AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

bence ağlanacak haline gülme. ya konuna inanırım ama senin cevaplarına inanasım gelmiyor.
bazen benimde kendime inanasım gelmiyor nasıl bu kadar saf aşık olabiliyorum diye. gerçi hep böyleydim ama en azından yaş büyüdükçe akıllanırım sanıyodum olmuyo galiba.. allah sonumu hayır etsin.

gerçi kendime söz vermişdtim kadrimi kıymetimi bilenlere gönlümü kaptıracaktım secretı fazla yapmışım

biz o pskopatın seni öldürmesinden korkuyoruz o yüzden olabilir mi olmamış şeyler değil bunlar sen de biliyosun

neyine aşıksınız peki?

ya bak bu kadar uyarılara kulak asmayıp buluşursan ve korktuğumuz başına gelirse allah muhafaza bi canın ellerimde kayıp gittiğini düşüncem yaşatma bu hissi lütfen

ya bak bu kadar uyarılara kulak asmayıp buluşursan ve korktuğumuz başına gelirse allah muhafaza bi canın ellerimde kayıp gittiğini düşüncem yaşatma bu hissi lütfen
yok merak etme o kadar olmaz biz hergün suçluların içindeyiz neyin nasıl olduğunu ve sonuçlarını özgür insanlara göre daha farkındayız

39 sayfa herkes yazmis artik yazilacaklari ama bende yazmazsam icimde kalir.
arkadasim nedir bu polat alemdar tipi ya benimsin ya topragin kadinimsin, asarim keserim erkeklerde buldugunuz?
daha 2.5 AY, YILda degil hani, bunca sey yasanmis, geri kalan omrunde neler yasayabileceginiz tahmin edebiliyormusun?
adam kina gecesindeki saca kadar karisiyor, yuksek yatak alirsak hergun altini sildiririm diyor, kafana tencere gecirmeler falan cabasi. daha seviyor beni mi diyorsun?
ilginc bir sevgi algisi ne diyim...

Ne uyumu arkadaşım, uyumdan anladığınız aynı müziği dinlemek aynı takımı tutmak ya da aynı rengi sevmek mi, anlamadım ki?
Sen tayt giyiyorsun o giyme diyor,
akşam çıkıyorsun çıkma diyor
sosyal medyanın içinde,
tel numaranı değiştir demeler falan
bir buçuk yıl seni saplantı haline getirerek seni ısrarlarla ikna etmiş,
iki buçuk ay devrilmeden evlilik konuşuluyor,
yok düğün şu evde kına şu evde olur,
Bu ilişkide senin isteklerini umursayan biri yok, kandırma kendini, biraz kendi kıymetini bil, ömür boyu yalnız kal gerekirse, korkma yalnızlıktan da, ama işkenceye çevirme hayatını.
Evlenince başına gelecekleri ben biliyorum, söylemeye dilim varmıyor...
Sen hiç evlilik istemesen bile işleye işleye ikna de eder bu adam, zaten ikna olmuşsun ki konuşmuşsun bu meseleleri. Evlilik istemeyen kişi ne evlilik sözü ediyorsun daha yolun başında diyor, tavrını koyuyor. Hatta ayrılanı biliyorum sırf adam ikinci aydan evlilik dedi diye..
Ben on yıldır beraber olduğum adamla daha yeni gözümü karartabiliyorum evlilik kararı alabiliyorum, adamdan değil evlilikten yana kaygılarım yüzünden. Hadi ben ististayım, en az 3-5 yıl flört edilmediğinde ben o evliliğin huzurunu şansa bağlıyorum. aşk durulmadan evlenmek çok tehlikeli. ha bir de o aşk durulsa da göre göre alışkanlıktan evlenenler var, o ayrı mevzu...
Aşk her türlü iki insan arasında ortaya çıkabilir. En uyumsuz adamla da çok yoğun bir aşk yaşayabilirsin. Ama evlilik herhangi iki insan arasında olamaz. olursa da o şans tutmayınca, uyum olmayınca cehennemin en dibinden beter gelir insana...
Yazan yazmış dinler misin bilemiyorum ama yaşın da az değil. aşıksan gez toz flört et. Ama ben böyle bir adamla değil gezip tozmak bir kahve bile içmezdim. Kendine güvensiz saplantılı bir tip görüyorum, çok üzgünüm.
Kaç canını kurtar...

