AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

evet tedavimi olsa beklesem kabul etmez ki. bi keresinde 4 xanax ve 35lik rakı içip 1,5 saatlik yolu 45 dakkada geldi. tartıştık diye
Ney!
Sen de bunu değer göstergesi olarak mı algıladın yani?
Adam sinir ilaçları alırken alkol alıyor farkında mısın?
Kızlar durum düşündüğümüzden daha korkutucu haberiniz ola.

dost acı söylergerçekleri gözüne sokunca belki uyanır diye düşündüm napim tabi ki bende istemem böyle konuşmak
haklısın canım sen. yok yüzüne söyleyecekmiş zaten. valla ben de çok yazı yazdım da. hatta kendimi aştım baya ağır da yazdım düşüncesi değişsin diye.ya sevmiyorum kızlarımızın böyle adamlara boyun eğmesini.

yok nerde psikopat acı çektirmeyi seven adam orda bi türk kızı hayır mazoşist miyiz neyiz anlamadım ki

Pardonda ona mı kaldın ?

adama idam ipini veriyorsun resmen farkindamisin. Aileni arkada al da ayril Kesinlikle cok tehlikeli bir tip. Kesinlikle bak. Senden sonra kimin canini yakacak ben ona üzülüyorum simdiden. Ayrintilara girmiyorum, aciklama ihticayi yapmadan ayril . Zararin neresinden dönsen kar.

yok nerde psikopat acı çektirmeyi seven adam orda bi türk kızı hayır mazoşist miyiz neyiz anlamadım ki
dimi. ondan sonra dövüyo ama seviyo, aldattı ama seviyo kısmına geçiyo sıra. karşıdaki adam insan değil yüzüne söylese nolcak sanki. insanlık bekliyo hala. anlamadığı şey şu ki insanlık bitti diyene tamam diyendir. o cümleyi yüzüme söyle diyen değil

Günlüğümüzde de sezmiştim bu herifin senin gözünü boyamaya çalıştığını.
İlk günden hediyeler evlilik muhabbetleri filan.
Söylemiştim de bu ne acele diye.
Herif ağır vaka söyleyeyim.
İlla gideceksin sen kafaya koymuşsun.Burada onlarca EN MANTIKLI DEDİĞİM üye de aynı şeyi yazdı ama sen ısrarla gideceğim ve nasıl ayrılacağım diyorsun.
Kusura bakma da git ağzını burnunu dağıtsın ya da kaçırsın seni.
Herif normal değil diyoruz!!!
Sakinleştiriciyle alkol alan birisi.
1,5 saatlik yolu 45 dakikada alması da övünülecek bir şey değil.TRAFİK TERÖRİZMİ.
Kendi ölse neyse.Karşı taraftaki sürücülerin de hayatını tehlikeye atıyor.

adam normal değil oraya konuşmaya gitmek ölüme gitmek gibi bişey okuduklarımdan sonra çok mu karamsarım diye şüphe ederdim kendimden ama yazılanlardan sonra en ufak şüphem dahi yok adam psikopartın teki

evet yaa ama neler konuşcam bilemiyorum.. ayrı dünyaların insanıyız falan kesmez yani

gidicem yüzüne konuşcam

Hala gidicem diyo, Adam ya sana kötü bir şey yaparsa en iyi ihtimal dövebilir ... Bu en iyi ihtimaldi en kötü ihtimali yazmak dahi istemiyorum. Anan baban seni bir ruh hastasını çek diye mi dünyaya getirdi. Bu kadar mı iraden yok bu kadar mı değersizsin canının kıymeti yok. G-İ-T-M-E !!! UZAK DUR VAZGEÇ NEREDEYSE BİZ YALVARICAZ... HAYATINI BU PİS HERİFE HARCAMA.

yalvaranlar da oldu

adam normal değil oraya konuşmaya gitmek ölüme gitmek gibi bişey okuduklarımdan sonra çok mu karamsarım diye şüphe ederdim kendimden ama yazılanlardan sonra en ufak şüphem dahi yok adam psikopartın teki
adam normal değil. 3 xanax üzerine içki içip trafiğe çıkan insan. sırf tartıştılar diye. adam saplantılı. hani ya benimsin ya kara toprağın diyenlerden. valla o kadar insan yazı yazdı ayrılık konuşması yüz yüze yapmamasına dair. kızımız hale gidicem diyor. bana da kendi bilir demek düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…