- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
Emin ol çok seviyor sevdiginden yapiyor bunlari birakma sakin onu hersey dahada güzel olack evlendiginde emin ol
Siz gerçek misiniz? Defalarca ayrılmak istedim, bırakmadı, diyor. Adam daha tanımıyorken 5 yıl sosyal medyadan giydiğine ettiğine kadar takip etmiş.
Onu yapamazsın bunu yapamazsın diye baskı kurup kadının kişiliğini öldürmüş. Kadın kendisi diyor her dediğine evet diyorum diye.
Var mıdır, yarın öbür gün bu kadının evlilik içi tecavüze maruz kalmayacağının garantisi?
Adamın bariz bir şiddet eğilimi var.
İnanın o 3. sayfa haberlerine konu olan kadınlar aynı sizin gibi "herkes yapıyor" kafasında olanlar. Herkes yapmıyor, siz kendinizi kandırıyorsunuz.
%90 falan da böyle değil ayrıca, o da sizin inancınız.
Benim ne yakın ne uzak çevremde böyle tipler çoğunlukta falan değil, olan da feci dışlanır zaten.
Kendi hayatıma da asla böyle bir adam almadım, almam da. Şu adama karı olmaktansa sittin sene bekar kalmayı tercih ederim.
Hadi biz sizin tabirinizle gaz veriyoruz, biz haksızsak en fazla henüz 2,5 aydır tanıdığı bir adamdan ayrılmış olacak
Peki biz haklıysak?
Hamileyken "bu piç kimden ulan" diye karnına tekme atan bir adamla evlenmiş olacak.
Hiç belertme gözlerini, olacak olan o. Yapmaz sanıyorsun ya, yapacak.
Ben arkadaşın ironi yaptığını düşünmeye başladım son mesajıyla. Çok fena makara sarıyor galiba.
Cok hayal perest konusuyorsunuz sizin dediginiz erkek tipi dizi filmlerde varSiz gerçek misiniz? Defalarca ayrılmak istedim, bırakmadı, diyor. Adam daha tanımıyorken 5 yıl sosyal medyadan giydiğine ettiğine kadar takip etmiş.
Onu yapamazsın bunu yapamazsın diye baskı kurup kadının kişiliğini öldürmüş. Kadın kendisi diyor her dediğine evet diyorum diye.
Var mıdır, yarın öbür gün bu kadının evlilik içi tecavüze maruz kalmayacağının garantisi?
Adamın bariz bir şiddet eğilimi var.
İnanın o 3. sayfa haberlerine konu olan kadınlar aynı sizin gibi "herkes yapıyor" kafasında olanlar. Herkes yapmıyor, siz kendinizi kandırıyorsunuz.
%90 falan da böyle değil ayrıca, o da sizin inancınız.
Benim ne yakın ne uzak çevremde böyle tipler çoğunlukta falan değil, olan da feci dışlanır zaten.
Kendi hayatıma da asla böyle bir adam almadım, almam da. Şu adama karı olmaktansa sittin sene bekar kalmayı tercih ederim.
Hadi biz sizin tabirinizle gaz veriyoruz, biz haksızsak en fazla henüz 2,5 aydır tanıdığı bir adamdan ayrılmış olacak
Peki biz haklıysak?
Hamileyken "bu piç kimden ulan" diye karnına tekme atan bir adamla evlenmiş olacak.
Cok hayal perest konusuyorsunuz sizin dediginiz erkek tipi dizi filmlerde var
İroni değilse çok üzüleceğim inan. Ne diyeceğimi bilemedim ben de ancak gülebilirim böylelerine.Ben arkadaşın ironi yaptığını düşünmeye başladım son mesajıyla. Çok fena makara sarıyor galiba.
Gelsen de bişey değişmeyecek gibikızlar şimdi mesai bitti eve gidiyorum konuyu terk ettiğimi düşünmeyin geleceğim bi iki saate
Sizin için cidden üzüldüm.Cok hayal perest konusuyorsunuz sizin dediginiz erkek tipi dizi filmlerde var
Gelsen de bişey değişmeyecek gibi
Uğurlar ola
Bana geldiler bileAyy bak bana geliyor yine hey heyler....
Gelin ben size dizi dizi dosya çıkartayım büroda, hamile eşini mahkeme koridorunda dövmeye çalışan adam gördüm ben.Cok hayal perest konusuyorsunuz sizin dediginiz erkek tipi dizi filmlerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?