Aşırı bonkör eşim

Bence çok iyi yapmışsınız size yapılan merhametsizlik esas. Peki düşünmek dahi istemiyorum ama parayi vermeme durumları varmı ? Yani o tip insanlarda değildir herhalde kardeşi birde Eşiniz ne tepki verdi şu anki duruma

her ailede mutlaka ama mutlaka bir enayi vardır ve diğer aile bireyleri de o enayiyi söğüşler..

Diğer konularda 6 senelik evli ve çocuklu olduğunuz yazıyorken neden 2 sene yazdınız bu konuda?
Ben konularını bize aktarırken "gerçekte oynamalar" yapan konu sahibi arkadaşların o konuyla ilgili yorumumuzu etkileyebilecek can alıcı noktalarda da ufak tefek değişiklikler yapabildiklerini düşünüyorum.

Ben olsam sinirden kalbim durmustu.
Elti multu olacak diye ben neden mutsuz olmaliyim?
Neden benim hesabima mutlu olmali?
Esinizin kafasi guzel galiba.
O para gitti, bence kardesi paranin kurusunu bile vermez.

Ben konularını bize aktarırken "gerçekte oynamalar" yapan konu sahibi arkadaşların o konuyla ilgili yorumumuzu etkileyebilecek can alıcı noktalarda da ufak tefek değişiklikler yapabildiklerini düşünüyorum.
Ne demek istediniz anlayamadım

Kızlar kardeşi arabayı çalıştığım yere getirdi. Anahtarı al diye aradı gittim arabanın içine baktım oto kokusu koymuş al bunu bişeyinizi istemem dedim. Sen karımın ahıyla nasıl bineceksin bakalım bu arabaya dedisiz bindiyseniz ben hayli hayli binerim bidaha rahatsız etmeyin dedim. Eve geçiyorum şimdi

Ay ne yüzsüz insanlar, parasını ödediğim arabaya binerim tabii, siz mi ödediniz de ah ediyorsunuz deseydin. Bu arada tebrik ederim, ruhsatı da devir alın yarın biran önce.

Ne dank etti birden adama yani , acaba sizin elti buralarda bir yerdemi :)

Kusura bakmayında enayini malını yemeye doymazlar 12 bin liraya 150 bin değerinde araba sahibi olmuşlar siz daha çok havaya bakarsınız boşanma sebebi cinnetlik olay. Ben hayatta unutmaz kocama sürekli suratına vururdum. Yazık olmuş Allah akıl fikir versin.bence bir avukatla konuşun siz evlilikde edinilen mallar eşlerin ortak olduğu için sizin imzanız olması gerekiyor diye düşünüyorum. Sizden haberi olmadan verdiği için bu satışı iptal ettirebilirsiniz bence haklarınızı bir sorun avukata

Son düzenleyen: Moderatör:
Wallahi konu sahibi aekadaşım bu işin altında başka iş var gibi. Evliliğinizde bilmediğiniz hissetmediğiniz durumlar olabilir. Bu bildiğin Mal kaçırmak. Kayını arasan ayıp senin ayıbın olur derdin eşinle olmalı. Bir kardeş 12 bin para verip 150 binlik araç alır tamam abi kalanı şu gün yada şu zaman der o zamana kadar tapu eşinde olur parayı denklerse satış olur denklemezse olmaz bu kadar basittir. İyi niyet teması içinde düşünce bu olur ama sizin eşiniz hem tapuyu da verdiyse bu kadarcık paraya bu iyi niyet değildir bunun altında başka iş vardır

Mesela geçmişten iki kardeş arasında alacak -verecek meselesi olduğunu veya arabanın parasının aslında kayinvalide-kayinpeder tarafından verildiğini bazen konu sahipleri bizimle paylasmayabiliyor.
O zaman iş tamamen değişir
Adamlar borçların yerine arabayı istemişler demekki

Keşke buralarda olsa da okusa yazılanları
Borç gibi bir durum yok kızlar eğer eşimin onlara borcu olsa başta eltim önümüze sürekli sunardı
Siz bir ay nasıl sabrettiniz? Yani bir araba aldınız tamam kardeşi ama yine de 1 hafta içinde ödenir yada bir yerden gelecek bir toplu paraları vardır o beklenir. Sizin ki çok saçma, 150 binlik araba parça parça ödenir mi?

Borç gibi bir durum yok kızlar eğer eşimin onlara borcu olsa başta eltim önümüze sürekli sunardı

Araba size geri verilmeseydi sinirimden ben çatlardım burda! Bir de ah diyor kendi emeğinle aldığın arabaya pess. Eşin ne dedi?

Zaten açık bilgiler vermişken bu değişiklikler abes kaçar.
Baştan itibaren temkinli olmaları daha faydalı olur.

Yarın arabayı kendi üzerinize alın, eşinizi bir süre arabasızlıkla cezalandırın bence.

parasinin gelecegini sanmam onun icin arabaya ihtiyacimiz var sizin ihtiyac oldukca veririz diye kandirip bir an once alinnnn bende cok sinirlendim durumunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…