yazıyor :)

Sen benim ablama benziyorsun. Her şeyi kafasına takar, ufacık birşey olsa sanki dünya başına yıkılmış gibi hisseder. Hep o kötü şeyler yaşamış başka kimsenin başına öyle şeyler gelmemiş gibi. Karamsar olma diyeceğim ama sana sökmez biliyorum :) 6 olsun 7 olsun napalım. Çekeceğimiz varsa önüne geçemiyoruz maalesef. Biz elimizden geleni yapıyoruz sonrasını Allah a havale et tatlım. O birgün görür ve duyar bu çığlıkları...

mutlaka vakti saati var cnm , biraz da takıntılıyım işte , 6. aşılama günlüğünü oku cnm orda hikayem yazıyor :)

Sen önce bi kızın için şükret Allah aşkına bir tane bebişin olmuş bu ne sıkıntı bu ne gam? Aşkolsun lütfen bu kadar karamsarlığa sürükleme kendini. Allah sana bir emanet göndermiş. Sakın yapma 3,5 yaşında bir miniğin var senin onu düşün...

tebrik ediyorum aynen beni anlatmışsın ordan bakınca bu kadar belli oluyormu deli olduğumm

çok şükür canımm benimm.. Rabbim isteyen herkesleree nasip etsinn inşallahh ,, o benim nefes alma sebebimm ,, Rabbim yarenimi bize bağışlasın inş. kızımda kardeş meraklısı çıktı işte napalım kader

canım okudum günlüğünü bebeğini kaybetmene çok üzüldüm herkesin sınavı farklı napıcaksın bak yine senin avunabileceğin bir kızın var en azından kucağın dolu bizde oda yok ben senin yerinde olsam hiç kafama takmam bu sefer olmazsa bir daha ki sefere olur..hiç sıkma canını valla ya kızında olmasaydı napıcaktın öyle düşün rabbim kızını sana bağışlasın relax ol bence :)

Ne güzel söylemişsin canım :)

ya aslında bana bu aşılama ders oldu ,, yaşadığım acılar tazelendi , ve kızımı ne zorluklarla bulduğumu birkez daha hatırladım , elbette şükrediyorum yaşadıklarım hiç kolay değildi , Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inş. hep dua ediyorumm Rabbim herkese annelik duygusunu tattırsın diye.

bence biraz dinlendir kendini yani bi kaç sene geçsin çünkü psikolojik olarak çok yıpratmışsın kendini..hem kızın daha küçük onunla oyna eğlen kafanı dağıt rahatla :)o arada hamile kalırsan kalırsın kalmazsan tekrar denersin 1-2 sene sonra :)

bu arada duana Amiinnnnnnn diyorum

bana kalsa istemiyordum eşim çok ısrar etti , bende pes ettim sonunda ve başladık tedaviye , ,, şimdi her fırsatta beni durduk yere depresyona soktun , ruhsal hormonsal dengemle oynadın diye başına çullanıyorum erkek milleti işte anlayamıyor malesef ne hissettiklerimizi ,,

hahah birdaha senin korkundan demez işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…