- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
İlacın üstüne içki içmek riskli değil miydi yabaya ağır antidepresan
Ben evde buluşup makarna yaparsın diye düşünmüştümdışarıda buluşalım dedim bende zaten bakalım
En büyük falsomuz zaten benim başıma gelmez gibi bir fikirle hareket etmek.konu sahibi adamı iyi zannediyor. kendisini seviyor ya(!) zarar veremez zannediyor. biraz haberlere baksa keşke
Sakinleştirici türünde bir ilaç sanırım tatlım.Xanax ne bu arada
Sakinleştirici türünde bir ilaç sanırım tatlım.
dışarıda buluşalım dedim bende zaten bakalım
Extacy gibi bişey sandım bi an : )
Adamın potansiyeli gözümde nasılsa artık
İşte dedim gerçekte ilk taşı atan ben olmayayım : )aynı kafayı yapıyor sayılır, ama neden 4 tane içtiğini anlamadım. doktor kontroünde kullanıyor olsa günde 1 adet verir doktor, kendi kendine de insan neden antidepresan kullanır ki
birde merak ettiğim neden kızdan kimse fake diye şüphelenmedi? bu kadar ısrarcı olması fake gibigelmiyor mu size, yoksa ben mi fesatım
2013 yılında üye oldum ve açtığım konuar var keşke fake olsam..aynı kafayı yapıyor sayılır, ama neden 4 tane içtiğini anlamadım. doktor kontroünde kullanıyor olsa günde 1 adet verir doktor, kendi kendine de insan neden antidepresan kullanır ki
birde merak ettiğim neden kızdan kimse fake diye şüphelenmedi? bu kadar ısrarcı olması fake gibigelmiyor mu size, yoksa ben mi fesatım
kullanım miktarına göre mide kanaması yapar. komaya kadar yolu var. dediğin gibi içkili 1,5 saatlik yolu 45 dk da gelen şahıs bu. insan hayatına önem vermiyor. kendi hayatına önem vermeyen sevgilisinkine neden önem versin kiİlacın üstüne içki içmek riskli değil miydi ya
Gerçi içkili bi şekilde araba kullanan bi adam bu
Kendi de farkında normal olmadığınınaynı kafayı yapıyor sayılır, ama neden 4 tane içtiğini anlamadım.
gidicem yüzüne konuşcam
Ya en hafifi bile insanı leyla ediyor. Bu adam bu ilacı alıp bir de içki içmiş canım. :)Extacy gibi bişey sandım bi an : )
Adamın potansiyeli gözümde nasılsa artık
defalarca telefonda ayrılmayı denedim olmadı belki yüz yüse ikna ederimGit tabi, ikna etme ihtimalini es geçmek istemediğin
için bu şansı vermelisin.
Bizim seni düşündüğümüz kadar sen kendini düşünme.
aynen başına gelmicek sanıyo. dua okuyup yola çıkacak sanırım. Allah'ın izniyle bişey olmaz diyodu. adam normal değil. kendisine neler yapabileceğini anlamıyo sanırım. umarım başına ağır bişey gelmez. başına gelince anlıcak da işte..En büyük falsomuz zaten benim başıma gelmez gibi bir fikirle hareket etmek.
Valla öyle bir gelir ki şaşarsın.
Sonra keşkenin acısı öyle başkadır ki yaşayınca anlarsın. Umarım anlamak zorunda kalmazsın.
Onlarca kişi gitme dedi, sen daha gideceğim diyorsun.
Ne diyeyim bir müsibet bin nasihattan hayırlı demişler.
kendi kullanmıyor bi yerden temin etmiştiYa en hafifi bile insanı leyla ediyor. Bu adam bu ilacı alıp bir de içki içmiş canım. :)
Benim son erkek arkadaşım da kullanıyordu bundan.
Almadığı zamanlar oldukça garipleşirdi. Ağlamaya falan başladığını görmüştüm, net. Yani bu ilacı kullanan birisinin ciddi bir hastalığının olması gerekiyor zaten.
İşte dedim gerçekte ilk taşı atan ben olmayayım : )
Sen mi fazla sakinsin bizde mi problem var demem bundandı
Tencereyi kafana geçiririm dense 5 yaşındaki çocuk bile anlar kaçar
Konu sahibi de adam kadar enteresan
O yüzden ben mutluluklar diledim en son, çok seviyolarmış aralarında bir tencerenin lafı olmaz artık..
2013 yılında üye oldum ve açtığım konuar var keşke fake olsam..
En büyük falsomuz zaten benim başıma gelmez gibi bir fikirle hareket etmek.
Valla öyle bir gelir ki şaşarsın.
Sonra keşkenin acısı öyle başkadır ki yaşayınca anlarsın. Umarım anlamak zorunda kalmazsın.
Onlarca kişi gitme dedi, sen daha gideceğim diyorsun.
Ne diyeyim bir müsibet bin nasihattan hayırlı demişler.
aynı kafayı yapıyor sayılır, ama neden 4 tane içtiğini anlamadım. doktor kontroünde kullanıyor olsa günde 1 adet verir doktor, kendi kendine de insan neden antidepresan kullanır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?