AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

yaptıklarınıda normal karşılamıyorum.. ama gönlüme söz geçirmek adına birkezde buraya yazdım ki daha net görünsün herşey. elbetteki üzüleceğim ayrılınca... benimki de bostan tarlası değil sonçta... sevdim ama gelecek olmadığını görüyorum ..iki gün ağlarım üçüncü gün ohh iyki bitmiş diye sevinirim farkındayım sadece ne kadar süre dayanabileceğimi (aşk acısına kestiremiyorum)

kendimide aciz hissetmiyoruzm çok çükür. bazıları dayak müstehak konusuna getirmiş olayı.. şiddee maruz kalmadım kalmamda demiyorum zaten. döver bu beni ilerrde, ayrılayımda demiyorum.

Böyle tiplerle muhatap olmayı görev bilen,boyun eğen, mesleği olan sözde kendi ayakları üzerinde duran kadınlarımıza bazen hayret ediyorum.Yani herşey bu kadar ortadayken yol ver gitsin,yemin ederim bir erkek bana bu şekilde davransaydı hiiiç kafamı yormazdım direk güle güle derdim.Acilen bu kişiden uzaklaşıp kendinize daha normal birini bulun.

Maksimum iki ay aşk acısı çekeceksin. Bu ruh hastasına mı kaldın öle düşün ?

o şekilde ezik olmasan çoktan bu yobaza postayı koyar konuyu kapatırdın buralarda konuşmaya bile gerek kalmazdı. sen gitmiş adam ne dediyse yapmışsın o da tepene binmiş tabii. aşkla meşkle alakası yok daha 2.5 ayda ne aşkı ki bu?

iki aya çok şey sığdırdık diyo haklıda bi yerde... akşam 20:00 de telefonla konuşmaya bi başlardık sabah 05:00da kapatırdık. uykusuzlukta biraz geriyo beni

iki aya çok şey sığdırdık diyo haklıda bi yerde... akşam 20:00 de telefonla konuşmaya bi başlardık sabah 05:00da kapatırdık. uykusuzlukta biraz geriyo beni

e tamam bu uzun konuşmalar sana baskı yapmasını haklı mı kılıyor?
böyle bir kural mı var?
5 saat konuştuk tamam şimdi dışarı çıkman yasak ne demek bu ya? 29 yaşında kadına kim çocuk gibi yasak koyabilir ne saçma şey bu, ben oturduğum yerde sinirlendim sen paşa paşa ne derse yapıyor musun?

tabiki yapmıyorum yaptığım şeylerde uzun savaşlar vermesinin sonucu haftalarca sabahlara kadar tartışıyoruz ondan sonra istediğini yapıyorum yeterki huzurumuz kaçmasın diye

Yapma gözünü seveyim? Ne sığdırmış olabilirsin 2,5 aya farklı şehirde yaşadığın adamla, telefonla konuşurken? Ben 8 yıllık sevgilimi terk ederken bu kadar düşünmedim
Ne hakaretini duydum, ne küfürünü.
Bir şey yaşadığınız yok, adam terk etmeyesin diye goygoy yapıyor sana. İnanma.

tabiki yapmıyorum yaptığım şeylerde uzun savaşlar vermesinin sonucu haftalarca sabahlara kadar tartışıyoruz ondan sonra istediğini yapıyorum yeterki huzurumuz kaçmasın diye

işte en büyük sorun bu. uzun tartışmalar sonunda da olsa dediğini yapıyorsun ve bu da ona cesaret veriyor baskıyla tartışmayla istediğimi yaptırırım diyor kendince. huzur kaçmaması için biraz da karşı taraf özveride bulunsa?
böyle ilişki olmaz.
sen yanlışı baştan yapmışsın eğer dik duruyorsan hep dik duracaktın.

evet burda çok haklısın

Tavizler bu şekilde ortaya çıkıyor ''huzurumuz kaçmasın diye'' 37 sayfa yorum yapıldı herkes aynı görüşte hem fikir... Kaybetme korkusu var sende. Niye yüzleşmek istiyorsun sana diyim ; adam seni ikna eder, sözler verir değişicem diye vs.vs. Adam dürüst davranıyor her şeyi ile gün gibi ortada. Allahın sevgili kulusun herif numara yapsa idi evlenseydin gerçek yüzü ortaya çıksaydı napıcaktın.

evet o da bunu diyo evlendikten sonrada böyle olacak evlenince değiştin dememk için herşeyi pein peşin konuşuyoruz işte diyo.

evet o da bunu diyo evlendikten sonrada böyle olacak evlenince değiştin dememk için herşeyi pein peşin konuşuyoruz işte diyo.

Peki sen böle bir hayatı kendine layık görüyor musun ? Böyle bir adamla ömür boyu napıcaksın , sevgin aşkın o kadar büyük mü ve sabrın. Neden tüm çabayı kadınlar yapıyor. Benim bildiğim aşk iki kişiliktir ve eşitlik ilkesine inanlardanım. Eşit olacağın, karşılıklı saygı sevgi emek vereceğin bir ilişki modelini, tercih etmeni tavsiye ediyorum. Yaş büyünce çevre çok baskı yapar yok evlen yok çocuğun olmaz kadının kafasına bu şekilde kodlanır ve böle sapkın tiplilerden vazgeçemeyiz. Sen bir iyilik yap kendine vazgeç. Bu arada hayırlı kandiler.

bu cümleleri onada kullancam.. sanada hayırlı kadiller arkadaşım dua ile inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…