Güzel arkadaşım kadın cinayetlerinin kurbanları bu kafadaki adamlarla hayatı zindan olan kadınlar. Hadi kimisi görücü falan evlenmiş oluyor, sen sana yaptıklarını aşk ve sevgiye nasıl bağlıyorsun? Romantik mi geliyor sana tüm bunlar gerçekten?
Ayrılmama izin vermiyor mu demişsin bir de? Bu adamla ne uyumu olabilir aranda çok merak ettim. beynin de işlenmiş bir güzel. Adam çok büyük ihtimalle psikopat, saplantılı zaten orası kesin, bir buçuk yılda yakanı bırakmamış. Bu mevzuyu aşk meşk diye nasıl görüyor bunlardan hoşlanan kadınlar onu da ben anlamıyorum, nasıl tedirgin olmuyorlar daha en baştan?
yani stalkingden bahsediyorum. Romantik mi geldi sana bu gerçekten merak ediyorum. Sen en sonunda ikna da olmuşsun.
Demeyeyim diyordum ama yarın dayağını yer, her türlü işkenceyi görür, ama boşanamazsın da.. sonra belki bir cesaret gelirse baba evinde aileme de kıyar diye korkarak ya da bizi bulmasın diye düşünerek sığınma evine falan eteğinde çocukla kaçarsın. Ama o sığınma evi bile sana mutluluk olur, korkuya rağmen yaşıyorum özgürüm çocuğum bir manyakla yetişmiyor diye sevinirsin.. Artık seni bulmaması için dua ederek geçer kalan ömrün.
Felaket tellalığı yaptığımı düşünebilirsin belki. Ama üzgünüm her yanımız bu hikayelerle çevrili.
Lütfen lütfen bir düşün bunları..
Tekrar söylüyorum, kaç canını kurtar.

normAl gelmedi bana. ilerde esin olucak insandan böyle korkmak normal değil ki kim olsa korkar. bence tin tin tin yandan yandan kaç kurtul.

Makarnaya kendim bayılırım eşimse hiç sevmez ben üşendiğimden değil bayıldığımdan yaparım hiç yapmasam haftada bir, makarna yaptığım akşam eşim gider kendine bişeyler hazırlar.ki evlenmeden önce annem eşime "kızım ev işlerinden de yemekten de anlamaz baştan söyleyim " demişti. Eşim de yemeği dışardan yeriz temizlik içinde birini buluruz hiç sorun değil dedi. Şimdi annem "beni utandırdın bu kadar becereceğini hiç tahmin etmemiştim " der.

Ama yine de canım istemediğinde yada eşim yardım etmediğinde bırakırım hiçbir şey yapmam. Kimse kusura bakmasın robot değilim. Hem işe git çalış, hem eve gel çalış kaldıramam. Çocuk da yok zaten bir bıraktığımda herşeyi çöp eve döner ev , eşim gelir tamam temizleyeceğim ben de hadi kalk toplayalım der.

Seninki bedava hizmetçi arıyor kendisine herhalde. Daha 2.5 aylık ilişki için bunca saçmalığa tamam demeyi düşünmüyorsun herhalde. Evlenince kimseye sihirli değnek dokunmuyor. Değişir düzelir deme sakın sakın! Bu adam böyle odun yaşamaya devam edecek 2*2=4

aynı adamdan bahsediyosun dimi

İşte aslında en büyük yanılgı bu. Sanıyoruz ki psikopatsa daha baştan yapıyor psikopatlığını. Öyle çok manyak var ki istediğinde kedi gibi olabilen. en başta kızı ikna etmek için tüm bunlar. sanırsın istese o kız için dünyayı yerinden bile oynatır adam.
Ama işte ben bu tarz tiplere o kadar çok şahit oldum ki en güvenmediğim erkek tipidir. Bir çok arkadaşımın da hayatı zehir olmuştur bunlar yüzünden. Çok aşık olsa bile ne demek stalking? Ne demek bir buçuk yıl ikna etmek için türlü türlü yollar..

Bekar arkadaşları da uyarmak istiyorum, lütfen ne zaman böyle bir erkek görseniz kaçın. Ay beni ne çok seviyor, demeyin. Egonuz bile okşanmasın.
Bir ilişki yaşamadan insan platonik sever, hoşlanır, aşık da olur belki... Ama daha ortada bir şey yokken hayatını bile ortaya koyanlar biliyorum. Bu kadar ısrarcı olanlar da çoğunlukla borderline oluyorlar. Hele bir de vaka ağırsa ya benimsin ya toprağın!
Gerçek aşk ve sevgi ilişkiyle karşılıklı büyür zaten, diğer türlü böyle abartı durumlar hep saplantı...

Valla konu sahibi kusura bakma sana ne yapılsa müstehak.Yok benim ayrılmama izin vermiyor.Nasıl oluyor o iş Allah aşkına ayrılmak istemiyorum desene sen şuna.Yok ben destek istiyorum ayrılmak için.Yok beni sahipleniyor bilmiyorum seviyor ondan kısıtlıyor.Bir yorumunda sinirlerimi aldırdım galiba demişsin ama bence sen mantıklı düşünme yetenegini aldırmışsın.Burda boş boş insanları yormayın.Küçük çocuk degilsiniz.İnsanları endişelendiriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…