AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

teyzem senelerce eşinden şiddet görmüş hiç kimseye de söylememiş. seneler sonra eniştem ananemlerin karşısında teyzeme el kaldırdığında teyzem demiş ki " siz hiç dayak yemediniz mi eşinizden, ne var bunda?"
demem odur ki eniştem senelerce herkes eşinden dayak yiyor ama dillendiremiyor, seninkinde bir anormallik yok demiş durmuş, saf teyzem de inanmış buna. sonra bigün dedem eniştemi sandalya bacağıyla dövdü de bu mevzu kapandı bir daha şiddet olmadı.
konu sahibi de inanmış adamın dediklerine, herkes böyle yapıyor sanıyor ama vallahi seven adam yapmıyor. bu adamdan nasıl kurtulur bilmiyorum ama kurtulup da hayatına gerçekten değer veren biri girince o zaman anlayacak bunun sevgi olmadığını

hiç öyle bakma o 3. sayfalarda psikopat tipler böyle böyle başlıyor senin gibi kızlar da boyun eğdikçe daha da azıtıyorlar her istediğimi yaparım diye. yani o yazılanların başına gelme ihtimali çok yüksek.

Cok hayal perest konusuyorsunuz sizin dediginiz erkek tipi dizi filmlerde var

Ben arkadaşın ironi yaptığını düşünmeye başladım son mesajıyla. Çok fena makara sarıyor galiba.
İroni değilse çok üzüleceğim inan. Ne diyeceğimi bilemedim ben de ancak gülebilirim böylelerine.
Öğrenilmiş çaresizliğin dibinde yaşıyor kadın ya! Ve çevresi için çok tehlikeli bir insan. Bak buraya bile ekti şüphe tohumlarını şimdiden. 99 kişi hayır dedi, şimdi bunun 1 eveti nelere sebep olur nelere...

Cok hayal perest konusuyorsunuz sizin dediginiz erkek tipi dizi filmlerde var
Sizin için cidden üzüldüm.
Çünkü siz acayip kötü bir şeyi normalleştirmiş, aksi zaten sadece dizilerde var diyorsunuz, ama yok. Normal olan bizim yaşadığımız. Sizin söylediğiniz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…