AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

defalarca telefonda ayrılmayı denedim olmadı belki yüz yüse ikna ederim

bana bir anlat o zaman nasıl olmadı.
Ayrılmak istiyorsun, o hayır diyor.

Çözüm basit, rahatsız edersen suç duyurusun da bulunurum diyeceksin.
Arkasından no tuşu.
Bu kadar.

Yüz yüze neyini ikna edeceksin, en kötü ihtimal o seni edecek gibi görünüyor.

Bu olayı okurken geçmişe gittim o zamanlar güzellik uzmanı arkadaşım erken yaşta evlenmiş ama bir süre sonra şiddet görme hakaret başlamış kız ayrılmak istediğinde yine şiddet en son kızı bayi çıkışı kapıda beklerken gördüm adamı kıza sokak ortasında tokat attı bu tipler düzelmez kendilerinden gideceğini anladığında her türlü pisliği yaparlar!!! Uzak durun evli bile değilsiniz tehdit ederse de verin savcılığa

Kendi de farkında normal olmadığının
Normale 1 se bana 4 dedi herhalde ( : ne bileyim ya baştan aşağı herşeyi tuhaf
Alkollü araba kullanması da cabası

kendine bi zarar verecekse ne hali varsa görsün de başkalarının canını yakma tehlikesi gerçekten tüylerimi diken diken ediyor
defalarca telefonda ayrılmayı denedim olmadı belki yüz yüse ikna ederim
neden ikna etmek zorunda olduğunu düşünüyorsun? mahkeme derdiniz yok, ailelere durum bildirme derdiniz yok. seni hayatımda istemiyorum dedikten sonra onu ikna etmenize ne gerek var?
kendi kullanmıyor bi yerden temin etmişti

gerçekten üstünüze gelmek istemiyorum ama neden xanax kullanma ihtiyacı hissediyor, hem de başkasından? acaba sizi etkileyebilmek(!) için yalan söylemiş olabilir mi?

Şaka gibi bir konu daha. Böyle bir ruh hastasıyla evlenmek mi?
Seni sevdiğine eminsen evlen o zaman. İlk günden makarna yap da gör gününü.

Evliliği köle satın almak sanıyor psikopat. Yeri gelir 4 çeşit yemek yaparsın yeri gelir canın mutfağa girmek istemez.
Kaç kurtul bu barzodan acilen!

korkusuzluk değil ya. ayrılmak istemiyor, adamın bunun niyetinin ciddi olduğunu anlayınca tamam değişirim düzelirim diyeceğini düşünüyor. halbuki demeyecek ve konu sahibi bunu cumartesi günü kendi gözleriyle görecek.

Bu giyimle ilgili olsun sosyal hesaplar olsun yada telefon numarani degistirmek olsun bunları sevdigini kiskanan tum erkekler yapiyor istiyor diğer konular makarna ile ilgili seyler yada temizlik ile ilgili seyler sakayla gulerek soylenen seylerdir garanti cunku insan sevdigine kiyamaz acele etme acele karar verme derim ayni baskiyi sen onun uzerinde kurmayi denesen telefon numarasini degistirt kullandigi sosyal hesap sifrelerini iste biraz baski yap oda yumusayacaktir eminim buradakinlerin gazina gelip acele karar vermeyin derim zaten hemen birakma mantiginda olanlar o mutlulugu birturlu bulamiyorlar emin ol iyi tanidigina eminsen yani bu adamin hic ıyi yani yokmu

Bela geliyorum dedi, biz de uyardık. Bizden günah gitti valla.

kendi kullanmıyor bi yerden temin etmişti
Oha! Bu daha beter. Reçetesiz sinir hapı alan bir adam var karşımızda.
Kız sen deli misin? Sinir haplarını ne zannediyor bu adam? Kafa yapmalık öyle götürülecek şeyler mi bunlar? Sırf şunun için bile terk ederdim ben.
Boşuna konuşma anlamıyor.
Neden biliyor musun? böyle bir şey yaşamamış da ondan.
Eğer yaşasaydı ne demek istediğimizi anlardı.
Valla ben de anladım artık.

Git gör gününü konu sahibi
İnsanlar onca şey yazmış hala gidecem de ikna edecem de bık bık bık
İkna edilebilecek bi tip olsa çoktan ederdin
Gitmeden de terk eder insan isterse
Sen bu adamın baskısından memnunsun
Sadece makarna yapmam, dayarım mantıları geçinip gideriz mi sanıyosun ?
Senin de kafan güzelmiş, tepe tepe kullan / kullanın

Baya da korkusuzluk.
Sakinleştiriciyle alkol alan adam ürkütücüdür gözümde.
Ve öyle birinin yanında durmak da baya yürek ister.

hemen bırakma mantığındayım çünkü seven insanın kıskanmak ve böyle kısıtlamalar yapmak zorunluluğu yok. ayrıca düşündüğünüz gibi mutluluğu bulamıyor gibi bir durum da yok. 1 seneyi aşkın süren bir ilişkim ve bu sene içerisinde evlenme planımız var. üstelik giydiklerime karışmaz, karışmaya yeltendiği zaman da inadımdan daha beterini yapacağım için yorum yapmaz. üstelik hala birbirimizde sosyal medya hesaplarımızın şifreleri yok, hatta birbirimizin telefonlarını bile karıştırmayız..

1.şahsen mutluyum gayet eşimle
2.hayır kıskanan insan bunu yapmaz
3.bu kızın başına bişey gelirse yazık değil mi

yazdıkların çok doğru. bu ilacı doktorlar reçeteyle satar. bu adam dışardan bu kadar ilacı nasıl buluyo ki bünyesi alışık dört tane içebiliyor.belki içtiği başka bişey kim bilir

Seni her gün çiçeklere hediyelere boğan adam bir gelin başının lafını mı ediyor yani.
Köprüyü geçene kadar dayıyım sen sonra göreceksin ayılığımı diyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…