AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

Gelin ben size dizi dizi dosya çıkartayım büroda, hamile eşini mahkeme koridorunda dövmeye çalışan adam gördüm ben.
Kk da bile neler okuduk
Muştalı koca
Defalarca şiddet uygulayan koca
Ailesine gitmeyi yasaklayan koca
Dışarı çıkarsa döven koca
Torununu emzirmeye kalkan kayınvalide filan

Kk da bile neler okuduk
Muştalı koca
Defalarca şiddet uygulayan koca
Ailesine gitmeyi yasaklayan koca
Dışarı çıkarsa döven koca
Torununu emzirmeye kalkan kayınvalide filan

Sevgiden onlar sevgiden, çok sevip kıskanmaktan oluyor bunlar..Bak ben eve gideyim napıyorum benim kocayı, kısıtlamıyor, etek giydiriyor,kıskanmıyor demek ki sevmiyor...Şöyle bir tencereyi kafama geçirsinde sevildiğimi hissedeyim

okudum okudum okudum
benu cok sevdigini biliyorum bende onu seviyorum kismina kadar..

kendi hayatina kastin varsa git evlen ne diyim.. sunlari kendi ellerinle yazip birde sabretsem duzelirmi ne yapayim diyebiliyorsunya cidden Kafayi yemis olmalisin bence bask akli selim bir insan hala ne yapacagini dusunmez cunku boyle bir durumda

Cok hayal perest konusuyorsunuz sizin dediginiz erkek tipi dizi filmlerde var

Hangi tip erkek dizi filmlerde var? Her gün eve elinde çiçekle gelip sürekli seni seviyorum diyen bayık romantikler evet dizilerde. Gerçek hayatta insanlar sevgilileriyle eşleriyle sohbet ederler. Sabah uyanır işe gidilir akşam koştur koştur gelinir çıkış saatinde telefonlaşılır ne yemek yapalım diye. Eve önce gidersen eşin gelene kadar yemeği yetştirmeye çalışırsın. Yemek biter çay içilir bu arada bi film açarsın. Bulaşık yıkama kavgası yapılır. Her gün ben yıkıyorum bugün de sen yıka diye bağırırsın mesela. Bu haftasonu annenlere gitmeyelm gezmeye gidelm diye kavga edersin. Yerleri süpür diye kavga çıkar banyoyu temiz bırak vs. Sizin yaşadıklarınız ise ancak dram filmlerinde olur.

Konu sahibesi ''korkularının esiri'' bir daha bir erkek hayatına girmez, kimse sevmez evde kalır. ''Erkekler olmazsa kadın bir hiç mantığıyla'' hareket ettiği için ve bunu güzelce süsleyip püsleyip ortaya dökersek, adına koskocaman ''AŞIK OLDUM AMA NAPABİLRİM '' demeliyiz. Konu sahibesine şunu demek istiyorum yaratığın ütopyadan gerçek dünya'ya gel lütfen. Azcık değerin olsaydı kendi gözünde, azcık saygı duyuyor olsaydın kendi bedenine ruhuna, bu adama asla katlanmaz bırak yanına gitmeyi direk seni istemiyorum derdin bıçak gibi kesip atardın. Benzer benzeri çeker ,ben buna inanıyorum. Kusura bakma konu sahibesi düzelmez düzelmez , sen düzelmedikçe adam düzelmez... Sen düzgün düşündüğün gün bu herife basarsın tekmeyi... Sen bilirsin diyicek laf bulamıyorum...

Arkana bakmadan uzaklaş 2.5 aylık sevgiliyken bunları diyen biri evlendikten sonra neler yapar düşünemiyorum. İşin gücün var niye bi adamın kölesi olacaksın

Bunca taviz, bunca katlanma neden ?
Meslek sahibi bir yetişkin, aklı başında bir insan bu yaşadığını ilişki olarak kabul edemez
2,5 aylık ilişkide nasıl bu aşamaya gelindi ?
Ayrılmama izin vermiyordan kastınız nedir ; sizi tehdit mi ediyor, şiddet mi var ?
Bir sürü soru oluşturdunuz kafamda
Ancak hayret etmekten kendimi alamıyorum, biz kadınlara meslek sahibi olun, ayaklarınızın üzerine basın, kendinizi ezdirmeyin diyoruz ama meslek falan da yetmiyormuş onu anladım

bu adam seni sevmiyor ki, bu düpedüz ruh hastası manyak falan olmalı
ya da benim bildiğim sevgi kriterleri bunlar değil.
bence ayakların totona vuracak kadar hızlı koş ve uzaklar bu adamdan.

Def et gitsin ya bana boo geldi valla yazık sanada katlanma aşk karın doyurmuyor güzelim evlenince neler yapar bu kimse kimse için ölmüyor merak etme herkes bir şekilde devam ediyor hayatına senin hala onun hayatında bulunman hata

Canım hayatının hatasını yaparsın bu adamla evlenirsen.bence yol yakınken ayrıl.şimdi böyle davranıyosa evlenince tahmin bile edemiyorum.senin kıymetini bilecek birini bul.yeri gelir makarnada yaparsın bi tas çorbada.bu zihnşyete bi adamdan kaç kurtul bence

kızlar geldim ve düşündüğünüz kadar ezik değilim bu zamana kadar katlandım daha yenidir dedim ama artık katlanamıyorum tabikidee eyvallah etmicem dediklerine sadece sizden destek almak için konu açtım bazılarınız beni resmen öldürmüş

herkes seni düşündüğü için yorum yapıyor farkında mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…