- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
defalarca telefonda ayrılmayı denedim olmadı belki yüz yüse ikna ederim
konunun en başına döndük. sen onu ikna etmek zorunda değilsindefalarca telefonda ayrılmayı denedim olmadı belki yüz yüse ikna ederim
Kendi de farkında normal olmadığının
Normale 1 se bana 4 dedi herhalde ( : ne bileyim ya baştan aşağı herşeyi tuhaf
Alkollü araba kullanması da cabası
neden ikna etmek zorunda olduğunu düşünüyorsun? mahkeme derdiniz yok, ailelere durum bildirme derdiniz yok. seni hayatımda istemiyorum dedikten sonra onu ikna etmenize ne gerek var?defalarca telefonda ayrılmayı denedim olmadı belki yüz yüse ikna ederim
kendi kullanmıyor bi yerden temin etmişti
Fake olmadığını düşünüyorum.
Bizim kk'da bir günlüğümüz var.Aylardır orada da bahsediyor erkek arkadaşından.
Konuyu uyduruyor desem orada yazdıklarıyla buradakiler aynı.
Ama bu kadar korkusuz olması şaka gibi.
Bu giyimle ilgili olsun sosyal hesaplar olsun yada telefon numarani degistirmek olsun bunları sevdigini kiskanan tum erkekler yapiyor istiyor diğer konular makarna ile ilgili seyler yada temizlik ile ilgili seyler sakayla gulerek soylenen seylerdir garanti cunku insan sevdigine kiyamaz acele etme acele karar verme derim ayni baskiyi sen onun uzerinde kurmayi denesen telefon numarasini degistirt kullandigi sosyal hesap sifrelerini iste biraz baski yap oda yumusayacaktir eminim buradakinlerin gazina gelip acele karar vermeyin derim zaten hemen birakma mantiginda olanlar o mutlulugu birturlu bulamiyorlar emin ol iyi tanidigina eminsen yani bu adamin hic ıyi yani yokmuilişkiye başlayalı iki buçuk ay oldu bugün tam.
beni 5 yıllık bi stalklamadan sonra elde edebilmişti. aynı mesleklerde, aynı yaşta (29), aramızda 1,5 saat farkla farklı şehirlerde yaşıyoduk. benim niyetimde evlenmek yoktu aslına bakarsan onun niyetinde de yoktu ama o nedense en başından beri benimle evlenme palnı kurmaya çok hevesliydi.
annesiyle beni telefonda görüştürdü. bana eşya linkleri atmaya başladı ilşkinin 14 gününde sevgililer gününde güzel hediyeler çiçeklere boğdu beni..
alkol alıyodu ve içmemisini söylüyordum 2,5 ay içinde içinde 5 kere zil zurna sarhoş oldu.
aşırı baskıcıydı.. facebookumu kapattırdı.. numaramı değiştirmek için beni zorladı.. akşamları dışarı çıkamazsın tayt giyemezsin demeye başladı.
evlenmek istiyor ama düğün yapmak istemiyordu. illa düğün yapacaksan oğlan evinde olur seni gelinlikle görmek isteyenler oğlan evine gelir diyodu (oğlan evi 8 saat uzaklıkta) yapacaksan kız eivinde kına gecesi yaparsın diyodu. Gelinbaşını evde arkadaşlarınla yaparsın çok zor bişey olmasa gerek. düğün fotoğrafı saçmalığına beni kesinlikle bulaştırmayı düşünme aptalca diyodu..
alacağımız eşyalarda bana söz hakkı tanımıyordu. ben yerden yüksek yatak ve gardolap istiyorum dedğimde alırım ama hergün altını sildirtirim sana. evlendiğimizde makarna yaparsan tencereyi kafana geçiririm diyodu. (ikimizde aynı meslektaşız)
bunca şeye rağmen çok iyi anlaşıyoruz aramızdaki uyum mükemmel biz harika bir çiftiz diyodu..
beni çok sevdiğini biliyorum.. bende onu çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.. ayrılmama izin vermiyor.. hergün kavga gürültü ben hayatımda hiç kimseyle tartışmış insan değilim.. çok üzülüyorum bu duruma..
hareketleri normal değil. ne yapmalıyım sabredip düzelmesini mi bekliyim? ayrılayım mı gerçi ayrılmayı çok denedim bırakmıyo..
Bela geliyorum dedi, biz de uyardık. Bizden günah gitti valla.aynen başına gelmicek sanıyo. dua okuyup yola çıkacak sanırım. Allah'ın izniyle bişey olmaz diyodu. adam normal değil. kendisine neler yapabileceğini anlamıyo sanırım. umarım başına ağır bişey gelmez. başına gelince anlıcak da işte..
