- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
her ailede mutlaka ama mutlaka bir enayi vardır ve diğer aile bireyleri de o enayiyi söğüşler..Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
Ben konularını bize aktarırken "gerçekte oynamalar" yapan konu sahibi arkadaşların o konuyla ilgili yorumumuzu etkileyebilecek can alıcı noktalarda da ufak tefek değişiklikler yapabildiklerini düşünüyorum.Diğer konularda 6 senelik evli ve çocuklu olduğunuz yazıyorken neden 2 sene yazdınız bu konuda?
Ne demek istediniz anlayamadımBen konularını bize aktarırken "gerçekte oynamalar" yapan konu sahibi arkadaşların o konuyla ilgili yorumumuzu etkileyebilecek can alıcı noktalarda da ufak tefek değişiklikler yapabildiklerini düşünüyorum.
Mesela geçmişten iki kardeş arasında alacak -verecek meselesi olduğunu veya arabanın parasının aslında kayinvalide-kayinpeder tarafından verildiğini bazen konu sahipleri bizimle paylasmayabiliyor.Ne demek istediniz anlayamadım
Ay ne yüzsüz insanlar, parasını ödediğim arabaya binerim tabii, siz mi ödediniz de ah ediyorsunuz deseydin. Bu arada tebrik ederim, ruhsatı da devir alın yarın biran önce.Kızlar kardeşi arabayı çalıştığım yere getirdi. Anahtarı al diye aradı gittim arabanın içine baktım oto kokusu koymuş al bunu bişeyinizi istemem dedim. Sen karımın ahıyla nasıl bineceksin bakalım bu arabaya dedisiz bindiyseniz ben hayli hayli binerim bidaha rahatsız etmeyin dedim. Eve geçiyorum şimdi
Ne dank etti birden adama yani , acaba sizin elti buralarda bir yerdemi :)Kızlar kardeşi arabayı çalıştığım yere getirdi. Anahtarı al diye aradı gittim arabanın içine baktım oto kokusu koymuş al bunu bişeyinizi istemem dedim. Sen karımın ahıyla nasıl bineceksin bakalım bu arabaya dedisiz bindiyseniz ben hayli hayli binerim bidaha rahatsız etmeyin dedim. Eve geçiyorum şimdi
O zaman iş tamamen değişirMesela geçmişten iki kardeş arasında alacak -verecek meselesi olduğunu veya arabanın parasının aslında kayinvalide-kayinpeder tarafından verildiğini bazen konu sahipleri bizimle paylasmayabiliyor.
Ne dank etti birden adama yani , acaba sizin elti buralarda bir yerdemi :)
Keşke buralarda olsa da okusa yazılanlarıO zaman iş tamamen değişir
Adamlar borçların yerine arabayı istemişler demekki
Siz bir ay nasıl sabrettiniz? Yani bir araba aldınız tamam kardeşi ama yine de 1 hafta içinde ödenir yada bir yerden gelecek bir toplu paraları vardır o beklenir. Sizin ki çok saçma, 150 binlik araba parça parça ödenir mi?Keşke buralarda olsa da okusa yazılanları
Borç gibi bir durum yok kızlar eğer eşimin onlara borcu olsa başta eltim önümüze sürekli sunardı
Keşke buralarda olsa da okusa yazılanları
Borç gibi bir durum yok kızlar eğer eşimin onlara borcu olsa başta eltim önümüze sürekli sunardı
Zaten açık bilgiler vermişken bu değişiklikler abes kaçar.Ben konularını bize aktarırken "gerçekte oynamalar" yapan konu sahibi arkadaşların o konuyla ilgili yorumumuzu etkileyebilecek can alıcı noktalarda da ufak tefek değişiklikler yapabildiklerini düşünüyorum.
Yarın arabayı kendi üzerinize alın, eşinizi bir süre arabasızlıkla cezalandırın bence.Keşke buralarda olsa da okusa yazılanları
Merhaba hanımlar 1 aydır üzüntümden delirmek üzereyim. Abartıyormuyum fikir almam lazım. 2 senelik evliyim. Ev almak istiyoruz bankada biraz paramız ve 150 bin tl lik arabamız var (vardı) Eşim düşük modelli araç alıp bunu peşinat olarak verecekti fakat istediğimiz gibi ev bulamadığımız için bu fikri biraz erteledik. Ne olduysa eşimin kardeşi arabamıza talip oldu. Eşi yeni doğum yaptı ev ve araba borçları var hali hazırda. Almasında sorun yok zaten satılacak eşime 12 bin lira para vermiş eşimde arabayı kendisine teslim etmiş.karısına doğum hediyesi süpriz yapacağım diye alelacele aldı arabayı. Biraz kredi çekecekmiş kalan miktarı eline geçtikçe verecekmiş. Yani ev çıksa karşımıza alamıyoruz. Arabasız kaldık temiz bi arabada bulamıyoruz. Eşimde insanlar mutlu olsun çok kötüsün diye beni suçluyor aramıza büyük bi soğukluk girdi. İnsanlar mutlu olsun diye ben neden zor durumda kalayım ev de arabada yok planlar ertelendi. Sizler ne düşünüyorsunuz? 1 aydır ödemeye dair bi adım atılmadı bu arada. Eşimde yeni bebekleri oldu diye sesini çıkarmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?