- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
yalvaranlar da oldu
Ayrılmak istiyorum, seninle anlaşamıyorum diyeceksin.evet yaa ama neler konuşcam bilemiyorum.. ayrı dünyaların insanıyız falan kesmez yani
Oradan çıkarabiliriz işte nasıl bir egoist olduğunu adamın.Genelde kadına 'seni prenses yapacağım' denir.. Yanlış biliyo o..
aynen küçük değil ki ablacım bak diyip akıl verelim adımız hıdır elimizden gelen buduradam normal değil. 3 xanax üzerine içki içip trafiğe çıkan insan. sırf tartıştılar diye. adam saplantılı. hani ya benimsin ya kara toprağın diyenlerden. valla o kadar insan yazı yazdı ayrılık konuşması yüz yüze yapmamasına dair. kızımız hale gidicem diyor. bana da kendi bilir demek düşer
anlayabilene aşkolsunKonu sahibesini anlayamıyorum ,neden vazgeçmiyor aşk acısı bile 2 ay sürüyor...
dövse yine iyi ya. aklıma binbir türlü şey geliyorAyrılmak istiyorum, seninle anlaşamıyorum diyeceksin.
Bunu da mesajla söyle, sonra da hattını kapat. Yanına gitme, üç gün sonra burada ayrılmak istedim, beni dövdü diye konu açarsın.
Ya hu olma kızım sen de olma!ayrılcam kızlar tamma ondan olmaz ama beni ikna etmesinden çekiniyorum..
Aynen benim de aklıma kötü şeyler geliyor ama ne faydadövse yine iyi ya. aklıma binbir türlü şey geliyor
İzninizle şunu düzelteyim. Elhamdülillah. Yanınızda güvendiğiniz birisiyle gidin madem çok isteklisinizi gitmeye bari.o kadar gücüm var kızlar merak etmeyin yaww aciz değilim elhamdürüllah allahın izniyle bişiy olmaz kormayın gidicem ve delikanlı gibi istemiyorum diycem
konu sahibi adamı iyi zannediyor. kendisini seviyor ya(!) zarar veremez zannediyor. biraz haberlere baksa keşkeAynen benim de aklıma kötü şeyler geliyor ama ne fayda
gidicem yüzüne konuşcam
dışarıda buluşalım dedim bende zaten bakalımDışarıda buluşun konuşun.
Tek başına gitme konuşmaya, güvendiğin bir yakının gizlice karşı masadan bir yerden izlesin sizi.
Ya beni ikna ederse diyorsun.
Bunu sevgi olarak mı görüyorsun?
Bu adamın sana karşı davranışına "Sevgi" dersen, kendin de dahil olmak üzere tüm sevenlere hakaret etmiş olursun.
Buram buram sadizm kokuyor hareketleri.
Ne kadar korkunç bir şey 5 yıl boyunca stalklamak...
Bunun reel karşılığı nedir biliyor musun? 5 yıllık bir röntgenleme.
Makarnayı kafana geçiririm de şaka öyle mi? Şaka olsun hadi... Dikkat ettin mi şakaları(!) şiddet içerikli.
Alkolik... Kısa zamanda 5 kere küfelik olmak ne demektir?
Bir de tüm o kısıtlayıcı, hayatından çalan diğer baskıları...
Bak buraya bir eşitlik yazacağım:
Alkol x şiddet eğilimi + baskı x obsesyon=?
Soru işareti olan kısımda "Mutlu bir evlilik" cevabı görüyorsan, devam et.
o kadar gücüm var kızlar merak etmeyin yaww aciz değilim elhamdürüllah allahın izniyle bişiy olmaz kormayın gidicem ve delikanlı gibi istemiyorum diycem
baya ağır antidepresanXanax ne bu arada
ağır bi antidepresanXanax ne bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?