Oha! Bu daha beter. Reçetesiz sinir hapı alan bir adam var karşımızda.kendi kullanmıyor bi yerden temin etmişti
Valla ben de anladım artık.Boşuna konuşma anlamıyor.
Neden biliyor musun? böyle bir şey yaşamamış da ondan.
Eğer yaşasaydı ne demek istediğimizi anlardı.
korkusuzluk değil ya. ayrılmak istemiyor, adamın bunun niyetinin ciddi olduğunu anlayınca tamam değişirim düzelirim diyeceğini düşünüyor. halbuki demeyecek ve konu sahibi bunu cumartesi günü kendi gözleriyle görecek.
Bu giyimle ilgili olsun sosyal hesaplar olsun yada telefon numarani degistirmek olsun bunları sevdigini kiskanan tum erkekler yapiyor istiyor diğer konular makarna ile ilgili seyler yada temizlik ile ilgili seyler sakayla gulerek soylenen seylerdir garanti cunku insan sevdigine kiyamaz acele etme acele karar verme derim ayni baskiyi sen onun uzerinde kurmayi denesen telefon numarasini degistirt kullandigi sosyal hesap sifrelerini iste biraz baski yap oda yumusayacaktir eminim buradakinlerin gazina gelip acele karar vermeyin derim zaten hemen birakma mantiginda olanlar o mutlulugu birturlu bulamiyorlar emin ol iyi tanidigina eminsen yani bu adamin hic ıyi yani yokmu
1.şahsen mutluyum gayet eşimleBu giyimle ilgili olsun sosyal hesaplar olsun yada telefon numarani degistirmek olsun bunları sevdigini kiskanan tum erkekler yapiyor istiyor diğer konular makarna ile ilgili seyler yada temizlik ile ilgili seyler sakayla gulerek soylenen seylerdir garanti cunku insan sevdigine kiyamaz acele etme acele karar verme derim ayni baskiyi sen onun uzerinde kurmayi denesen telefon numarasini degistirt kullandigi sosyal hesap sifrelerini iste biraz baski yap oda yumusayacaktir eminim buradakinlerin gazina gelip acele karar vermeyin derim zaten hemen birakma mantiginda olanlar o mutlulugu birturlu bulamiyorlar emin ol iyi tanidigina eminsen yani bu adamin hic ıyi yani yokmu
Defalarca konuştum çok sıkma beni diye sıkıyosam sevgimden sana bi zarar gelmesin diye diyoı
yazdıkların çok doğru. bu ilacı doktorlar reçeteyle satar. bu adam dışardan bu kadar ilacı nasıl buluyo ki bünyesi alışık dört tane içebiliyor.belki içtiği başka bişey kim bilirkendine bi zarar verecekse ne hali varsa görsün de başkalarının canını yakma tehlikesi gerçekten tüylerimi diken diken ediyor
neden ikna etmek zorunda olduğunu düşünüyorsun? mahkeme derdiniz yok, ailelere durum bildirme derdiniz yok. seni hayatımda istemiyorum dedikten sonra onu ikna etmenize ne gerek var?
gerçekten üstünüze gelmek istemiyorum ama neden xanax kullanma ihtiyacı hissediyor, hem de başkasından? acaba sizi etkileyebilmek(!) için yalan söylemiş olabilir mi?
bilmiyom işte.ayrılırken ne demeyi planlıyorsun peki?
defalarca çok sıkma demişsin ya, yüzüne ayrılma konuşmasında neler diyeceksin?
işimiz dolayısıyla elimizin altında o haplaryazdıkların çok doğru. bu ilacı doktorlar reçeteyle satar. bu adam dışardan bu kadar ilacı nasıl buluyo ki bünyesi alışık dört tane içebiliyor.belki içtiği başka bişey kim bilir
Bu giyimle ilgili olsun sosyal hesaplar olsun yada telefon numarani degistirmek olsun bunları sevdigini kiskanan tum erkekler yapiyor istiyor diğer konular makarna ile ilgili seyler yada temizlik ile ilgili seyler sakayla gulerek soylenen seylerdir garanti cunku insan sevdigine kiyamaz acele etme acele karar verme derim ayni baskiyi sen onun uzerinde kurmayi denesen telefon numarasini degistirt kullandigi sosyal hesap sifrelerini iste biraz baski yap oda yumusayacaktir eminim buradakinlerin gazina gelip acele karar vermeyin derim zaten hemen birakma mantiginda olanlar o mutlulugu birturlu bulamiyorlar emin ol iyi tanidigina eminsen yani bu adamin hic ıyi yani yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?