Aşırı bonkör eşim

Yani eltimin pamuk prensesliğine bakar mısınız kaynanam üzülmesin diye 150 bin öderim diyor. Bizim canımız çıksın çalışalım birikim yapalım diye eşimle konuştuk iş çıkışı konuşalım canını sıkmak istemiyorum dedi çok düşüncelidir kendisi !

Ben gider Kaynımdan isterdim o parayı
Yoksa alın verdiğiniz parayı verin arabamı derdim
Eşim bir şey diyecek olsa beynini yerdim

Benim babama dolarla aldıkları borcu koyunla ödemelerine döner

Olur öyle :)
E şimdi size de bir araba yakışır geç doğum hediyesi.
:)
Aman valla doğum hediyesi filan hiç takılmam böyle şeylere kızımın geleceği için bişeyler yapmaya çalışıyorum. Okuduğunuz üzere en yakınları bile engel olmaya çalışıyor bu arada çok dikkatlisiniz helal olsun

Kayınvalide çok adaletli bir insan olsa, oğullarına adaletli olur, bir oğluma araba alması için 150 bin TL vereceksem, ötekisi için de bunun dengi bir yardımda bulunmam gerek diye düşünür. Sonuçta o 150 TL miras kalsa eşit paylaştırılacak bir miktar. Ama kayınvalideniz bunu tek oğlu için harcayarak haksızlık yapıyor. Oğulları için adalet düşünmeyen insan, gelini için hiç düşünmez.

Geçmiş konunuza baktım.
Eşiniz yengesini bu kadar düşünürken size böyle güzel bir doğum hediyesi aldı mı diye merak ettim. Çok düşünceli, çok bonkör ya hani :)

kulis eşinle konuşmadan önce söylemek istediklerini toparla aklında. Birincisi ben şunu çok merak ediyorum, senin emeklerinle alınmış bir arabayı kardeşinin eşi mutlu olsun diye nasıl verebiliyor. O sevinirken sen üzülüyorsun. Yani paranı alsan eyvallah, benim eşim de arabasını kardeşine sattı, parasını da aldı buna diyecek bir şey olamaz. İster karısına doğum hediyesi olarak versin ister satsın beni ilgilendirmez. Hadi elinde 120-130 bin olur ele gitmesin kalanını parça parça ödeyeyim dese yine mantıklı, ama şaka gibi 12 bin verip kalanını sıkılmadan nasıl verecekmiş. Kredi çekse en az 4 bin tl taksiti olur, maaşı ne kadar ödeyebilecek mi?

Ben maalesef böyle konuları okudukça gizli birikim de yapılmalı diye düşünüyorum.Valla o kadar üzüldüm ki konu sahibine sürekli güncel birşey yazılmış mı diye bakıyorum.Her seferinde de herkes kendinden birşeyler buluyor konuları okurken.Keşke herkes kendi kesesine, evine, işine baksa, daha fazlasında gözü olmasa.Hayatta en çok korktuğum şey bilmeden de olsa hak yemek, böyle kansız insanları görünce gerçekten hayret ediyorum.

Aynen öyle acı bir ders oldu bana. El altında benim de param olmalıymış 1 günde bütün emeklerim gidebiliyormuş görmüş oldum üstelik hakkımı arayınca da suçlu ve lohusa kadını üzen merhametsiz biri oldum

Öyle olmadığınızı bu kadar yorumdan sonra söylememe gerek yok, aklın yolu bir. Bu saatten sonra da bu insanlarla görüşmeyin zaten tek istedikleri sizden daha iyi olmakmış.İnşallah kuruşu kuruşuna geri alırsınız da kocanızı ne yaparsınız bilemiyorum.

Ben de çalışıp kazandım eşime verdim elimizin emeğiyle bişeyler yaptık. Araba zaten yatırım aracıydı satmak için aldık kime gittiği ne için gittiği önemsiz. Hadi olsun 100 bin versin kalanını en yakın sürede veririm siz de ev alacaksınız mağdur etmem dese yine anlarım. E bu adam geliyo karıma bi doğum hediyesi vereyim sizin arabada çok iyi diyor eşimde kafası güzel gibi al kardeşim istediğin gibi öde diyor 1 ayda ödeme filan yapılmıyor. Allah bana da iyi sabır vermiş gerçekten. Hala bi ses seda çıkmadı ne düşünüyorlarsa artık. Bu arada kardeşinin dükkanı var karısı da devlet memuru. Ev borçları var

Canım çalışmasan da onda senin ve çocuklarının hakkı var. Tabi ki hakkını arayacaksın, senin 1 ay beklemem hata en başında yapacaktın ortalığı ayağa kaldıracaktın.

Yazık adam bir de diyormuş çocuğa mama veriyorlar üstlerine fazla gitmeyelim diyor 150binlik arabaya biniyorlar ne iş anlamadım bu ne perhiz bu ne lahana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…