AŞIRI BASKICI ERKEK ARKADAŞ

tmm

Alkolik, takintili, baskici, siddet egilimli, "stalker" bi profil var hem de bariz
Bu sevgi diil konu sahibi takinti

yok numaramı değiğiştirmeye kalktı 2 hafta savaştı sonra kabul ettim bu seferde geçti söyler söylemez kabul etcektin dedi. değiştirtmedi
Ya hu ne fark eder, sonuçta he demişsin işte!
2 günlük adamın her isteğini yerine getirmişsin. 2.5 yılda neler olur tahmin edemiyorum.
Artık o zaman da tırnaklarını keser, ayaklarını yıkardın herhalde.

Sevgiliyken çok denedim ayrılamadım beni bırakmıyo diyosun
Böyle insanla evlendiğini 4 duvar arasında yaşadığını düşün
Boşanma ütopya olur demek ki
Allah akıl fikir versin

Alkolik, takintili, baskici, siddet egilimli, "stalker" bi profil var hem de bariz
Bu sevgi diil konu sahibi takinti
Biri seni 5 yıl takip ettim dese, direkt niye sen sapık mısın derdim herhalde.
Ben çok korkarım böyle erkeklerden. Zorba, takıntılı, terbiyesiz, saygısız ne ararsan var işte.

evliliklerde böyleymiş farklı değilmiş.
Ne dedin anlamadım
Hangi evliliklerde ?

Bence bu gördüğün fragman
Asıl film evlendikten sonra başlar
Fragmanda kafada bi tencereden bahsedilmiş, filmin içeriğini bilmek için alim olmaya gerek yok

5 yıllık stalklama? Çok ürkütücü değil mi? Ben korkarım şahsen, afedersiniz de sapık gibi gözetlenmek... Bilemedim.
İyi de İngilizcede Stalker'ın tam karşılığı zaten sapık takipçi. Hani şu facebookta otta püsürde oraya buraya bakıp eski sevgilinizi ayda bir profilini kontrol etmek Stalker yapmaz sizi.
Stalker'lar kadınların kapısının önüne kamp kuruyor. Sonra da öldürüyor.
Kelimenin gerçek anlamı bu. Stalklamak hiç de güzel bir anlam içermiyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…